Хайде на театър - 12

• 52 347
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Всеки има право да казва каквото си поиска и да излиза когато иска.

Не съм съвсем съгласна, че всеки може да си излиза когато си поиска. Това не е кино.

Освен това ужасна постановка за един е прекрасна за друг.

А и не съм казала, че няма право всеки да казва каквото си поиска. Казах само каква би била причината някой да изрази мнение, че дадена пиеса е ужасна - защото напр. не е знаел къде отива.
Пример - О, Щастливи дни на Бекет  е най-ужасната пиеса, на която съм присъствала. За друг тя е върха на театралното изкуство.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 15:39 от фрох

# 181
Така е, права сте.

# 182
Всеки има право да казва каквото си поиска и да излиза когато иска.

Не съм съвсем съгласна, че всеки може да си излиза когато си поиска. Това не е кино.

Освен това ужасна постановка за един е прекрасна за друг.

А и не съм казала, че няма право всеки да казва каквото си поиска. Казах само каква би била причината някой да изрази мнение, че дадена пиеса е ужасна - защото напр. не е знаел къде отива.
Пример - О, Щастливи дни на Бекет  е най-ужасната пиеса, на която съм присъствала. За друг тя е върха на театралното изкуство.
Всеки човек има различно мнение , и различен вкус !! Както казахте за едни хора,  дадената постановка , може да е много зле , за друг да е супер .. 😊😊

# 183
  • София
Хора какво мислите за моноспектакъла " Жената е странно животно " ?? Попринцип не си падам кой знае колко по монолозите ,  и театралните постановки , който се играят само от един човек !! Но много хора пишат в социалните мрежи че е доста хубав .. Но все пак искам и истинско и откровено мнение . 😊😊
На мен не ми хареса особено,  заради използването на изрази като куч.а, препратка с кренвирш и т.н. Достатъчно пошлост има навсякъде за да плащам да я гледам и в театър. След тази постановка, не мога да се реша да гледам нещо друго на Здрава Каменова.
Любовен тиквеник също е монолог, но ми хареса, даже с дъщерята отидох.

# 184
Хора какво мислите за моноспектакъла " Жената е странно животно " ?? Попринцип не си падам кой знае колко по монолозите ,  и театралните постановки , който се играят само от един човек !! Но много хора пишат в социалните мрежи че е доста хубав .. Но все пак искам и истинско и откровено мнение . 😊😊
На мен ми беше леко досадно.

# 185
  • София
Аз пък четвъртък ходих да гледам "Контрабасът". Общо взето ще ми е трудно да кажа нещо хубаво. Предвид хубавите коментари очаквах много повече. Първата половина ми беше като урок в консерваторията, втората половина също не беше кой знае какво. Ще напиша някои неща в скрит текст:
Скрит текст:
Общо взето един недоволен от всичко човек, изпиващ 10 бири на сцената, който го интересува само една певица и се чуди какво да измисли за да спечелш вниманието и.
Според мен Валентин Ганев играе добре, но текстът е много слаб. Не ми хареса, с мъка изгледах и ми беше трудно да остана до края. Харесаха ми вицовете за контрабаси, заради тях ще вдигна оценката на 1.5/5.
Понеже стана въпрос за климатици. По едно време Ганев отиде и включи климатика. 🤣 Вкара го в пиесата, ама имам чувството, че не беше по сценарий. 😅

# 186
  • София
"Контрабасът" гледах два пъти, първият път наистина много ми хареса. Толкова, че взехме билети отново и отидохме и с дъщеря ми и тогава много се озадачих какво толкова ми е харесало първия път Joy
Явно си е до моментна настройка освен всичко останало, но май няма друга постановка, за която да съм изпитвала такива диаметрално противоположни емоции.
И Валентин Ганев пак се заиграваше с климатика, може и да е по сценарий Simple Smile

# 187
  • София
На мен също ми хареса много, най-смешнотъжното нещо, което съм гледала, даже мислех пак да го гледам, ти сега май ме разубеди.

# 188
  • София
Имам един свободен билет за Хитът на сезона в сряда (17.07.) от 19.30 ч. Ако някой има интерес, моля да ми пише на лични.

# 189
Здрава Каменова изобщо не я харесвам. Преди две - три години ме заведоха на спектакъл по неин текст с Овце в заглавието и Каменова  участваше, някакви награди беше взела пиесата.... Стори ми се много бездарно обаче, скучно, напънато да бъде смешно, а беше жалко. Контрабасът пък съм го гледала преди доста години, възхитих се на Валентин Ганев - за мен той е един от най - талантливите ни актьори, обаче пък пиесата не ми допадна. Бих отишла обаче пак да гледам само заради Ганев. Иначе гледах в Театър 199 - Тигър и Дракон - моноспектакъл на Ованес Торосян. Прекрасен импровизатор е това момче. Прави от текста, който не е нищо особено много жив спектакъл, изненадващ, забавен. Има си свои кусури постановката, но не е загуба на време в никакъв случай. Лична оценка: 7 / 10

# 190
'Жената е странно животно" е най-добрата постановка на Здрава Каменова, а Яна Огнянова е страхотна!

# 191
'Жената е странно животно" е най-добрата постановка на Здрава Каменова, а Яна Огнянова е страхотна!
Абсолютно подкрепям. Гледала съм я два пъти и пак бих отишла.
Извънредно положение също ми хареса.
Помощ, имам две деца съм гледала отдавна, но също имам хубави спомени.
Последното, което гледах с нея беше Хитът на сезона, хареса ми. А миналата година на Съмър феста гледах някакъв стенд ъп с нея и още няколко жени, смешно беше, но това не е моят формат, предпочитам театър.

# 192
  • София
Тилда, да не бъркаш постановките? Дом за овце и сънища е доста тъжно представление, не си спомням нищо смешно там:
https://theatre.art.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0 … D0%B0_6142_173_20

# 193
Тилда, да не бъркаш постановките? Дом за овце и сънища е доста тъжно представление, не си спомням нищо смешно там:
https://theatre.art.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0 … D0%B0_6142_173_20
Точно това беше.... е може би съм възприемала тъгата като опити за самоирония.... Или дразнещата ме фамилиарност на актрисата... нямам представа. Дори и сбърканото при мен възприятие - какво точно гледам, вероятно идва първоначално от текста, който ме отдръпна с непохватността си. Но подчертавам това си е напълно субективно мое мнение. Съвременните български драматургии рядко ме впечатляват, особено като ги сравнявам с Радичков, Стратиев, Валери Петров... Пък дори и Самолета Беглец на Камен Донев.

# 194
  • София
Снощи гледах Нашенец с Мариус Куркински в парка на Военна академия. Ми, не беше зле, той просто си е по-особен, но ми хареса. Имаше и забавни моменти, и сериозни. А, че си играе прекрасно, няма спор. Обстановката в парка беше добре, осветена сградата, приятно прохладно и романтично. Само столовете бяха от най-обикновените пластмасовите и много на гъсто наредени.

Общи условия

Активация на акаунт