Звездни Компромати - Юни'24

• 363 808
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Glasgow
Отдавна работи там, виждала съм видеа от нея или майка ѝ. А с майка и какво става, загуби се

# 2 971
Бен си е взел нещата от къщата с Джей Ло. Явно са приключили окончателно.
https://www.foxnews.com/entertainment/ben-affleck-jennifer-lopez … t-home-source.amp

# 2 972

Мария-е толкова слабо ,чак грозно

# 2 973
Не знам да е била камериерка, в нейния канал в ютуб бях гледала едно или две видеа от там и беше рецепционист. Доколкото помня, това беше лятото след локдауна заради ковид.
Ако и досега работи там, значи взаимно са доволни с работодателя. Нищо лошо не виждам да работи в туризма, вместо за бг медиите.

# 2 974
Поне работи.

# 2 975
Поне работи нормална работа. Не е седнала да проси у интернет.
Тук съм чела за близначките от тризначките Вяра,Надежда и Любов. Нещо не са добре в Англия. Май и не искат да работят,а чакат милостиня.
И за барбито на поп фолка (Гергана)се пише,че е продавачка в магазин.

# 2 976
Срамна работа няма, поне не проституират като някои мадами 🤔

# 2 977
Поне работи нормална работа. Не е седнала да проси у интернет.
Тук съм чела за близначките от тризначките Вяра,Надежда и Любов. Нещо не са добре в Англия. Май и не искат да работят,а чакат милостиня.
И за барбито на поп фолка (Гергана)се пише,че е продавачка в магазин.

За Гергана нали се писа, че е завършила някакво специфично  висше и си работи по специалността в музей.

# 2 978
Близначките от тризначките JoyJoyJoy
Това звучи като от тяхната уста. А и нали оплюха майка си при Карбовски преди няколко години и казах, че всъщност...са на различна възраст Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 979
Албена Вулева се пробва в онлифенс, но май не успя да генерира доход там. Опита и платен канал в тубата и разни други неща, но не й се получиха. Когато започна работа в Кипър, сама си каза че получава 700 евро на месец плюс квартира (споделена май беше) и едно хранене на ден в хотела (може и две да са били, не помня). Гледах някакво видео, в което обикаляше заведенията и ги гледаше отстрани и обясняваше, че не може да си позволи да се храни в тях. Купуваше си някакви сандвичи от супера и седеше на плажа. После ходеше да търси банкомат и да изпраща пари на майка си.

Не знам защо не е опитала да си намери работа в България за 3-4000 на месец, уж за умна се броеше. В доста сфери в София ще намери подобно заплащане, но тя си знае.

# 2 980
Не е толкова лесно да си намериш работа, когато си на 45+, дори и в София. На теория е така, на практика не. Особено пък за 3-4 хиляди лева.

# 2 981
  • в пералнята
И на мен ми се струва, че нослето на Мария е пипано, но много деликатно.
Да дойде някой да изклюкари доктора.
За една прЕателка питам.

# 2 982
И какви знания има Вулева и умения и образование, че тепърва да се развива за 4000 заплата!?

# 2 983
Не е толкова лесно да си намериш работа, когато си на 45+, дори и в София. На теория е така, на практика не. Особено пък за 3-4 хиляди лева.

И на 60+ си намират лесно, стига да имат знания и умения. Гладът за кадри е огромен. Но трябва да можеш нещо, а ако не можеш, да го научиш.
Е тук “знания и умения” е ключовото. Какви точно знания или опит има Албена Вулева, освен че говори езици. В днешно време и един чат бот прави същото, чуждият език сам по себе си е нищо, освен ако не е специфичен тип японски и пак е до късмет, защото колко японски или корейски фирми знаете. Изобщо не мисля, че лесно се намира работа за такива като нея, особено за 4К.

# 2 984
Ето стари снимки на Мария Бакалова, на които носът изглежда по същия начин.. и в по-старите и филми е същият..

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 14:07 от SHE_IS

Общи условия

Активация на акаунт