Хайде на театър - 12

• 52 156
  • 780
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да, и не само това - аз 3 пъти гледах Чамкория и всеки път изтръпвах при разказа за убитите, които е бил принуден да пренесе с буса си от полицията, не мисля, че това е ок за дете.
И да - доста пространно обяснява как и защо "оная му работа" е виновна за всичките му проблеми в тоя живот Joy

Да се допълня с въпрос - Театро как е на 1 ред - много ли е близо?

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 10:56 от Olive

# 391
Ха, тъкмо и аз влизам да питам за "Неделя вечер". Чувам добри отзиви, но да се допитам и тук. Моля за отзиви също и за " Оскар и розовата дама" на 199 и " Всички наши тела " на Ямболския театър. Смятам да ги гледам на предстоящия фестивал Аполония, пък 50 лв за билет за всяко не са малко, за да отида без да се консултирам в любимата тема:)

Аз останах разочарована от "Оскар и розовата дама". По никакъв начин не ми въздейства, а съм голяма почитателка на Шмит. Адмирации за Мария Стефанова, но според мен това представление просто не се помни с нищо след края му.

# 392
Да се допълня с въпрос - Театро как е на 1 ред - много ли е близо?
Аз съм гледала 2 представления от втори ред и беше ОК. Мисля че хората, които бяха на първия, нямаха проблем с виждането, а и разликата между първи и втори не беше кой знае каква. Все пак всички зали са направени така, че да може от всеки ред да се вижда. Вече за мащабни спектакли с голям и ефектен декор (давам за пример Венецианският търговец в Народния), не е ок да се гледа от твърде близо, а от по-далеч (8/9/10 ред например), защото така вече наистина може да се усети целия мащаб.

# 393
  • София
Гледах вчера "Фантомът на операта" в НДК. Като се има предвид, че не съм фен на мюзикъли и опери, според мен беше много хубаво- декори, сценография. Единствено субтитрите бяха на екраните отстрани и човек се разсейва и му си губи фокуса, поне при мен.

За съжаление въпреки представлението, не успях да изкарам много добра вечер. От една страна голяма част от хората изобщо не знаеха къде са дошли, а от друга много ме изнерви и организацията.

Скрит текст:
Първо за хората- то не бяха приказки, събуване на обувки, после не можем да излезем, чакаме ги да се обуят. Излизаме в антракт - чувам разговори - ти успя ли да поспиш... Просто чудничко.

За една година може би това ми е 4-то събите в НДК и съм много недоволна от организацията:
- на билета пишеше, че ще се пуска 1 час по-рано, разбира се не се спази, ние чакаме на опашката, всичките от охраната до един стоят и ни пушат в лицата
- после имах и леки пререкания с някои служители, защото водата ми била 750 мл. Аз много уважавам правилата и много държа да се спазват, но ги питах къде мога да видя, че не мога да нося такава вода, защото нито на билета пише нещо, нито на имейла, който получих. (За пример сега за концерта на Ед Шийрън в събота има имейли, съдържащи цялата тази информация.) Навсякъде пишело, помолих да ми покажат само едно място, не го направиха- навсякъде пишело, да съм си го търсила. Една жена без бадж се държа изключително невъзпитано и неуважително и я помолих да ми каже името си, защото искам да подам оплакване, заради отношението и, каза ми, че няма да ми го каже. Разбирам, че за част от вас може да не съм права, но не смятам първо, че е редно да се взема водата, не съм тръгнала с един галон все пак и второ трябва най-малко да имаш някакво възпитание, за да работиш с хора, а не да ми се вика и да ми се държи тон.
Отделно вътре нямаше кой да те ориентира къде да седнеш, откъде да минеш.
Пускаха хора и след започване на спектакъла- цялата редица ставаше, не можеш да гледаш.
Много, много съм недоволна.
Имам и забележка към НДК- абсолютна срамота е на целия ред да има три седалки, на които им се виждат номерата, а всички останали да са изтрити.

# 394
  • София
Изобщо не харесвам НДК Зала 1 и гледам всячески да избягвам да ходя там, но за такива събития за съжаление само тя върши работа (може би и Арена).
А Фантомът… е прекрасен! Heart

# 395
  • Майничка
Моля за мнение - "Опасни връзки" на Младежки театър би ли била удачна за тийнка, фенка на филма с Джон Малкович и Глен Клоуз?

# 396
За голямо съжаление организацията на големи събития в България наистина не е на необходимото ниво. Просто развалят настроението на хората, които са се настроили да прекарат  приятно няколко часа. Особено тъжно ми става като виждам  как се случват нещата в други държави. Имам впечатления  от различни събития в Германия и Нидерландия ( включително съвсем скорошни от футболен мач) - стройна организация с грижа за удобството на хората и дисциплинирани, възпитани хора, които спазват правилата и уважават останалите.

