Звездни Компромати - Юни'24

• 363 808
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 000
Срамна работа няма, поне не проституират като някои мадами 🤔

Именно!

# 3 001
И какви знания има Вулева и умения и образование, че тепърва да се развива за 4000 заплата!?
Вулева е завършила право в СУ, и то с доста висок успех. Отделно е по-умна и начетена от 90% от хората в публичното пространство.
Но е токсичен човек, за който помни.
Никога не бихме си я причинили като колега и за без пари да работи

# 3 002
Това от Сигнално жълто си ѝ е останало като стигма, да. Колкото и да се е доказала в последствие и да е показала какви качества има, ще си има хора, които я помнят с това.
Някой пита защо се е изнесла да живее в чужбина, а не е останала да се реализира тук, точно затова.

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 18:11 от Анонимен

# 3 003
Тризначките и да искат да се върнат, няма къде да отидат. Буквално. Майка им не иска да ги чуе, и с право. Тя вече не живее в общинските жилища, за които ги осъди община Благоевград. Отделно са потънали в дългове, които не са никак малки. Повече информация за жълтурките няма да споделя, но положението им е трагично. Друг е въпросът, че не са работили друго, освен по гръб. Едната, ако не и двете май вземат наркотици. Имат огромна нужда от психиатрична помощ и това го казвам без капка подигравка. Те живеят в друга реалност и смятат, че целият свят им е длъжен и е срещу тях.

# 3 004
И с какво се е доказала Вулева? Не съм забелязала друго, освен лошото й възпитание. Въобще не прави впечатление на умна.
Не мисля, че е работила като юрист честно казано. Противно парче, никога не бих я наела
Иначе да, в момента има огромен недостиг на кадри, а наистина квалифицирани почти няма. Често правим конкурси - няма и няма.

# 3 005
Погледнах набързо инстаграма на Албена и да, определено е напреднала в кариерата там. Вече пътува до Рим и обикаля Колизеума отвън. Пипнала е и стайлинга малко. Явно е почитателка на Луи Вюитон (като Светлето).

Скрит текст:
Скрит текст:
С тази зелената чантичка на яхтеното пристанище чака някой милионер, няма как да е иначе.

# 3 006
Вулева е вълк единак или казано по - иначе, самодостатъчна си е. Тя е от този род хора, които не търпят чуждо мнение.

# 3 007
Нали се конвертна в мюсюлманка и покриваше глава, какви са тия потничета

# 3 008
Нали се конвертна в мюсюлманка и покриваше глава, какви са тия потничета
Да, тая простотия я бях забравила. Сигурно с надеждата някой богаташ от Дюбай да я хареса, ама...

# 3 009
Иначе стила ѝ е покъртителен, много кичозно се облича жената.
zenata, гледайте последния Вип брадър, в който участва, този със Златка и Джизъса, и ще си промените мнението. Беше най-големия авторитет в къщата, като заговореше, всички мълчаха.

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 18:22 от Анонимен

# 3 010
  • Glasgow
Аз не я помня с нещо компрометиращо от брадъра, даже помагаше с фитнес съвети, тя имаше някакво гадже инструктор по онова време. Захажаева ги попиляваше, предполагам по сценарий

# 3 011
Иначе стила ѝ е покъртителен, грам няма усет за мода жената.
zenata, гледайте последния Вип брадър, в който участва, и ще си промените мнението. Беше най-големия авторитет в къщата, като заговореше, всички мълчаха.

Съмнявам се. Простакеси като нея не харесвам и не понасям. Никога не бих си причинила подобно предаване.

# 3 012
Виктория Георгиева (певица, проби в един от тв форматите) какви ръкави си е направила:

Не одобрявам, младо момиче е, а тези чудесии са за цял живот. Похвално е, че промени визията си, отслабна, поразчупи се, доби самочувствие, но защо, защо така е обезобразила кожата си.
Пп Качеството на снимките е лошо, че щраках от тв.

# 3 013
Дали не е имитация на татуировки. Има едни такива ръкави се продават.
Хубаво момиче, но на мен така и не успя да ми стане симпатична, главно с песните, имитиращи Били Айлиш.
Много ми е депресираща.

# 3 014
Не е толкова лесно да си намериш работа, когато си на 45+, дори и в София. На теория е така, на практика не. Особено пък за 3-4 хиляди лева.
Абсолютно вярно … търсят опит за малко пари Sad

Общи условия

Активация на акаунт