Хайде на театър - 12

• 52 169
  • 780
  •   1
Отговори
# 375
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
преди 20+ години Касиел Ноа Ашер тя
Скрит текст:
пика в леген на сцената
, но не съм сигурна в "монолозите" ли беше.

# 376
преди 20+ години Касиел Ноа Ашер тя
Скрит текст:
пика в леген на сцената
, но не съм сигурна в "монолозите" ли беше.
Ее, много кандидатки станаха да са играли в Монолози за вагината.... Simple Smile Там има само три роли Simple Smile

# 377
  • софия
Касиел Ноа Ашер играеше гола в неин спектакъл.

# 378
Касиел Ноа Ашер не е играла в Монолози на Вагината, а в друга пиеса  на авторката Ева Енслър - Доброто Тяло пак в 199, което беше моноспектакъл. Нито е била гола там, нито е вършила нещо неприемливо на сцената. Знам защото от този спектакъл станах нейна луда фенка и започнах да следя изявите и. Не ме е разочаровала до сега. Преди това не я бях гледала, а имах кофти отношение на база някакъв материал в някакъв жълт вестник.. Доброто тяло според мен като пиеса беше по - хубаво от Монолози на вагината, по - човешко, много по - смешно представление. Но и двата спектакъла имаха дълъг живот, и със сигурност Буковска няма нищо общо с тях.

# 379
  • софия
В „Дон Жуан в ада“ е било.
Цитат
Става известна с ролята си в „Дон Жуан в ада“ в театър „София“ през 1997 г., в която играе гола.
https://theatre.art.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0% … D0%B5%D1%80__1685

# 380
Моля за препоръки за спектакли на театърите Възраждане, София и I am studio. Получих подарък карта за 50% намаление на постановките им , а досега съм ги пренебрегваа и са ми непознати.

# 381
  • София
На театър София - "Покана за вечеря", във Възраждане най-много хресвам "Ало,Ало" аз.

# 382
За Чамкория има ли възрастови ограничения?

# 383
  • софия
Няма, но езикът е типичен за времето, което описва и е твърде възможно малко дете да не разбере и да не му е интересно.

# 384
Някой с мнение за "Неделя вечер" в МГТЗК? Харесвам Карабашлиев, харесвам и Харалампиева, и всъщност надали нещо може да се обърка с този тандем, но все пак. Simple Smile

# 385
Ха, тъкмо и аз влизам да питам за "Неделя вечер". Чувам добри отзиви, но да се допитам и тук. Моля за отзиви също и за " Оскар и розовата дама" на 199 и " Всички наши тела " на Ямболския театър. Смятам да ги гледам на предстоящия фестивал Аполония, пък 50 лв за билет за всяко не са малко, за да отида без да се консултирам в любимата тема:)

# 386
Ха, тъкмо и аз влизам да питам за "Неделя вечер". Чувам добри отзиви, но да се допитам и тук. Моля за отзиви също и за " Оскар и розовата дама" на 199 и " Всички наши тела " на Ямболския театър. Смятам да ги гледам на предстоящия фестивал Аполония, пък 50 лв за билет за всяко не са малко, за да отида без да се консултирам в любимата тема:)
Гледала съм само Оскар и розовата дама" на 199. Мария Стефанова е за уважение. Дамата е около 85 вече, а може би и повече, справя се като воин, както и на всякъде другаде, където участва в момента. Харесвам я. На малкият пръст не могат да им стъпят младите на тези възрастни артисти... И именно в това е проблема според мен в спектакъла - Радина Боршош е като пале в партньорството със Стефанова... Просто много неубедителна, и режисьора не е помогнал особено. А пиесата е чудесна. Лична оценка:  6/ 10  и то точките са за играта на Мария Стефанова и избора на заглавие.

# 387
Някой с мнение за "Неделя вечер" в МГТЗК? Харесвам Карабашлиев, харесвам и Харалампиева, и всъщност надали нещо може да се обърка с този тандем, но все пак. Simple Smile

На мен много ми хареса, така че я препоръчвам Hug

# 388
  • София
Много ни хареса /на мен и съпруга ми/, прекрасни Иван Юруков /аз съм му голям фен/, Анастасия Лютова и Василена Атанасова /нея за втори път забелязвам с много добра игра, първия беше в Джъмпи/. Определено препоръчвам.

# 389
  • Beyond the stars
За Чамкория има ли възрастови ограничения?

Абе имаше си монолог за е*ане и нецензурирани неща, освен специфичния език.

Общи условия

Активация на акаунт