# 397
  • София
Моля за мнение - "Опасни връзки" на Младежки театър би ли била удачна за тийнка, фенка на филма с Джон Малкович и Глен Клоуз?

За мен беше голямо разочарование. Обичам и книгата, и филма, но постановката ми беше много плоска, някак механично вървеше по текста, като преразказ на третокласник. Иначе, за подходяща - подходяща е, няма нещо нередно.

# 398
Препоръчайте нещо свежо и умно за 15-годишни? Simple Smile

# 399
  • Галифрей
Аз гледах вчера “Фантомът на операта “ и беше прекрасно и толкова вълшебно. Не усетно минаха 3 часа аз го гледах през деня.  Това ми е любимият мюзикъл и направо се разплаках накрая. Декорите,светлините,костюмите,балетът, актьорите бяха възхитителни.
Беше ми странно с тези големи екрани за превод, но разбирам не всички знаят английски. Аз знам и на изуст всичките песни ❤ Актьорът който играеше фантомът беше много страстен и готин!

Аз едвам си намерих мястото баси питах няколко човека къде ми е мястото, а те ми бяха седнали там 😒 Тъпото,че трият номерата на седалките.  Иначе залата НДК 1 не е особено такива епик мюзикъли.
Не знам как се побраха, трябваше по-голяма сцена. Отдолу имаше  оркестъра а пред тях играят.
Снимала съм само сцената и полилея преди да започнат, беше много красиво.
Като почна дуета между Фантомът и Кристин една тъпа лелка  пред мен снимаше. Какво безобразие 😒

# 400
Аз гледах вчера “Фантомът на операта “ и беше прекрасно и толкова вълшебно. Не усетно минаха 3 часа аз го гледах през деня.  Това ми е любимият мюзикъл и направо се разплаках накрая. Декорите,светлините,костюмите,балетът, актьорите бяха възхитителни.
Беше ми странно с тези големи екрани за превод, но разбирам не всички знаят английски. Аз знам и на изуст всичките песни ❤ Актьорът който играеше фантомът беше много страстен и готин!

Аз едвам си намерих мястото баси питах няколко човека къде ми е мястото, а те ми бяха седнали там 😒 Тъпото,че трият номерата на седалките.  Иначе залата НДК 1 не е особено такива епик мюзикъли.
Не знам как се побраха, трябваше по-голяма сцена. Отдолу имаше  оркестъра а пред тях играят.
Като почна дуета между Фантомът и Кристин една тъпа лелка  пред мен снимаше. Какво безобразие 😒
Браво Ди че си успяла да гледаш " Фантомът от операта " . На мен ми е мечта .. 😊😊 . Аз бих и гледала " Исус Христос суперзвезда " . Някой от вас обаче гледа ли " Кученцето се засмя " , интересно ми е дали постановката става за нещо ?? Иначе на края на месеца съм на постановката " Заклеваш ли се в децата " . Много вече ми се иска да видя Влади Зомбори и Весела Бабинова .. 😘😍😍

# 401

Като почна дуета между Фантомът и Кристин една тъпа лелка  пред мен снимаше. Какво безобразие 😒
Браво Ди че си успяла да гледаш " Фантомът от операта " . На мен ми е мечта .. 😊😊 . Аз бих и гледала " Исус Христос суперзвезда " . Някой от вас обаче гледа ли " Кученцето се засмя " , интересно ми е дали постановката става за нещо ?? Иначе на края на месеца съм на постановката " Заклеваш ли се в децата " . Много вече ми се иска да видя Влади Зомбори и Весела Бабинова .. 😘😍😍
Вече Ви отговорих при първото Ви питане, че “постановката става за нещо”. Но и Вие не отговорихте какво търсите в театъра.

# 402
  • София
Здранейте, "Извънредно любовно" някой гледал ли го е и хубаво ли е?

# 403
  • Велико Търново
Чета ви много отдавна и благодаря за цялата информация, която споделяте тук.
Имам питане относно продължителността на Прима фаче- с бебе съм и затова ми е важно.
Благодаря 🤗

# 404
  • София
Между другото, ако някой има билет за събота като мен и не е прочел- представлението за събота се отменя и ще се играе само в неделя.
Чета ви много отдавна и благодаря за цялата информация, която споделяте тук.
Имам питане относно продължителността на Прима фаче- с бебе съм и затова ми е важно.
Благодаря 🤗

Общи условия

Активация на акаунт