Звездни Компромати - Юни'24

• 364 154
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 565
O, ама те са пели семейно дъщеря и майка ли?

# 2 566
О, двете Марии заедно, много са готини.
Някой успя ли да гледа филма за Тръмп с Мария Б.? Има ли го качен някъде вече?

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 14:14 от Анонимен

# 2 567
  • София
Само дето тя не участва в този филм. Grinning
Толкова да я харесвам в Двама мъже и половина.

Епизодична роля ли имаше там тя?

# 2 568
Играе майката на Уолдън (Аштън Кътчър).

# 2 569
  • София
Играе майката на Уолдън (Аштън Кътчър).

Оо, това е от сериите без чичо Чарли. Затова не я помня.

# 2 570
  • софия
Венета Харизанова се развеждала заради системни изневери на мъжа ѝ. Бил водил последната си изгора на Санторини.
Цитат
Пред медиите днес тя заяви, че да – развежда се, а после добави иронично: „Ама, моля ви се, питайте него! Питайте го и него дали се развежда и особено важно е да го попитате дали такъв красив, божествен почти, мъж, може да бъде само с една жена… Ами то омръзва, писва ти всеки ден един и същи човек и си дириш щастието. Важното е да сме щастливи“, саркастично заключи манекенката.

# 2 571
Всяка жена, която е простила една изневярва, стига до системни такива. Това е неотменна формула. Не знам защо си губят времето тези жени и на какво се надяват. Добре, че все пак се развежда Венета, за какво й е такъв мъж (не го знам кой е).

# 2 572
  • In The Middle Of Nowhere
Сигурно е финансово красив…

# 2 573
  • софия
Някакъв врачански милионер Емил Маринов-Елмаз е. Нямам идея какъв му е бизнесът.

# 2 574
Много селско излъчване има този милионер.

# 2 575
Венета и мъжът й се мъчат от много години. Не знам какъв е смисълът от нейния “сарказъм” след десетина години, прекарани в отчуждение. Самата тя беше споменавала, че не живеят точно като мъж и жена. И сега - горчивина и сарказъм… еми…

# 2 576
  • До морето
Помня как тук сме коментирали тази сватбена рокля и раирания костУм на младоженека.
Твърде отдавна съм в тая тема 🙄

# 2 577
Вай рокалята е потрес от Омуртаг лиЙ?!
На младоженека му пише на челото че е коцкар, от ония от по малките населени места, дето са звезди сред месните моми, а на тях, на момите грам не им пука дали за женени или не. Важно е да има Санторини, подаръци и ДЮбай. Морал на улични котки, даже по- зле

# 2 578
А тя на снимката е с дантелени ботуши или чорапи? Smile

# 2 579
Аз пък не разбирам това ожалване на Кейти Холмс. Привлечена в сциентологията, сватбата по техните правила, пък после развод с Том, щото е сциентолог и е много страшен. Ми да е мислила!
Ми супер нали, точно както се набиват вини на жертвите на насиле. Ти къде гледа, а?

Общи условия

Активация на акаунт