Звездни Компромати - Юни'24

• 361 881
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 070
Аз не знам дали има известен, който да не ползва филтри. То, неизвестните ползват, дето не ги следят фенове и към тях няма очаквания ...

# 2 071
Саня Борисова в "Кой да знае" - лице моделирано с филъри, то са скули, то са устни, то е чудо... Маска! Не мога да разбера, как може природно красиво момиче да се подиграе така с богатството, което й е дала природата. Лицето й изглежда по-грубо, тромаво, в никакъв случай това не са подобрения. Загрозила се е.

# 2 072
Саня беше голяма красавица, сестра й - също.

# 2 073
Чак голяма не ми е била.

# 2 074
Саня е като питка с лицето, а в лек профил е ъгловато-сигурно от правените скули, много е странно. Ужасно е скучна.
Милица ми е любимка-толкова е естествена и неподправена, никакъв фалш няма в нея.

# 2 075
Милица е сладурка, кофти, че само й подмятат за килограмите. Днес Сашо на 2 пъти, уж шегички. Вчера Гъмов. Грозно.

Саня с тези корекции е потрес спрямо естествения й вид, който познаваме.
Джесика Алба е пример за това как трябва да расте една красива жена.

# 2 076
Аз пък не мога да понасям Милица. Изкуствена, фалшива, крещяща,  на всяка манджа мерудия и силно напрягаща.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 21:42 от Не се сърди, човече

# 2 077
Сигурно е невъзможно да си актриса и да не залитнеш по корекциите. Предполагам, жените си вярват, че е за добро. После резултата какъвто и да е, няма как да го върнат.

# 2 078
Ми тя и Милица е актриса, пък не виждам нещо да си е правила.
За мен това е дело на абсолютна празноглавка, напълно обсебена от външния си вид и подобрението му. Цел номер едно е да сме най-красиви, вечно млади, съвършени! Докато накрая не заприличаме на карикатура на самите себе си.

На Сашо подмятанията за теглото на Милица съм ги пропуснала, но Гъмов никак не ме изненадава - впиянчен грубиян, никак не го харесвам.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 21:12 от Tess d`Urberville

# 2 079
Гъмов е страшен комплексар, видяхме го още във ВБ.
Гладнишка ми е много забавна, развеселява ме само още като я погледна. Мамин Сашко ако си прави майтапи с теглото ѝ, не му прави чест.

# 2 080
Милица често се самоиронизира, така че предполагам темата за килограмите й донякъде е режисирана.
Аз я харесвам, не е в калъп “идеалното тегло и лицева симетрия”. Съчетано с чувството й за самоирония ми става още по-приятна, може би защото и аз самата не съм идеалната инстаграм красавица и обожавам да се самоиронизирам 😀.

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 21:43 от Не се сърди, човече

# 2 081
Латините и афроамериканките от години разчитат на brazilian butt lift, изсмуква се мазнина от корема и се инжектира в трибуквието, т.е две в едно; за целта, разбира се, си "отглеждаш" шкембе известно време, да има материал. Прави се и бюст по този начин, като мазнината най-често се взима от трибуквието😅, но и от корем, ръце и бедра. Най-бързо набралата популярност процедура в историята на естетичната хирургия беше, но напоследък залязва скорострелно, нормално при менящите се тенденции. Малко си признават (Карди Би и др.), на много се приписва без да е потвърдено (Кардашияните, новата жена на Кънчо, Джей Ло дори).

# 2 082
Г-жа Шоколад прибегнала до услугите на онко-хирурзи. Чудя се как така мъжът й, великият лечител, не я е изцерил.
На един куп онкоболни във форума каза, че им няма нищо и лекарите грешат....
Не злорадствам. Дано да е добре и да се осъзнаят, и да прекратят 'лечителската' си дейност.
Скрит текст:

# 2 083
При толкоз софийски светила и отишла във Враца?!
И как ги е строила за снимка.
Дано бързо се възстанови.

# 2 084
Г-жа Шоколад всичко прави с рекламна цел.  Пожелавам й все пак да е здрава.

Общи условия

Активация на акаунт