Звездни Компромати - Юни'24

• 363 989
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 745
Не е имал късмет Матю. Знам, че ако човек сам не пожелае, с каквито и специалисти да работят с него, не би имало ефект.

Аз четох книгата му и много ми дожаля. Не, че не е искал да се излекува, просто тази болест, наркоманията, е била толкова по-силна от него. Какво ли не е правил, в какви ли не клиники не е ходил, осъзнавал е през цялото време колко е зле и как наранява близките си и много е страдал. Искал е да се излекува, много е искал. Казва, че би се лишил от всичките си пари и имоти, ако би могъл да ги размени за здраве и нормален живот.

# 2 746
  • в пералнята
Матю е жертва на опиоидната криза в Америка.
За него знаем, защото е известен, но за милионите хора, на които е изписван Оксиконтин като бонбони, не сме чували.
Има един много интересен сериал по нетфликс - казва се Painkiller - там с детайли се разказва за фармацевтичната компания, която налага това лекарство на пазара.

# 2 747
Почти до епидемия е стигнало нивото на употреба на оксиконтин, мисля че 80-те - 90-те години на миналия век е кризата. Много са показателни двата сериала по темата. Хийт Леджър, ако не се лъжа, със същото лекарство предозира. За Матю обаче май няма информация да е злоупотребявал точно с оксиконтин? Но каквото и да е било - твърде жалко за него.

Кейти Пери да ме извинява, ама изглежда ужасно. Сигурно тоалетите ѝ имат някакво послание, обаче цялостната визия е 'не!'

# 2 748
Матю Пери е починал в следствие на употребата на кетамин.
В същото време се е лекувал от кетаминова зависимост, затова и смятам, че човекът, който му го е дал, трябва да се намери и да си понесе отговорност, защото го е направил съзнателно.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 12:27 от Анонимен

# 2 749
Не Знам дали сте чели книгата на Матю Пери. Аз сутрин си я слушах в колата. Не можах да я изтърпя докрая. Това е един саморазрушителен човек, който сам всичко си е направил в този живот. Много ми е симпатичен, но истината за мен е такава.

# 2 750
Тези дни из фийда само водещите на "Търси се" ми излизат. Едната ще повтаря груповата медитация и пречистване, но този път в Бургас, а другата ми излиза от рекламните страници на една кредитна компания - направила е подкаст, явна с тяхно спонсорство.

# 2 751
  • София
Александра Дадарио
Скрит текст:
Момоа с децата си
Скрит текст:
Аштън Кътчър
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 14:13 от lite16

# 2 752
Момче и момиче има Дж. Момоа, а не две дъщери.

# 2 753
  • в пералнята
Почти до епидемия е стигнало нивото на употреба на оксиконтин, мисля че 80-те - 90-те години на миналия век е кризата. Много са показателни двата сериала по темата. Хийт Леджър, ако не се лъжа, със същото лекарство предозира. За Матю обаче май няма информация да е злоупотребявал точно с оксиконтин? Но каквото и да е било - твърде жалко за него.

Кейти Пери да ме извинява, ама изглежда ужасно. Сигурно тоалетите ѝ имат някакво послание, обаче цялостната визия е 'не!'
Чела съм, че след ски инцидента му изписват оксикодон и от там тръгват зависимостите му.

# 2 754
Леле, точно вчера гледах филм с Морган Фрийман “Добър човек” там едната мацка беше засисма от Оксикотин и вие точно затова пишете.
Тамън се чудя да почна ли книгата за Матю, тегава ли е?

# 2 755
  • До морето
Не Знам дали сте чели книгата на Матю Пери. Аз сутрин си я слушах в колата. Не можах да я изтърпя докрая. Това е един саморазрушителен човек, който сам всичко си е направил в този живот. Много ми е симпатичен, но истината за мен е такава.

Абсолютно на същото мнение съм. Заклет фен съм на Приятели и специално на Чандлър. Аз лично съжалявам, че прочетох книгата. Остави ми много лош вкус в устата, на един вечно мрънкащ, все неразбран, все необичан, недооценен човек. Не обвинявам родителите си, ама все пак те се разведоха и аз много страдах. Ще рече човек, че той е единственият на света с разведени родители. Само дето баща му е световно известен актьор, а майка му е секретарка на канадския премиер. Пътува с частни самолети, ходи в частни училища. После имА щастието да е част от може би най-великия комедиен сериал в историята на телевизията. Милиони фенове по света го боготворят, но понеже някой някъде не се разсмял на вица му, дай да се нахакам за 28 -ми път с каквото намеря, пък после ще разчитам да ме вкарат пак в някоя клиника и да ме лекуват с цената на стотици хиляди долари.

# 2 756
На мен книгата на Матю Пери ми беше тъжна.
При всички възможности, които е имал, така и не е успял да се пребори. Не всички са силни и волеви личности.
Кел файда, че баща му е известен актьор, ако по-често го е виждал на екрана, отколкото у дома. И кел файда, че майка му е била секретарка на канадския премиер, като не е имала време за сина си. Мат е бил самотно и неуверено дете, такъв е бил и като възрастен.
Матю на практика е Чандлър, но историята на Чандлър е по-щастлива от тази на Матю.

# 2 757
Честно казано харесвах Матю Пери, докато не започнах да слушам книгата. Спрях на втора глава и нямам намерение да я довърша.

# 2 758
Душата му е болна на Матю.
За тези, които не са строшени отвътре е просто мрънкащ, глезен, безумен.
Тъжна история.

"Приятели" е комедиен сериал номер 1 в света, но май никой от каста няма щастлива история в реалния живот.
Освен Лиса, но пък нейния образ в сериала си беше най-шантав та може най-малко да е рефлектирало върху нея.

# 2 759
  • До морето
Душата му е болна на Матю.
За тези, които не са строшени отвътре е просто мрънкащ, глезен, безумен.
Тъжна история.

"Приятели" е комедиен сериал номер 1 в света, но май никой от каста няма щастлива история в реалния живот.
Освен Лиса, но пък нейния образ в сериала си беше най-шантав та може най-малко да е рефлектирало върху нея.

Напротив! Много хора са "строшени" отвътре и са преминали или преминават през далеч по-страшни неща от развода на родителите си и не са станали зависими. Славата и милионите са само екстра, но много хубава екстра.

Общи условия

Активация на акаунт