Звездни Компромати - Юни'24

• 361 813
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 115
# 2 116
  • Варна
Такъв танцьор все едно го бие тока 😂

# 2 117
На мен Джей Ло ми е зловеща. На 54 е, а ми прилича на 70 годишна жена, опитваща се да се подмлади. Лицето й е болезнено опънато.

Много си е добре жената даже за 54 години изглежда идеално..

https://www.instagram.com/p/C7YADLqRAMt/
Джей Ло е от най-добре остаряващите звезди, заедно с по-малката вампирка - Джесика Алба. Харесва ми и лицето й, както и новото тяло, защото преди ми беше доста трътлеста. Само Афлек не го ща, май и тя вече, какво стана с този красив актьор и защо се "взеха" след 100 години раздяла не знам, но всеки си има проблеми и всички сме хора.

Какво стана с това красиво момиче, нали се отказа от мъжкото в себе си, сега пак е заприличала на транс-джендър и сякаш е на някакви наркотици. Не можах да изгледам цялото видео.
Шайло в безумен танц, но нали е известно дете веднага я обявиха за талант голям, да не говорим за прическа и чудо.

https://www.instagram.com/reel/C7HbED8oUw1/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Прилича на младия Илън Мъск.

JoyJoyJoy
Задавих се с кафето. JoyJoyJoy

Уф, нещо обърках цитатите, но ще ме разберете. Само се чудя, Шайлото защо още е Jolie Pitt в хаштаговете, нали искаше да си сменя фамилията или това дава повече гледания. Мда, ясно, и тя като родителите си има някакви отклонения, очевидно...

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 09:54 от FreakOnALeash

# 2 118
Поне Шайло може да разбере, че това не е нейното и да се преориентира към актьорската професия. Не мога да си представя, че детето на тия двама души няма да има актьорски талант

# 2 119
Поне Шайло може да разбере, че това не е нейното и да се преориентира към актьорската професия. Не мога да си представя, че детето на тия двама души няма да има актьорски талант
Аз мисля, че са я осакатили доста от към имидж вече за съжаление на младо и много красиво момиче. И се сетих още нещо по повод на танца, тя танцува на нещо, което виждам от децата около работа всеки ден - танцуват пред витрините на магазини и особено огледалните прозорци на ЦУМ на коерейска музика и си измислят собствени хореографии, защото било много cool, даже си говорят на английски понякога.
Ужас, чувствам се като баба пред блока с този коментар. Laughing
Да са живи и здрави децата!

То пък, защото мама е великата актриса, добре, че имаше сексапил навремето, че стана известна. Таткото има далеч по- добри роли.

И освен това ние също имахме едно русначе с български корени, което спечели някакъв формат, стана почитател на корейските изпълнители и нещо залитна в ... географията.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 10:14 от FreakOnALeash

# 2 120
Потресена съм от роклята на Сури- няма такава цигания!
Сури е набор на малката ми дъщеря, но дори не мога и да си помисля да я убедя да облече подобно недоразумение.
Иначе момичето е прекрасно, зорлем са го загрозили.

Същия ужасен вкус явно има като майка си.

Много височка тази Сури, в сравнение с другите на снимката.

# 2 121
  • в пералнята
Пит е страхотен актьор, ама Джоли? Освен Tomb Rider и Mr. and Mrs. Smith,  не се сещам за неин филм. Като и в тези 2 не ми е направила някакво особено впечатление.

# 2 122
Пит е страхотен актьор, ама Джоли? Освен Tomb Rider и Mr. and Mrs. Smith,  не се сещам за неин филм. Като и в тези 2 не ми е направила някакво особено впечатление.

Анджелина ми хареса единствено в един филм с Бандерас, не помня заглавието, но там беше във върха на сексапила си като изкусителка, както и в "Джия", където имам чувството, че играеше себе си.
ПП: "Първороден грях" се нарича филмът с Бандерас.

# 2 123
Канчо и Бианка в Париж,той облечен като пчелар,а тя почти гола и с пимбяно коса 18+

Под тях Дженката на яхта в Италия с приятели
Скрит текст:

# 2 124
Задните части на Бианка изглеждат с целулит?

# 2 125
  • Glasgow
Канието как се е барнал😭 преди 15 20 г в Пловдив имаше някаква "мода" да оставят във входовете плик с някакъв прах, уж антракс, та екипите дето идваха да проверяват така бяха облечени.

# 2 126
За мен Анджелина е чудесна актриса, стига да попадне на кадърен режисьор и смислен сценарий.
Затова винаги казвам, че ролята  в "Подмяната" е най-добрата ѝ. Режисьор Клинт Ийстууд, по действителен случай като повечето му филми.
Иначе като характери съм за отбор Брад Пит.

Канието сякаш еизлязъл от епизод на Призраци в изоставени затвори по Травъл ченъл.

# 2 127
Кънчо и Бианка вече не са интересни. Видяхме й и предника, и задника, той пък съвсем безинтересен.

# 2 128
  • София
Освен тя да се навлече с юргон, а той да си показва предника и задника...

# 2 129
  • София
По-добре да запазят тоя стил

Общи условия

Активация на акаунт