Хайде на театър - 12

• 50 321
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Връщам се от "Мръсното копеле" в "Сълза и смях". Като цяло много ми хареса и доста се посмях. И тук имаше разни нецензурни определения, но бяха доста по намясто според мен. Към края стана малко по-драматично, но като цяло препоръчвам. Въпреки че Блатечки трябваше да е в главната роля, за мен Урумов беше звездата на вечерта, уникален просто.

# 766
Връщам се от "Мръсното копеле" в "Сълза и смях". Като цяло много ми хареса и доста се посмях. И тук имаше разни нецензурни определения, но бяха доста по намясто според мен. Към края стана малко по-драматично, но като цяло препоръчвам. Въпреки че Блатечки трябваше да е в главната роля, за мен Урумов беше звездата на вечерта, уникален просто.
Жорди Галсеран ми е любим и затова и аз съм набелязала това представление. Спира ме това, че са променили оригиналното заглавие (Методът Грьонхолм), а и тези двамата Бонини не са ми известни. Как се справиха?
Иначе хич не се съмнявам, че Урумов е изнесъл представлението.

# 767
  • София
Жената най-малко ми допадна, но като цяло съм много доволна. 😃 Христо Бонин е супер.

# 768
Тази пиеса вече трети път преминава през Възродителен процес- смяна на името:)
Преди години я гледах като " Шведска защита", после като " Методът Грьомхолм", а сега разбирам, че се казва " "Мръсното копеле".

# 769
Когато толкова много харесваш една пиеса , и получиш признателност за това и то от самите продуценти , няма по хубаво от това !! Хора наистина това е една много голяма признателност за човек като мен който е фен на дадени артисти като Влади Михайлов и Йоанна Темелкова. !! Евала и на продуцента който имат , че благодари на хората по такъв топъл и мил начин . 😊😊 На 24 ноември ще ходя на постановката " Малки красиви неща ".. А на Desta production мога да пожелая още много успехи със разнообразна програма от качествени спектакли .. 😊😊

# 770
Вчера гледах "Неведение" в Народния театър.
Бих казала, че не беше съвсем моето представление. Може би бях тръгнала с грешната представа и усещане, но не успя да ме докосне силно. Бени е прекрасна актриса и много добър човек, ролята й е паснала прекрасно и абсолютно успя да ме убеди, че си е "куку" (както й викат на героинята й). Имаше и забавни моменти, имаше и по-тъжни, мисля че част от случките са от нейния личен живот.
За мен лично представлението си струваше заради нейното превъплъщение.

# 771
Нещо подобно бих казала и за  моноспектакъла "Луцифер", което гледах тази вечер. Струва си да се гледа само заради таланта на Боян Арсов. Иначе доста клиширано.

# 772
  • София
Без кръв на Пловдивския театър е много интензивна и красива постановка, гледах снощи в Пловдив. Проектът е в сътрудничество с македонския театър на Велес - много добра симбиоза се е получила между актьорите. 2 много наситени часа, пак бих го гледала с удоволствие, препоръчвам, ако дойде в София, или се разходете до този прекрасен град.

# 773
  • София
Бяхме на "Медея". Интересна беше идеята публиката да е на самата сцена. Лично на мен много ми допадат постановките в Камерна зала, контактът с актьорите е на друго ниво. Тук беше сходно в някаква степен, но все пак - различно. Изпълнението на Радина Кърджилова обаче не ни беше убедително. (Ние по принцип не сме й фенове.) С две думи - интересно е, но не бих препоръчала като уау. Умерен отзив.

# 774
Бяхме на "Медея". Интересна беше идеята публиката да е на самата сцена. Лично на мен много ми допадат постановките в Камерна зала, контактът с актьорите е на друго ниво. Тук беше сходно в някаква степен, но все пак - различно. Изпълнението на Радина Кърджилова обаче не ни беше убедително. (Ние по принцип не сме й фенове.) С две думи - интересно е, но не бих препоръчала като уау. Умерен отзив.
Не съм и фен на Радина Кърджилова също 😊😊 Другият месец както споменах ще бъда на спектакъла " Малки красиви неща " , но не харесвам Бойко Кръстанов кой знае колко много, но това няма да ми попречи да гледам играта на другите артисти , както и самият сюжет на самата пиеса !! Радвам се че ще мога да видя и Влади Михайлов в различна роля ..😊😊

# 775
  • Галифрей
Бойко Кръстанов е голям талант! Много го харесвам. Страхотен е нямам търпение да го видя с Владо на сцената, те са титани! ❤

# 776
Бойко Кръстанов е голям талант! Много го харесвам. Страхотен е нямам търпение да го видя с Владо на сцената, те са титани! ❤
Оо Влади да !! 😊😊😊  Нямам търпение да видя постановката . Ако постановката ми хареса със сигурност ще прочета и книгата , но за сега чакам пиесата . 😊😊

# 777
Великолепен "Малък принц" в Младежкия, игра, режисура, вдъхновение.

# 778
  • София
А защо не харесвате Радина? Тя е страхотен хамелеон, понякога трудно я познавам в някои роли и ако не съм обърнала внимание, че тя играе, се изненадвам. А според мен това е най-голямото признание за един актьор - да не бъде разпознат. Единственият друг актьор, с който ми си случва това е Крисчън Бейл - винаги различен и неузнаваем.

# 779
А защо не харесвате Радина? Тя е страхотен хамелеон, понякога трудно я познавам в някои роли и ако не съм обърнала внимание, че тя играе, се изненадвам. А според мен това е най-голямото признание за един актьор - да не бъде разпознат. Единственият друг актьор, с който ми си случва това е Крисчън Бейл - винаги различен и неузнаваем.

Защото винаги играе по един и същ начин във всичко - като това не е само мое мнение, а и на мнооого мои близки, приятели, познати, които също ходят на театър или пък са я гледали във филми/сериали. Още от ролята й в Стъклен дом, така и до днес, винаги ми е еднаква. А съм я гледала къде ли не - и във времето й в ТБА, и във филми. Само в две представления прави убедителни роли - Венецианският търговец и Разходка с Гогол (и двете горещо ги препоръчвам!).

Общи условия

Активация на акаунт