Хайде на театър - 12

• 52 276
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
Всъщност в 199 и на каса последния път станах свидетел на доста нелюбезно отношение. На опашката точно до мен в 19 без 15 преди да започнат да пускат зрители имаше една жена, която видимо не изглеждаше добре и помоли учтиво да ползва тоалетната, а беше нахокана пред всички с "е хайде изчакайте още няколко минути де, след малко отваряме, малко търпение". Та и това май е до човека, настроението и всичко останало.
Тилда, май ти беше писала преди за "Театър, любов моя". Чудя му се сега. Simple Smile

# 226
Отвратитетелно отношение , може ли от човещина да не пуснеш човек до тоалетната ..  Аз за сега не съм попадала на такова поведение  във които и да е театър като отивам на дадено представление .. Да ви попитам за Съседите от горе какво мислите ?? Винаги съм се чудила дали да го гледам , на мен лично ми се и ходеше на Кученцето се засмя но билетите са свършили , които отиде може ли  да драсне едно мнение , дали си е заслужавало или добре съм го изпуснала .. RelievedRelieved

# 227
Постановката "Заклеваш ли се с децата" дали става за тинейджъри или е насочено стриктно към родителска тематика?

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 23:00 от faviana

# 228
  • софия
Моята 17-годишна го гледа и ѝ хареса, но тя много харесва Зомбори и Бабинова.

# 229
  • София
Според мен става, е по-актуална е за родители...
Аз взех билети за Съседите отгоре в Маймунарника.

# 230
  • София
В 199 наистина не пускат до тоалетната предварително.

# 231
Снощи гледах по телевизията, че Народния театър ще подари 120 билета по случай 120-тата си годишнина. Зрителите обаче трябва да си ги „спечелят“ - чрез игра с QR кодове, скрити на различни места в столицата. Знакът се намира около къщата на Иван Вазов в центъра на София - съвсем близо до театъра. Ново място с код ще се обявява всяка седмица, а жокери къде се намира ще има в социалните мрежи.
Kъщата на Иван Вазов не е много близо до Народния театър, по-близо е до Театър 199.

# 232
Тия qr кодове вече са толкова банални… и безинтересни. Аз съм далеч от мисълта, че така ще привлекат младите в театъра. Младите в театъра би ги привлякла съвременна и смислена постановка, не qr кодове по електрически стълбове. Да не говорим, че загадките им на Народния са доволно неразбираеми за младите.

# 233
  • София
Навсякъде навлизат тези кодове и по заведенията в чужбина започва да става масово. Не ми харесва и на мен.

# 234
Навсякъде навлизат тези кодове и по заведенията в чужбина започва да става масово. Не ми харесва и на мен.
Досадно е със тези кодове !! Ако искат да изненадат хората една томбола или  както прави Деста с коментари и бутон на късмета .

# 235
  • Beyond the stars
Отвратитетелно отношение , може ли от човещина да не пуснеш човек до тоалетната ..  Аз за сега не съм попадала на такова поведение  във които и да е театър като отивам на дадено представление .. Да ви попитам за Съседите от горе какво мислите ?? Винаги съм се чудила дали да го гледам , на мен лично ми се и ходеше на Кученцето се засмя но билетите са свършили , които отиде може ли  да драсне едно мнение , дали си е заслужавало или добре съм го изпуснала .. RelievedRelieved

Не знам защо намирам темата чак сега.Innocent

За "Съседите отгоре" не бих казала, че нещо, което не може да се пропусне. За добре прекарване без претенции лятото на външна сцена, става. Не бих повторила, нито препоръчала на някого изрично.

Мнения за "Всяка първа сряда" с Керана и Емил Марков?

# 236
Отвратитетелно отношение , може ли от човещина да не пуснеш човек до тоалетната ..  Аз за сега не съм попадала на такова поведение  във които и да е театър като отивам на дадено представление .. Да ви попитам за Съседите от горе какво мислите ?? Винаги съм се чудила дали да го гледам , на мен лично ми се и ходеше на Кученцето се засмя но билетите са свършили , които отиде може ли  да драсне едно мнение , дали си е заслужавало или добре съм го изпуснала .. RelievedRelieved

За "Съседите отгоре" не бих казала, че нещо, което не може да се пропусне. За добре прекарване без претенции лятото на външна сцена, става. Не бих повторила, нито препоръчала на някого изрично.

Благодаря за мнението . Simple Smile Simple Smile   ""Всяка първа сряда " и на мен ми привлече внимането . Харесвам Керана още от както се появи в Гласът на България . Както и Емил Марков , обичам такива провокативни проекти , бих искала и аз да го видя .

# 237
  • Beyond the stars
Много харесвам и аз Керана като музикант и ми е правила впечатление като много артистична и заредена, та ще ми е интересно да я видя на сцена.
Емил Марков нямам спомен да съм гледала, но колаборацията звучи интригуващо.

# 238

Oще по-зле.

# 239
Много харесвам и аз Керана като музикант и ми е правила впечатление като много артистична и заредена, та ще ми е интересно да я видя на сцена.
Емил Марков нямам спомен да съм гледала, но колаборацията звучи интригуващо.
Точно интересна колаборация , и според мен самата пиеса ще е доста интересна и провокативна , малко извън темата знам че е тук става дума за тетър но някой ходил ли е на операта Исус супер звезда ?? Там Керана е централно действащо лице има и други мой любимци като Никеца и моят най голям любимец Влади Михайлов RelaxedRelaxedCupidCupid В между другото гледах постановката им с Йоанна Темелкова  не веднъж а два пъти и я препоръчвам . Simple Smile Simple Smile  Но ми е интересно за операта дали е интересна ??  Виждам я като нещо доста мащабно и много интересно  .. А за Аз и Ти преди ние , мога да спомена че е страхотна любовна пиеса за двама , мога и да кажа че е много голяма палитра от емоция , бягаща от абсолютните захаросани клишета . Много реалистична за възходите и паденията във една връзка , и за премълчаните думи  който двойките си мислят , но не смеят да споделят .. HeartbeatHeartpulseHeartbeat

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 16:20 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт