Звездни Компромати - Юни'24

• 361 856
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 085
Враца имат такава лоша слава...

# 2 086
Дано се оправи Биляна, аз я харесвам

# 2 087
  • Бургас
Познавам лично хирургът,който е направил операцията и за мен той е уникален Човек и Лекар!

# 2 088
Даже врякането понякога на Милица не ме дразни, толкова е естествена. Няма я позата и пренатягането, които виждам в сегашните нови "актриси". Предпочитам я пред жената-опаковка, т.е Саня. Ето, това е пример, че само с красота не се живее, одеве имах чувството, че ще заспи, толкова е вяла и мудна. Само усещане за скука и отегчение ми навява.

# 2 089
Милица е сладурка, кофти, че само й подмятат за килограмите. Днес Сашо на 2 пъти, уж шегички. Вчера Гъмов. Грозно.

Саня с тези корекции е потрес спрямо естествения й вид, който познаваме.
Джесика Алба е пример за това как трябва да расте една красива жена.

Кадиев откакто не е в Преди обед също се е налял. Но е мъж и е висок. Точно пък той да се подиграва за килограми.

# 2 090
  • До морето
Милица ми беше писнала по едно време, но сега в Кой да знае я харесвам. Впечатлена съм каква богата обща култура има.

# 2 091
Ева Лонгория на корицата на Dujour
Скрит текст:

# 2 092
Бюст ли си е сложила? Не беше толкова надарена преди.

# 2 093
И на мен така ми се вижда. Особено на снимката с черното бюстие, което е отворено отдолу (и не само)...

# 2 094
Според мен значително е напълняла Лонгория, оттам и бюста.

# 2 095
И за Кейти Пери има доста слухове,че е отслабнала с инжекциите.

Саня освен с корекции и леко лигава ми се стори за малкото време, което гледах предаването.

Сури Круз е имала бал снощи.За съжаление обаче явно е с на майка си вкуса за дрехи, поне изглежда щастлива, което е най-важното.
Скрит текст:

# 2 096
Дженката определвно си е помогнала с нещо, пък нека си тренира колко ще. Аз цял живот за нейните тренировки слушам, ама все тръткава я помня, а напоследък даже пълна.  От дертове едва ли се е стопила. Като се сетя колко мъже е сменила, едва ли жали толкова по тях. А с Бен и до ден днешен нямам идея какви ги мътят. На любов не прилича де.

# 2 097
Дженката най ми харесваше като беше с Алекс Родригес. Той много я е юркал и за трениране и за външен вид - малко тиранин си е падал

Банда и Благо биха били идеалната двойка
Скрит текст:

# 2 098
Сури Круз е имала бал снощи.За съжаление обаче явно е с на майка си вкуса за дрехи, поне изглежда щастлива, което е най-важното.
Скрит текст:

Сури наистина грее, хубаво момиче е, много късмет и попътен вятър в живота й пожелавам!
Младежът до нея е голям симпатяга с чаровна усмивка и ми изглежда много запленен от нея. 🥰
В лице силно напомня на баща си Сури, но цялостна  фигура (особено краката), и общо впечатление - цяла на майка си.

# 2 099
За деня на бащата почти любовно обяснение и куфари за нейде си..

Общи условия

Активация на акаунт