Звездни Компромати - Юни'24

• 364 149
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 670
Харесвам статуса на Бандата. Тази сделка трябва много повече да възпалява обществото от поведението на която и да е певица.
А за Мила, съблякла знамето, но можеше да измисли нещо да не го хвърля на земята. Кош за пране, а - у.
Кълве я кълвача нея, но между другото има доста приятно тяло.

Ако бях дъщеря на г-н Пейдж, с кеф бих се обръщала към новата му женичка с "майко". Grin
Trollface Grinning Joy

# 2 671
Осемдесетгодишният Джими Пейдж с приятелката си Елизабет, на 34. Представил я е на 52-годишната си дъщеря.
Скрит текст:
Приятелката ми изглежда изтормозена. Поне такава й е физиономията. Не го разбирам това и винаги се чудя, как тези млади жени целуват тези дядовци.

# 2 672
Банда е уникално куха. Не знам нарочно ли се прави на толкова проста, тип Лоша реклама няма и колкото да привлича внимание.  
А относно изтормозеното гадже на Дж.Пейдж... всяка иска sugar daddy до момента, в който daddy реши, че иска sugar.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 10:43 от Анонимен

# 2 673
По отношение на този договор, вярно ли е това, което твърди?

# 2 674
  • в пералнята
Права е Банда, те я съсипаха тази държава, обаче основният проблем е Мила Робърт и знамето... ЖДНБ!

# 2 675
Банда е уникално куха. Не знам нарочно ли се прави на толкова проста, тип Лоша реклама няма.
А относно изтормозеното гадже на Дж.Пейдж... всяка иска sugar daddy, до момента, в който daddy реши, че иска sugar.
Да, искат, но за мен шугър деди е 20 - 25 + години, а не 50. То това е шугър дяди! 😝

# 2 676
По принцип в случая Андреа Банда, колкото и да ми е неприятна, е права. Неумишлени или умишлени провокацийки с национални символи има по цял свят и ако спрем да сме толкова малоумни да ни натискат бутоните с всяка такава случица, току-виж сме прогледнали за по-големи неща като въпросния договор с БОТАШ, който си е живо национално предателство, а и излиза от джоба ни. Но понеже не ни стиска, се хващаме тука за некоя си Мила и си хабим енергията за нея.

# 2 677
Хайде да не оправдаваме тъпото изпълнение на Мила с политическите проблеми на държавицата ни. Няма нужда да я разпъваме на кръст, но не бих го подминала с лека ръка. Нейното не е умишлено, а от празноглавие и желание за театрален драматизъм, което е също толкова зле. Когато не обръщаш внимание на дребното, почват да минават метър и по-сериозни изпълнения. Доказано е с учебникарския пример на метрото в Ню Йорк през 80те.

# 2 678
Съгласна съм, че сме много по-склонни да отприщваме енергията си за злободневен хейт, отколкото към обществено значими и важни въпроси (по които редовно дремем), но и разни вчерашни пикли със самочувствие на интелектуалки и новаторки, да се подиграват с националния ни символ, ми аре няма нужда!

# 2 679
Съгласна с Тес.
+ не всяка изцепка е изкуство. Това спомняте ли си го - http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7840187.stm

# 2 680
Ами дребно хулиганство, глоба и условна и да мисли къде си развява фустата другия път. Мила и нейните творчески безсилия… но пак си изливаме гнева не баш където трябва.

# 2 681
Ох, и тази успя да измисли провокация, с която да получи внимание по телевизора... Сега с месеци ще се обяснява колко я хейтят, а тя какъв творец е. Нещо като Мариана Попова, но без мъж.

# 2 682
  • Glasgow
А на какво основание ще  санкционират Мила, то е рокля все пак, не самото знаме (намирам провокацията за много тъпа).

# 2 683
  • Пловдив
Не знам дали Мила ми изглежда по-празноглава, или Бандата. Flushed
Че разследвания и салтанати на Милината обикновена тъпотия с роклята са абсолютно неуместни, съм съгласна 100% (предполагам, че прокуратурата просто отбива номера, защото хората на Коцето Копейкин ли, на Каракачанката ли, подали сигнал). Ама и статусът на Бандата кух, та дрънка, изобщо тоя похват е много типичен и много глупав, но събира лайкове.

# 2 684
Трикольорът си е трикольор и символиката му е категорична, независимо дали е на флаг, значка, плакат или рокля.
Обединяващ символ на нацията и е още по-грозно да бъде употребяван при кампании будещи разцепление и вражда.
Има безброй други начини да демонстрираш съпричастие с различни, малцинство и пр., участието й в концерта само по себе си е голяма подкрепа, но за да разнообрази появата си, малко мисъл и оригиналност трябват. Който не му хрумва друго - хваща се за трибагреника. Елементарна история.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 15:02 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт