Звездни Компромати - Юни'24

• 363 825
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 985
Това 4к за нищо го нямате 😄

# 2 986
  • София
Мария с тъмна коса е много красива

# 2 987
Бакалова с тъмна коса е по-естествена и с дълга коса повече й приляга. Не я харесвам, но определено русото я прави посредствена по-скоро. Много жени са най-красиви с естествения ск цвят, аз цял живот се боядисвам, сега и да искам - няма как да съм естествена, бялото малко по малко си взима своето.
Вулева трябва да има някакво читаво образование, нали водеща беше. Може просто да й харесва живота в чужбина. Много мои познати, успели в чужбина, не щат и да чуят за завръщане.

# 2 988
Нещо ми се върти в главата, че Вулева имаше юридическо образование, но може и да греша.

# 2 989
Нещо ми се върти в главата, че Вулева имаше юридическо образование, но може и да греша.
Цитирам ви от нета - на 48 г., магистър по право, явно владее руски, английски и български, човек с опит като репортер и водещ в няколко телевизии.

# 2 990
  • Sofia
Това, че е стартирала някпга на 700 евро не означава, че още е така. Много хора стартират с по-малка заплата, доказват се и получават повече.

# 2 991
  • София
Глория на 28 юни- ЧРД на 51 години.
Скрит текст:

Снуп Дог бяга на националните олимпийски квалификации на САЩ
На 52-годишна възраст рапърът се записа с доста прилично постижение в леката атлетика.
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
с текста на последната си песен

# 2 992
И какви знания има Вулева и умения и образование, че тепърва да се развива за 4000 заплата!?
Вулева е завършила право в СУ, и то с доста висок успех. Отделно е по-умна и начетена от 90% от хората в публичното пространство.

# 2 993
Клюкина или нечия фантазия ?
Джей Ло лети в икономична класа - звездата затяга кесията на фона на развода и отмяната на турнето

Скрит текст:
Въпреки проблемите Лопес блесна на модното шоу на Dior в Париж след соло ваканцията в Италия

Преди дни Джей Ло беше забелязана да лети в икономична класа от Италия до Франция, което не е никак характерно за нея. Според много медии, певицата затяга кесията, след като отмени турнето си и похарчи 20 милиона долара от собствените си пари за последния си „суетен проект“ - албум и документален филм.

Напоследък звездата залага на по-бюджетни полети, с каквито не е виждана да лети за своите 25 години в шоубизнеса. Дженифър по-скоро е добре известна като една от най-големите и глезени попдиви, която обича да летува на борда на луксозни яхти и да пътува с частни самолети.

Но явно Лопес е решила донякъде да намали екстравагантния си начин на живот, заменяйки мегаяхтите с по-практични хотели.

54-годишната изпълнителка на "Let's Get Loud", за която се говори, че има както финансови, така и брачни проблеми, беше видяна този уикенд да лети от Неапол до Париж с бюджетен полет на Air France на цена от €134.

Лопес се появи на ревюто на Christian Dior Haute Couture есен/зима 2024-2025 като част от Седмицата на модата в Париж в понеделник. Изпълнителката на „Love Don't Cost a Thing“ изуми в светлокафява плисирана миди рокля. Лопес съчета визията си с малка черна чанта Dior, черни кожени ръкавици, черни слънчеви очила и чифт златни сатенени обувки на платформа.

54-годишната звезда изглеждаше в добро настроение, усмихната, докато позираше пред камерата на събитието.

В същото време за краткия си полет в самолета актрисата от „Петзвезден романс“, която обикновено носи дизайнерско облекло, избра обикновен бял пуловер и долнище за джогинг.

Така че е видимо, че Лопес се завръща към корените си като "Джени от квартала" в опит да спаси брака си с необичащия славата, медийния шум и блясъка свой съпруг Бен Афлек.

Наскоро журналистите разкритикуваха новия филм на Дженифър "This In Me... Now: A Love Story" като „самофинансиран и решително болезнено, автобиографичен и суетен проект".

Различни изочници твърдят, че причината за проблемите в брака на Бен и Джей Ло са острите им спорове за техните финанси и разпределението на семейния им бюджет.
Според Us Weekly, двойката е претърпяла бурен период заради различния си стил на живот, като статиите гласят, че Бен се е преместил от имението на двойката за 60 милиона долара в Лос Анджелис и живее под наем за 100 хиляди долара на месец в Брентуд.

Според медиите, Дженифър се старае да пръска по-малко пари напоследък, включително и докато се наслаждаваше на самостоятелното си пътуване в Италия без съпруга си, а вместо това с приятелите си.

Съвсем наскоро тя и Афлек обявиха за продажба и семейния си дом за 60 милиона долара в Бевърли Хилс, след като закупиха имота заедно едва миналата година.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/126299-dzhey-lo-leti-v-ikonomi … yanata-na-turneto

Ако искате да се запознаете със Сури Ноел Холмс

# 2 994
  • In The Middle Of Nowhere
Тематично ми излезе в иг Надежда от тризначките, вече двезначки..
Аз лично не разбирам защо са избрали този живот, макар и в Лондон.. Тук в бг според мен двете заедно щяха да живеят скромно, но поне нямаше да са на улицата.. Нещо ми се губи логиката им, ако има такава.
Скрит текст:
[

# 2 995
  • софия
За съжаление, положението на близначките от тризначките е такова от години. За мен остава необяснимо тяхното поведение.

# 2 996
Като не те слуша главата, плюеш майка си в ефир и си мислиш, че си толкова готин, че светът ти дължи нещо, ама понеже е гаден, се влачиш онеправдан по улиците.

# 2 997
Според мен имат някаква психична обремененост. Трябва им добър психиатър и лечение.

# 2 998
На близначките чак ме е срам да им гледам снимките

# 2 999
  • Glasgow
Те май нямат трудови навици, които да загубят. Май са работили малко в Poundland и това е. Предлагат им работа, но отказват. Понякога имат сторита от хотелски стаи, с напитки. Мислех, че са ги настанили някъде. Освен да са настанени, а денем да просят (има и такива случаи, имали сме и в предишния хотел дето работех, общината  плаща 75£ за стаята, хранят ги, и те пак излизат да просят, за да имат за порока си. На мен ми се струва, че едната май има зависимост)

Общи условия

Активация на акаунт