Звездни Компромати - Юни'24

• 361 817
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 100
Сури е прекрасна.

# 2 101
  • София
Шайло в безумен танц, но нали е известно дете веднага я обявиха за талант голям, да не говорим за прическа и чудо.

https://www.instagram.com/reel/C7HbED8oUw1/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 08:07 от Иля

# 2 102
  • Glasgow
Аз го гледах с друга музика и ми хареса.

# 2 103
  • София
Опитвам се да го намеря с оригиналната музика като шорт.

# 2 104
Шайло се е метнала на майка си по ексцентричност.

# 2 105
  • Glasgow
Може тази да е оригиналната, аз май в инста го гледах и беше с по синхронизирана музика.

# 2 106
  • София
Намерих, редактирах.

# 2 107
Дженката определвно си е помогнала с нещо, пък нека си тренира колко ще. Аз цял живот за нейните тренировки слушам, ама все тръткава я помня, а напоследък даже пълна.  От дертове едва ли се е стопила. Като се сетя колко мъже е сменила, едва ли жали толкова по тях. А с Бен и до ден днешен нямам идея какви ги мътят. На любов не прилича де.

Не е от дертове. Когато е заради проблеми, хората даже последни забелязват, че са отслабнали, не си обръщат внимание на външния вид, а тя очевидно много се старае да подчертава новото тяло с облеклото. И наистина толкова слаба не е била никога, а все е имала проблеми и преди. Даже с Бен е за втори път, та няма какво толкова да се е впечатлила от евентуалната раздяла.

Кристина Агилера е също много отслабнала, тя поне 20 години беше с поне 20 кг повече. Сигурно и тя от дертове.

# 2 108
  • Варна
Потресена съм от роклята на Сури- няма такава цигания!
Сури е набор на малката ми дъщеря, но дори не мога и да си помисля да я убедя да облече подобно недоразумение.
Иначе момичето е прекрасно, зорлем са го загрозили.

# 2 109
Шайло в безумен танц, но нали е известно дете веднага я обявиха за талант голям, да не говорим за прическа и чудо.

https://www.instagram.com/reel/C7HbED8oUw1/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Прилича на младия Илън Мъск.

# 2 110

Прилича на младия Илън Мъск.

JoyJoyJoy
Задавих се с кафето. JoyJoyJoy

# 2 111
И на мен не ми хареса особено танца, обаче пък е страшно трудно да се танцува така
Има много талант и още се учи да танцува, но е явно, че й се отдава и има голямо желание
А за това, как се е появило това видео и каква е целта му е голям въпрос

# 2 112
  • Glasgow
Хореографът беше пуснал няколко видеа от студиото си, няколко души танцуваха заедно, може да са я изрязали после.

# 2 113
  • Враца
Те "младите" сега така танцуват.  Това е модерно. Като се загледат муз. клипове по някоя от телевизиите- това дават.
Тоест, не всеки може да танцува така- пластичност и добра двигателна култура се изисква, но е някаква мода.

# 2 114
Питах дъщеря ми, че сън не спах за Тейлър Суифт. Вярно била напълняла и турнето свършило, та може и да е бременна. Аз много я харесвам и бих се радвала за нея,. разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт