Хайде на театър - 12

• 52 298
  • 780
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив

Емил Марков нямам спомен да съм гледала, но колаборацията звучи интригуващо.

Ами нали си гледала "Съседите отгоре", как така не си гледала Емил Марков? Той има роля там.

# 241

Емил Марков нямам спомен да съм гледала, но колаборацията звучи интригуващо.

Ами нали си гледала "Съседите отгоре", как така не си гледала Емил Марков? Той има роля там.
И то главна.

# 242
  • Beyond the stars
Ужас,  тъкмо мислех да проверявам кой беше другия мъжки персонаж освен Бърнев, че силно ми се губи.
Толкова по темата колко ме е впечатлил след като въобще не ми е останало в съзнанието като роля.

# 243
  • София
Гледах на сцената на амфитеатъра в Созопол "Само ние, момичетата!" с Койна Русева, Параскева Джукелова, Ева Тепавичарова, Жана Рашева, Христина Караиванова. Очаквах нещо леко и непретенциозно, но определено надмина очакванията ми. Хареса ми.
Имаше проблеми с озвучаването. Актрисите играеха с микрофони, които периодично заглъхваха, това дразнеше, но не беше определящо. Тъй като действието в пиесата се развива във вила на морския бряг, декорът се допълваше хармонично от истински крясъци на чайки.
Хубаво е, че през лятото има много гостуващи театрални постановки и концерти по морето.

# 244
Всъщност в 199 и на каса последния път станах свидетел на доста нелюбезно отношение. На опашката точно до мен в 19 без 15 преди да започнат да пускат зрители имаше една жена, която видимо не изглеждаше добре и помоли учтиво да ползва тоалетната, а беше нахокана пред всички с "е хайде изчакайте още няколко минути де, след малко отваряме, малко търпение". Та и това май е до човека, настроението и всичко останало.
Тилда, май ти беше писала преди за "Театър, любов моя". Чудя му се сега. Simple Smile
Алиска, в 199 - спектаклите започват от 19 30 или в летния сезон в 20 00. Изобщо не ги извинявам, че не са пуснали жената, но вероятно в 18 45 още са хигиенизирали тоалетните  и пространствата долу. Но ако на жената и е било лошо е редно да и помогнат. Особено на тези горещини.
А иначе на “Театър любов моя“ не му се чуди. През годините съм го гледала доста пъти - всеки път ми носи нови смисли. Гледала съм го и във варианти - три актриси или както е поставено - четири. Чудесни са, много откровенни между смеха и сълзата, и винаги ми оправят настроението, пък и вкуса, ако преди това съм попаднала на някоя некачествена постановка. Заведох миналата година, мои приятели живеещи в чужбина - възрастни хора. Те правеха сравнения с първия вариант през 80 - те изигран от Таня Масалитинова и Славка Славова, на което са били фенове и изпитват носталгия,  но приеха и съвременния вариант много топло защото е наистина адекватен за съвремието ни.  Simple Smile

# 245
Яд ме е че я изпускам .. Някой от вас ще ходи ли да гледа този моноспектакъл .. Аз харесвам Севар Иванов изключитено много , направил ми е много добро впечатление . Освен това е взел и награда за точно тази пиеса за най добър актьор .. Споменете мнение като я изгледате . Simple Smile Simple Smile

# 246
Яд ме е че я изпускам .. Някой от вас ще ходи ли да гледа този моноспектакъл .. Аз харесвам Севар Иванов изключитено много , направил ми е много добро впечатление . Освен това е взел и награда за точно тази пиеса за най добър актьор .. Споменете мнение като я изгледате . Simple Smile Simple Smile
Да.

# 247
Аз бях на премиерата на "Само ние, момичетата" и много ми хареса. И се смях, и си поплаках, със сигурност ще повторя, даже мисля с мъжа ми да е, сега ходих с приятелка. Преди малко взех билети за "Аз и ти, преди ние" за октомври, струва ми се подходящ подарък за годишнината от сватбата.

