Звездни Компромати - Юни'24

• 364 088
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 625
Само дето тя не участва в този филм. Grinning
Толкова да я харесвам в Двама мъже и половина.
Вероятно е било епизодична роля?Не си я спомням

# 2 626
Майката на Ащтън Къчър.

# 2 627
Венета отдавна не се е мяркала по тв… какво се случва с нея? А Патрик? В Харвард ли е?
Скрит текст:
Най- вероятно му предстои дипломиране съвсем скоро.

Венета последно с Тишо ли е, или се разведоха И ефективно в крайна сметка?

# 2 628
Аааа да
Много не ми хареса с Аштън сериала

# 2 629
Драго чая
Скрит текст:

Ужас! Заприлича ми на Владо Кузов!

# 2 630
Патрик не беше ли миналата година седмокласник? Венета размахва някаква диплома, но не каза в коя гимназия бил приет,то и скоро май не е пускала нищо за таланта му🤔

# 2 631
Явно не е в топ гимназия Патрик Тихомиров. Какъв смях е комбинацията от тези две имена😜😀 Иначе щяхме да сме информирани и снимки от първи учебен ден щяха да се леят. Тишо си намери друга, даже запозна сина си с новата.
Венета тотално се сдухах и пише за миражите си. С@кс, к@ расани, гаджета и т.н

# 2 632
Тишо Тихомиров ли е?

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 23:17 от Анонимен

# 2 633
  • София
Тишо се казва Тихомир. Затова Патрик е Тихомиров, не Тишов. Joy Егати и обяснението дадох. Иначе не знам каква му е фамилията на Тишо.
Допълвам се - Георгиев е.

# 2 634
Май не сме обсъдили бебе номер 12 за Елън Мъск, от майката на последните 2, служителка в негова корпорация . Този не само не е сам, ами и намира куп подобни откачалки деца да му раждат на едро.
И коментарите Joy

# 2 635
Aaaa мина из темата, пропуснала си Simple Smile

# 2 636
Хилария не случи на мъж. Трябваше Мъск да вземе...

# 2 637
Според мен не е бременна Емилия. И да, не е слаба, но не е кой знае колко пълна, просто се е облякла като за плаж с елементи на нощница и се е качила на сцена. То за такова облекло човек трябва да е като Галена и Мара живите мощи, че да не изглежда закръглен. Не им завиждам на популярните жени- то пъпка да не ти излезе, косъм да не ти се обърне, едно вино да не изпиеш, че ще задържиш вода и ще се издуеш и като се качиш на сцената, ще те зумне някой и ще каже “гледай я тая пъпчасала, дебела сигурно е бременна”. Това не е живот.

# 2 638
Патрик не беше ли миналата година седмокласник? Венета размахва някаква диплома, но не каза в коя гимназия бил приет,то и скоро май не е пускала нищо за таланта му🤔

Там някъде. Постът ми е ироничен.

# 2 639
Според мен не е бременна Емилия. И да, не е слаба, но не е кой знае колко пълна, просто се е облякла като за плаж с елементи на нощница и се е качила на сцена. То за такова облекло човек трябва да е като Галена и Мара живите мощи, че да не изглежда закръглен. Не им завиждам на популярните жени- то пъпка да не ти излезе, косъм да не ти се обърне, едно вино да не изпиеш, че ще задържиш вода и ще се издуеш и като се качиш на сцената, ще те зумне някой и ще каже “гледай я тая пъпчасала, дебела сигурно е бременна”. Това не е живот.
Винаги обаче можеш да се облечеш подходящо, така че да прикриеш щетите от чаша вино.
Като се изпльоскаш по сЮтиен даже и зум не трябва.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 11:52 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт