Звездни Компромати - Юни'24

• 361 831
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 055
Специално при Джей Ло наистина е странно и прави впечатление. Такова рязко отслабване се получава с някаква драстична промяна в начина на живот. Тя винаги е тренирала (или поне винаги сме я виждали в клинове и спортно облекло), танцува и т.н., не ще да е само от тренировки. Пò ми е интересно колко време ще задържи този вид.

# 2 056
тези които тренират и се хранят здравословно отслабват постепенно, а не рязко и изведнъж.

Никой от тези не е отслабнал рязко .. Дженифър Лопез не е имала излишни повече от 7-8 кг на дупето, които се свалят за 1-2 месеца максимум... Тя при този стрес през който преминава даже малко е отслабнала... Всеки да вярва в каквото иска.. Аз определено мисля, че повечето от тях залагат на здравословен живот и отслабване.

Дженифър Лопез тренира през м. Март
https://www.instagram.com/p/C45z80Vr8dk/

# 2 057
И при Кайли ли е постигнато от тренировки?
https://youtube.com/shorts/qNJHEXd7MJ4?si=PDQ8ICJhZgt-KQZA

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 16:21 от Анонимен

# 2 058
Много по-вероятно е звездите да използват семаглутид (това е активното вещество в инжекциите за отслабване). Това е огромно откритие и напрактика обърна играта с отслабването. Разни нутриционисти и фитнес гурута може и да загубят част от клиентите си. Доста са се аткивизирали да плюят срещу лекарството. Даже индустрията с операциите за отслабване показва намаляване на клиентите. Слушах някакъв хирург светило да обяснява, че било по-добре операция отколкото инжекция.....нали....
А пък ето какво се случва с  компанията, която държи откритието:
Europe's most valuable company, Novo Nordisk, now has a market capitalization of more than $570 billion — bigger than the entire Danish economy. Without the blockbuster success of Ozempic and Wegovy, the Danish economy would have stagnated.

В момента и няколко други фирми правят опити за по-евтини хапчета, достъпни за обикновените хора. Ако това се случи, ползите за обществото ще са огромни защото един човек със затлъстяване струва пет пъти повече на здравната система, отколкото тези хапчета. Както винаги просто звездите са първите, които се възполват от все още скъпото лекарство. До няколко години цената ще падне.

# 2 059
  • Down south
Отминава тенденцията от последните години на дебеличките, замаскирани с високи талии и оувърсайз. Вече даже Кимката и Дженката са слаби.
Модата на широките дрехи беше наложена покрай ковид. Много хора напълняха, така че това беше вариант.

# 2 060
Ами нека минат 15 години да видим какви ще са пагубните последствия от “панацеята” Какви болести би могла да отключи тази брутална намеса в мозъка и тялото. Колко ще струва манията да сме слаби плюс лакомията и мързела.
В Аушвиц дебели е нямало, защото не са се хранили и няма ген мен и прочие. При калориен дефицит се сваля при излишък се качва. Това е.
И аз искам да ям каковто ми душа сака и да съм в добра форма, но няма. Но пък и искам да съм здрава и жива, затова са ми ги подаряват тия хепове не бих ги пипнала. Карам по стария начин - стриктен режим и ежедневен спорт, който вместо депресия носи ендрофини и чувство на удоволетвореност.
Хората които са по дълго на тези медикаменти добиват и особени лица, които никак не ми допадат. Ака Галена. А същата ходи с лекар на участия щото хич няма странични ефекти.
Други пък хем са на О хем пак си набиват и не свалят. Та и това не е баш чудо.
Дано Джей Ло са си е свалила по естествен начин, на нея не би и отивало да е живи мощи, 100 пъти по добре здраво, стегнато ако и по закръглено тяло.
Като започнем да приемаме че на 40-50 телата ни се променят всичко ще е точно.

Много хубавка е тази Цвети на Криско:

# 2 061
Даа, точно по лицата се познават много , Галена иначе изглежда добре на живо , май лифтинг е правила

# 2 062
Дженката много изведнъж се стопи, а цял живот все тренира.
Дали не е от мъка по Бен?

# 2 063
Тоя Бен само бившата му жена може да го изтрае и да се грижи майчински за него, че нали е баща на децата. Много проблемен. Приятелят му Мат Деймън си гледа кротко семейството, а на Бен все нещо му пречи и не успява да се успокои. Дженифър Лопез явно много го обича, ама пак угодия няма.

# 2 064
Дженифър Лопес никога в живота си не е изглеждала толкова добре, дори и на 16 - 18г. В по-младите си години е трътлеста и дебелогъза девойка. Сега има физика на газела, на ефирна балеринка (особено когато е с кок). Лицето й също е без грам мазнини вече, което много прилича на човек, който използва въпросното лекарство. Тя, разбира се е обгрижвана от топ лекари и едва ли на своя глава е посегнала така просто към инжекциите, за да отхвърли десетина кила.
А оземпик фейса не е от самото лекарство, а от голямото отслабване, което се случва. С каквито и методи да отслабне човек толкова рязко и толкова много, пак ще има стопяване на мазнините на лицето, увисване и бръчки съответно. Освен това вече се говори и за оземпик бът (дупе)  Laughing  - демек тези, дето не клякат във фитнеса ами само гладуват на оземпик, получават плоско, сбръчкано и старческо дупе. Та така.....не е магическо хапчето, както отбеляза някой по-рано.

# 2 065
На мен Джей Ло ми е зловеща. На 54 е, а ми прилича на 70 годишна жена, опитваща се да се подмлади. Лицето й е болезнено опънато.

# 2 066
Взимам й лицето и фигурата на Джей Ло, барабар с Бен Афлек (от него ще се отърва бързо) и съм съгласна да поживея трудния й, измъчен живот, от който тя, горката, без време се е състарила.

# 2 067
На мен Джей Ло ми е зловеща. На 54 е, а ми прилича на 70 годишна жена, опитваща се да се подмлади. Лицето й е болезнено опънато.

Много си е добре жената даже за 54 години изглежда идеално..

https://www.instagram.com/p/C7YADLqRAMt/

# 2 068
Това видео е със супер много филтри. Докато си рекламираше козметиката, също я бяха хващали да се снима с филтри.
Джей Ло беше супер готина и свежа като млада, но има проблема, че не може да приеме, че остарява. Освен това навсякъде чета за егото ѝ, гадния ѝ характер и това, че никой не иска да работи с нея.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 22:46 от Анонимен

# 2 069
Аз имам близка на С****да и не е отслабнала и грам. Явно не е само от лекарството, трябва просто да не ядеш, вероятно помага за това, не знам.

Да, намалява апетита, но не драстично. Трябва си воля и спорт.

Дженката е чудна..Бен не го ща. 😄🤣

Общи условия

Активация на акаунт