Звездни Компромати - Юни'24

• 361 787
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 3 210
Поправям.

# 3 211
Ох, всички са си като едно голямо интимно семейство в нашия хайлайф Grinning Grinning

# 3 212
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не е от богато семейство Даниела на Динев, беше като малка, после баща ѝ нещо тръгна назад бизнеса им и западнаха, разведоха се родителите ѝ. Майката винаги е била меркантилна, същото предаде и на двете си дъщери, абсолютно нейни копия. Даниела нямаше пари за конкурса и използваше тогавашния си приятел да и купува рокли и да я издържа в София, докато трае конкурса. Там я забеляза Динев, и тя му би шута веднага на момчето и той остана с пръст в уста. Винаги е била натискана от майка си да гледа парите, та резултата е на лице. На едната снимка баща ѝ я придружава до младоженеца, който като ги гледам може и по-възрастен да е. Наистина язък и за красотата и младостта. Винаги е била хубаво момиче. Ходи постоянно с охрана след нея и сама не може да мръдне никъде, ама явно тоя живот и харесва много щом до сватба стигна.

# 3 213
Благодарим за информативния пост.
Аз пък тъкмо си помислих,че е лудо влюбена и докато смъртта ги раздели,а то каква била работата.Странно предвид,че имат “само” около 35 години разлика.

# 3 214
  • In The Middle Of Nowhere
Тя е с много прекроен нос...
Скрит текст:

# 3 215
  • Sofia
Бившата на Башар,Райна,е родила преди 2дни момченце 🍀
Скрит текст:

# 3 216
И пак Светлана, въй
Скрит текст:

# 3 217
Спомням си един сериал "Просто Мария". Там Мария забременя извънбрачно и господарката й разреши да остане вкъщи. Та Мария през сълзи я пита: "Ах, госпожо, защо ми давате подслон, аз толкова сгреших!" и господарката гордо отговори: "Защото съм добра, Мария!" Та и Светла сама да си каже, че е добра, някой може да не се сети Simple Smile

# 3 218
Тя е с много прекроен нос...
Скрит текст:

В оригинал булката е миловидна в лице, но нищо особено. Брадичката й сега същата ли е? Носът очевидно е доста смален.

# 3 219
  • Glasgow
Като напишат, че са истински...това какво точно значи? Явно че не е въображема, но как точно истинска?
Искрена, естествена?

# 3 220
Тя е била потрес тази Даниела.

# 3 221
Като напишат, че са истински...това какво точно значи? Явно че не е въображема, но как точно истинска?
Искрена, естествена?
Тя пък точно Светлана, ако е истинска... Толкоз прекроена външно, колкото се е опитала да подмени и същността си. Ох, милата, истинска била. Всъщност видяхме колко е истинска в онова интервю, толкова истинска беше, че, ако се беше отървала още мъничко, щеше да стане съвсем реализъм Joy и същността и на каруцарка и парцалеса щеше да лъсне в цялата си прелест и от бляскавата поезия щеше да се възроди колоритната проза на една какавида, която никога няма да стане пеперуда, колкото и листа от черница да изяде.

# 3 222
E, защо да е била потрес? Нормално , симпатично момиче.

# 3 223
  • España
Искрена, естествена?
Ами ….основно значи , че не са наясно със значението на думите , които използват ! Нито в прекия ; нито в преносния им смисъл 😉. А иначе ….” истинска “ сигурно е другият начин да кажеш толкова любимото на знайни и незнайни звезди , звездички и комети в нашия “хай лайф небосклон” и реалити участници “да бъдеш себе си “ .

При Азис сякаш е започнал от известен период обратният път на еволюцията ! От лъскава гримирана блестяща “мадама” към все по-космато и …..зъбато същество !

# 3 224
E, защо да е била потрес? Нормално , симпатично момиче.
На мен ми прилича на уморена лелка на първата показана снимка преди корекциите, които са били доста. Ако не я бяхте показали, никога нямаше да предположа, че е тя.
Светла сега да се укроти малко и да престане с медийното излагане.

Общи условия

Активация на акаунт