Звездни Компромати - Юни'24

• 364 026
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 700
Наистина ли го е изцепила това тази МР пред дечурлигата? Няма как да ми стане по-противна вече.

# 2 701
Боже, толкова е изпростял народа от мързел, в стремежа си само и само да не се образова и работи, се чудят в каква тъпотия да се включат или да свършат за повече внимание и лесни пари от каквото и да е. Нямам думи просто.

# 2 702
Ама какъв е целият този замисъл да съблече българското знаме, за да открие ЛГБТ знамето? На мен ми изглежда като долу държавата, ЛГБТ над всичко.  Проблемът не е, че е захвърлила някаква дреха, която случайно е трикольорът на държава, а замисълът зад този жест. Нещо не можа да обясни замисъла си Мила, но той се подразбира.
А ето това изказване вече си е на човек, който злоупотребява с наркотици според мен
https://www.tiktok.com/@stefandenis420/video/7384162030527188256
"Благодаря ви страшно много, вие ми видяхте пу**ата!" 😵😵‍💫🤢🤢
Внушението на госпожа Роберт, която очевидно страни от деликатностите и кара право куме в очи е от сорта: България е ретроградна и назадничава - долу! Да живее новото нормално!
То след това клипче всичко бледнее, егати гнусотията!

# 2 703
Прекрасни(без Сара 😆) поостарели дами. Ще ги познаете ли? Аз не можах всички.
Скрит текст:
, , , , , , , ,

Е, как да ги позная, като повечето идея нямам кои са, нито като млади, нито като стари.- знам само Джуди Денч, Сара, Джесика Ланг.
Добавям и Даян Кийтън.

# 2 704
Аз много бих се радвала Мила Роберт да продължава да живее с мисълта колко велики неща прави и мисли, но да я обсъждат само кръга от хората, които мислят като нея.
Не знам дали това би удовлетворило комплексарската ѝ натура, но пък няма лошо да се пробва.

# 2 705
Гала нещо повехнала ми се струва,Абе лелче.

Абе скоро и бабче дай боже всекиму 😉

# 2 706
Вчера ми излезе част от подкаста на Ивка бейбе с Мила Роберт. Ивка пита "Излизала ли си някога на сцена без бельо?", Милата отговаря "О да, дори и съм мастурбирала"... 🙄

# 2 707
Каква майка ... точно нейната майка си е била камшика и тя е останала при баща си.
Що за дете би казало, че супермаркета е уютно място?
Ако детето имаше по-здрава среда и беше обградено от обич и здрава семейна среда, нямаше да се бъгне.
На мен ми е жал за Мила Р.  Не харесвам постъпката й, но и напъните на тази общност да са равнопоставени не подкрепям.

# 2 708
Тази Мила Робърт… работата е не мога да те запомня, че да те забравя. Знам я като име, но не мога да я свържа с физиономия или нещо освен от време на време някоя простотия.

# 2 709
Принцеса Ан, сестра на Чарлз III, ритната от кон и в болница.
Не са излезли от  серията  роялите.

# 2 710
Вчера ми излезе част от подкаста на Ивка бейбе с Мила Роберт. Ивка пита "Излизала ли си някога на сцена без бельо?", Милата отговаря "О да, дори и съм мастурбирала"... 🙄
Каквато интервюиращата, такава и интервюираната.
Куцо и сакато с подкасти.

# 2 711
Ако не е обработвана тази снимка, евала на Николета за светкавичното възстановяване и отличната фигура

# 2 712
Аз я виждам като разтегляна.

# 2 713
Аз я виждам като разтегляна.
Да!
Тя е една от първенците в обработката на снимките.

# 2 714
Различната дебелина на краката казва достатъчно Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт