Хайде на театър - 12

• 52 339
  • 780
  •   2
Отговори
# 255
Ако имам възможност отивам да я видя !! Благодаря за мнението и на вас ,за "Исус  Христос Супер Звезда" .. 😊😊

# 256
А как ги дебнете актьорите, за да се снимате с тях? Не че имам намерение, просто ми стана любопитно 😄

# 257
А как ги дебнете актьорите, за да се снимате с тях? Не че имам намерение, просто ми стана любопитно 😄
Не ги дебна !! 🤣😂🤣😂🤣 Не се имам за шпионин , или за маняк !!! 🤣😂🤣😂🤣🤣  След представлението изчакваш хората и ако имаш късмет ,може и да получиш снимка и автограф . При мен стана от вторият път , на мой терен в моят град . Майтапа на страна , но при мен  наистина стана от вторият път , на 8 март бях в София и там ги гледах за първи път, и после в моят град , при мен се случи точно във входа на театъра   , на късмет  . 😊😊

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 19:53 от Жасмина 94

# 258
Много харесвам и аз Керана като музикант и ми е правила впечатление като много артистична и заредена, та ще ми е интересно да я видя на сцена.
Емил Марков нямам спомен да съм гледала, но колаборацията звучи интригуващо.
Е, как не си гледала доцент Захариев от Откраднат живот!

# 259
Емил Марков най вече ще го запомним с ролята на Доцент Захариев , но аз преди това съм го гледала и в "Забранена любов" , добър актьор , смятам да видя постановката им с Керана . Както и "Съседите от горе" харесвам много Лили Маравиля , страхотна актриса и изключително красива жена . Някои от вас гледал ли е " Горчивите сълзи на Петра Фон Кант " ?? Винаги съм се чудила и за нея  . 😊😊

# 260
Аз съм гледала Горчивите сълзи на Петра Фон Кант, и също като вас харесвам Маравиля. И в този труден спектакъл да ви кажа, само тя се справя... Останалите и партньори, все едно не знаят защо са там - откровенно лоша игра, да не говорим за плоската режисура - докато Маравиля, която е в главната роля се бори направо геройски на този фон. Пълен професионалист. И заради нея си заслужава да отидете и гледате.  п.с. В Г - жа Министершата беше идентично положението. Направо се зачудих с какво по точно качество - голяма част от актьорите на т - р София са назначени в столични театри. Но факт Лилия Маравиля и там блестеше с доста силен, комедиен талант.   

# 261
Супер !  Благодаря за мнението ви . ☺️☺️

# 262
  • Beyond the stars
Много харесвам и аз Керана като музикант и ми е правила впечатление като много артистична и заредена, та ще ми е интересно да я видя на сцена.
Емил Марков нямам спомен да съм гледала, но колаборацията звучи интригуващо.
Е, как не си гледала доцент Захариев от Откраднат живот!

Тихо, тихо, че все още съм потънала в земята от срам - и на театрална сцена се оказа, че съм му била зрител, явно без трайни спомени от изявата.

Не бих казала, че следях сериала, но ролята там определено му отиваше.

# 263
Гледах "Горчивите сълзи на Петра фон Кант" от първи ред и много, много ми хареса!
Бих го гледала отново.

# 264
  • София
Гледала съм “Всяка първа сряда”. На мен ми хареса. Керана не е актриса, но много добре се въплъщава в ролята, която играе. Сюжетът също е интересен, с неочаквани обрати. Като цяло беше много приятна постановка.

# 265
Аз съм гледала Горчивите сълзи на Петра Фон Кант, и също като вас харесвам Маравиля. И в този труден спектакъл да ви кажа, само тя се справя... Останалите и партньори, все едно не знаят защо са там - откровенно лоша игра, да не говорим за плоската режисура - докато Маравиля, която е в главната роля се бори направо геройски на този фон. Пълен професионалист. И заради нея си заслужава да отидете и гледате.  п.с. В Г - жа Министершата беше идентично положението. Направо се зачудих с какво по точно качество - голяма част от актьорите на т - р София са назначени в столични театри. Но факт Лилия Маравиля и там блестеше с доста силен, комедиен талант.  
Не съм го забелязала само аз , повечето актьори найстина са така , или имат еднотипна игра и трудно влизат в друг образ , или просто не знаят къде се намират и не стават за актьори , и взимат мястото на някой кадърен човек които има талант . Както казахте дори и заради Лили само си заслужава . Simple Smile Simple Smile RelaxedRelaxed

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 12:44 от Жасмина 94

# 266
  • Beyond the stars
Взех билети за "Заклеваш ли се в децата" на Sofia summer fest. Да видим тези двамата на живо.
За другата седмица имаме билети за Кадиев пак на Sofia summer fest - Игри за двама със София Бобчева.
Харесвам Кадиев (за разлика от майка му) Grin

# 267
  • София
По принцип и аз го харесвам, но това "Игри за двама" едвам го издържах. Гледах го декември в "Сълза и смях". Изобщо не ми беше смешно и грам не ми хареса.
И аз взех билет за "Заклеваш ли се в децата".

# 268
Аз съм гледала Горчивите сълзи на Петра Фон Кант, и също като вас харесвам Маравиля. И в този труден спектакъл да ви кажа, само тя се справя... Останалите и партньори, все едно не знаят защо са там - откровенно лоша игра, да не говорим за плоската режисура - докато Маравиля, която е в главната роля се бори направо геройски на този фон. Пълен професионалист. И заради нея си заслужава да отидете и гледате.  п.с. В Г - жа Министершата беше идентично положението. Направо се зачудих с какво по точно качество - голяма част от актьорите на т - р София са назначени в столични театри. Но факт Лилия Маравиля и там блестеше с доста силен, комедиен талант.   
Не съм го забелязала само аз , почечето актьори найстина са така , или имат еднотипна игра и трудно влизат в друг образ , или просто не знаят къде се намират и не стават за актьори , и взимат мястото на някой кадърен човек които има талант . Както казахте дори и заради Лили само си заслужава . Simple Smile Simple Smile RelaxedRelaxed
A да сте чували за връзкарство? Синът ми завърши при Стефан Данаилов заедно с Филип Буков и Радина Боршош, така, че знам за какво говоря..... И двамата - първокласни дървета.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 12:17 от фрох

# 269
Не съм го забелязала само аз , почечето актьори найстина са така , или имат еднотипна игра и трудно влизат в друг образ , или просто не знаят къде се намират и не стават за актьори , и взимат мястото на някой кадърен човек които има талант . Както казахте дори и заради Лили само си заслужава . Simple Smile Simple Smile RelaxedRelaxed
A да сте чували за връзкарство? Синът ми завърши при Стефан Данаилов заедно с Филип Буков и Радина Боршош, така, че знам за какво говоря.....
И това също ..

Общи условия

Активация на акаунт