Хайде на театър - 12

• 52 185
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
Супер е пиесата, най-вероятно ще ви хареса на всички. Има и смях, и огорчение, и кавги, и отчуждение, и класически разговор между мъжа и жената на различни езици, и любов, от всичко си има. Simple Smile Идеална е да бъде гледана с половинката, в много от ситуациите може да се припознае човек и да се види отстрани.
По всичко личи, че ще си спретнете хубава форумна среща. 🥳

# 541
Супер е пиесата, най-вероятно ще ви хареса на всички. Има и смях, и огорчение, и кавги, и отчуждение, и класически разговор между мъжа и жената на различни езици, и любов, от всичко си има. Simple Smile Идеална е да бъде гледана с половинката, в много от ситуациите може да се припознае човек и да се види отстрани.
По всичко личи, че ще си спретнете хубава форумна среща. 🥳
Авторът на пиесата не е ли съпругът на Здрава Каменова?

# 542
Боян Арсов е новата ми театрална любов. След като миналата година изгледах всичко с него в Сатиричния, включително и “Влюбеният Шекспир”, постановка, която в момента не се играе, а също и “Животът е сън” на Театър "Зонг”, която определено не е за всеки, се радвам, че и този сезон ще има къде да го гледам. Набелязала съм си „Бебе на борда“ в Народния, а вече и „Майстора и Маргарита“ в Младежкия. Заради такива актьори бих гледала и пиеси, които ама грам не ме привличат.
Гледах Бебе на борда на премиерата през септември - черна комедия, в която Боян Арсов разбира се отново е брилянтен. Ако успеете да се абстрахирате от дразнещата София Бобчева, ще се насладите на представлението.

# 543
За пиесата “ Аз и ти преди ние”  Много ще ви хареса и забавлява. Гледала съм я два пъти ❤  мисля пак да отида има още дати😁
С теб явно не можем да спрем да искаме да я гледаме !! Има и защо,  завиждам на тези хора който ще я гледат за първи път .. 😊😊 След разочарованието от "Перфектни непознати " , искам отново да гледам Влади и Йоанна тях поне не ги тресе звездоманията ,и алчността, направо наистина както съм казала е рядкост че има такива хора който са популярни , а в същото време са толкова , земни , готини и добродушни !! Евала им правя , че си уважават феновете . 😊😊

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 10:47 от Жасмина 94

# 544
  • Галифрей
Какво да ти кажа прекрасни са ❤ Утре имат предствление на рожденият ден на Йо и сигурно ще е малко по специално.

# 545
Какво да ти кажа прекрасни са ❤ Утре имат предствление на рожденият ден на Йо и сигурно ще е малко по специално.
Предполагам !! Жалко че не си взех билет по рано , но нищо живи и здрави до година пак .. Ако имам пак късмет пак ще се снимам с тях . 😊😊😍😍

# 546
  • Галифрей
Има предствление и на 29.11 тъй че ако има възможност отиди 😘

# 547
Има предствление и на 29.11 тъй че ако има възможност отиди 😘
Догодина !!  за съжаление на 29 няма до мога да отида !! А много ми се искаше.  Преди това мога да видя за някоя друга постановка . 😊😊 Мерси все пак 😘

# 548
фроx, трябва да е той, да, Светльо Томов. Simple Smile

# 549
Извинявам се, че това вероятно не е темата, но бих искала да закупя билети за балетна постановка в Рим, Милано, Виена, или друг европейски град, до тук открих варианти за Прага, на сравнително достъпни цени, но не ми визуализира местата и се затруднявам да преценя дали са подходящи.
Ако знаете доверени сайтове, които добре ще ме ориентират, човек на място, или нещо друго полезно като информация, моля споделете.

# 550
За пиесата “ Аз и ти преди ние”  Много ще ви хареса и забавлява. Гледала съм я два пъти ❤  мисля пак да отида има още дати😁
С теб явно не можем да спрем да искаме да я гледаме !! Има и защо,  завиждам на тези хора който ще я гледат за първи път .. 😊😊 След разочарованието от "Перфектни непознати " , искам отново да гледам Влади и Йоанна тях поне не ги тресе звездоманията ,и алчността, направо наистина както съм казала е рядкост че има такива хора който са популярни , а в същото време са толкова , земни , готини и добродушни !! Евала им правя , че си уважават феновете . 😊😊
Не мисля, че имат някаква вина актьорите, всяко представление си има продуценти, които решават дали един ивент ще бъде рентабилен или предпочитат да го отменят. Това не го решават актьорите, не зависи от тях, че да се излива цялата жлъч върху им. Аз от мои роднини актьори знам : жив-умрял съм на представление!! Поне така ги е учил Стефан Данаилов, предполагам и не само той.... Това е неписан кодекс между актьорите

# 551
По темата да вметна само, че едно лято преди много години бях на представлението в 199 "Отворена брачна двойка" с режисьор Мариус Куркински, в ролите - Рени Врангова и Веселин Анчев. Мисля, че не бяхме повече от 10-тина души в залата (голяма сцена), но представлението не падна, а актьорите се раздадоха като за пред 1000 души. И до днес ми остава любима постановка. Simple Smile

# 552
По темата да вметна само, че едно лято преди много години бях на представлението в 199 "Отворена брачна двойка" с режисьор Мариус Куркински, в ролите - Рени Врангова и Веселин Анчев. Мисля, че не бяхме повече от 10-тина души в залата (голяма сцена), но представлението не падна, а актьорите се раздадоха като за пред 1000 души. И до днес ми остава любима постановка. Simple Smile
И аз съм присъствала на такива представления, то и в момента не е многобройна публиката в 199.. През този месец мисля, че ще съм 6-7 пъти там. Не че имам желание или има значение, но ще взема да ги преброя зрителите - едва ли ще са повече от 50-тина.....

# 553
  • София
Извинявам се, че това вероятно не е темата, но бих искала да закупя билети за балетна постановка в Рим, Милано, Виена, или друг европейски град, до тук открих варианти за Прага, на сравнително достъпни цени, но не ми визуализира местата и се затруднявам да преценя дали са подходящи.
Ако знаете доверени сайтове, които добре ще ме ориентират, човек на място, или нещо друго полезно като информация, моля споделете.
Аз купувах директно от страницата на Виенската опера. Тук е календара за сезона с възможност за покупка на билети - https://kalender.wiener-staatsoper.at/en/calendar/2024/october/

# 554
И аз мисля, че са неоснователни тези нападки към актьорите. Последните 2 седмици посетих две представления в наполовина пълни  камерни зали - “Специални поводи” (Младежки театър) и “Защото на мама така й харесва” (театър Възраждане). Бяхме 30-40 човека и на двете постановки, а актьорите се раздадоха на 100 процента. Цените на билетите не ми се коментират - 15-18 лв. За каква алчност говорим? Понякога се чудя тези малки театри как оцеляват.

Общи условия

Активация на акаунт