# 248
Аз бях на премиерата на "Само ние, момичетата" и много ми хареса. И се смях, и си поплаках, със сигурност ще повторя, даже мисля с мъжа ми да е, сега ходих с приятелка. Преди малко взех билети за "Аз и ти, преди ние" за октомври, струва ми се подходящ подарък за годишнината от сватбата.
Много хубав подарък . Дано да ви хареса , като човек гледал пиесата повече от веднъж , на мен ми хареса страшно много .. Gift HeartGift Heart Йоанна и Влади имат страхотна химия помежду си , още в Братя я усетих , но едно е да гледаш на телевизора друго на сцената и то пред очите ти ,  на сцената химията  им е доста по силна и голяма . Няма да казвам повече за да не ви разваля настроението , и очакванията . Но си мисля че ще ви хареса . Simple Smile Simple Smile

# 249
Благодаря за отзива, Тилде. 🤗
Да, всъщност не беше в 18:45, а в 19:15, точно 15 минути преди началото на постановката "Чест" през май. Всички вече се бяхме наредили за влизане. Касиерката й отказа доста нелюбезно, а очевидно дамата изпитваше стомашен дискомфорт. Няколко минути по-късно отвориха вратите. Излишно беше, можеха да я пуснат 3 минути преди останалите зрители.

А "Аз и ти преди ние" звучи като готин подарък за годишнината. На мен много ми хареса. Simple Smile

# 250
От мен още един глас за “ Аз и ти преди ние”. Толкова хубава игра, много истинско и трогателно беше за мен и да, голяма химия между двамата наистина!  Хареса ми и някак съпреживях историята, дори някои от думите сякаш аз съм ги казвала! Препоръчвам!

# 251
Ето затова казах че е реалистична , всички сме се припознали с тяхните герой , защото всички сме попадали в такива ситуации , и сме изричали подобни думи . За химията им аз съм го казала вече , тя се носеше във въздуха дори . Готини са и като хора ,имах честта да се снимам с тях , и да получа автографи , на всички ви го пожелавам . ☺️😚☺️😚,  Влади е много готин , земен и добродушен , Йоанна също . 😉😊😉 Пожелавам на всеки който гледа постановката да усети всичко това за което говорим тези който са я гледали .

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 22:22 от Жасмина 94

# 252
  • София
Ето затова казах че е реалистична , всички сме се припознали с техните герой , защото всички сме попадали в такива ситуации , и сме изричали подобни думи . За химията им аз съм го казала вече , тя се носеше във въздуха дори . Готини са и като хора ,имах честта да се снимам с тях , и да получа автографи , на всички ви го пожелавам . ☺️😚☺️😚,  Влади е много готин , земен и добродушен , Йоанна също . 😉😊😉 Пожелавам на всеки който гледа постановката да усети всичко това за което говорим тези който са я гледали .
Ох, аз имам доста негативен спомен точно на това представление от Владо Михайлов (харесвах го преди това), който отказа да се снима с моя приятелка, която му е/беше върла фенка.
Относно "Исус Христос суперзвезда", бих го гледала отново! Беше великолепно изживяване.

# 253
Ето затова казах че е реалистична , всички сме се припознали с техните герой , защото всички сме попадали в такива ситуации , и сме изричали подобни думи . За химията им аз съм го казала вече , тя се носеше във въздуха дори . Готини са и като хора ,имах честта да се снимам с тях , и да получа автографи , на всички ви го пожелавам . ☺️😚☺️😚,  Влади е много готин , земен и добродушен , Йоанна също . 😉😊😉 Пожелавам на всеки който гледа постановката да усети всичко това за което говорим тези който са я гледали .
Ох, аз имам доста негативен спомен точно на това представление от Владо Михайлов (харесвах го преди това), който отказа да се снима с моя приятелка, която му е/беше върла фенка.
Относно "Исус Христос суперзвезда", бих го гледала отново! Беше великолепно изживяване.
Странно !!  😐😐😐 С мен се държа добре .. Йоанна Темелкова също , когато бяха във Враца не отказаха на никой снимка , не приемайте погрешно думите ми , не казвам че лъжете  .. 😊😊 Мерси за мнението за Исус Супер звезда,  ако имам възможност отивам да го гледам . 😉😉

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 21:41 от Жасмина 94

# 254
  • София
Съседите отгоре изобщо не ми хареса, при условие, че съм фен на Иван Бърнев, може би защото преди това бях гледала испанския филм и беше много забавен и естествен, докато тук определено дойде на цялата компания твърде брутален. Както каза една приятелка - на испанците някак им върви този пиперлив диалог, при българския състав се напрегнахме.

Всички мюзикъли на Пловдивската опера харесвам много - Евита, Исус Христос…, Семейство Адамс съм гледала досега - страхотни! Керана също много харесвам в тях, но за пиесата и аз се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт