Хайде на театър - 12

• 52 157
  • 780
  •   1
Отговори
# 405
Здранейте, "Извънредно любовно" някой гледал ли го е и хубаво ли е?

Всички извънредни съм гледала, много ги харесвам.

# 406
  • София
Връщам се от "Сватба със закъснител" в Театро. Много ми хареса, от сърце се смях, а доста рядко се изказвам ласкаво за комедии. Постановката свърши с предложение за брак, което също беше много добре отиграно. А Мая Бежанска беше неузнаваема- страхотна роля прави.

# 407
Чета ви много отдавна и благодаря за цялата информация, която споделяте тук.
Имам питане относно продължителността на Прима фаче- с бебе съм и затова ми е важно.
Благодаря 🤗
Ако може да се вярва на сайта на Топлоцентрала - 90 минути.

# 408
  • София
Връщам се от "Сватба със закъснител" в Театро. Много ми хареса, от сърце се смях, а доста рядко се изказвам ласкаво за комедии. Постановката свърши с предложение за брак, което също беше много добре отиграно. А Мая Бежанска беше неузнаваема- страхотна роля прави.

Все я подминавам тази постановка точно заради Мая Бежанска, крайно не я харесвам, но след този отзив ще се жертвам:)
Гледах "Извънредно любовно" снощи - свежо и приятно беше, без претенция за нещо уау, но на мен ми хареса.

# 409
  • Галифрей
Чакам дати за “ Един мъж не стига”  пак ми се гледа, това беше най-забавната пиеса която съм гледала някога. Смях до сълзи. Но явно като гледам май ще е до година.

# 410
Здравейте, имам билети за Маймунарника, но прогнозата е да вали. Някой може ли да ми каже там има ли къде да се скрие човек?

# 411
Чакам дати за “ Един мъж не стига”  пак ми се гледа, това беше най-забавната пиеса която съм гледала някога. Смях до сълзи. Но явно като гледам май ще е до година.
Следващата пиеса , която смятам да посетя след " Заклеваш ли се в децата " . Много харесвам Кръстьо Лафазанов . Този човек е истинска легенда , израстнала съм с неговият глас и шоуто " Комиците " . Мойте очаквания са точно да е една хубава , ненапрягаща забавна пиеса . Дано найстина да е толкова хубава,  колкото я описваш Ди . 😊😊

# 412
  • Галифрей
За “:Един мъж не стига” мога да кажа,че Павел Иванов и Кръстьо Лафазанов имат страхотна химия като баща и син са ❤
Пиесата си е много хубава и много забавна.
Аз мисля да гледам някой ден “ Да г-н премиер”

# 413
  • София
Здравейте, имам билети за Маймунарника, но прогнозата е да вали. Някой може ли да ми каже там има ли къде да се скрие човек?
Ами май няма. На открито е в гората. И аз съм на театър там утре.

# 414
  • София
Здравейте!
Имам два билета за постановката "Спанак с картофи" на 23 септември в "Сълза и смях". За съжаление няма да можем да отидем. За хубави места са - на 8-ми ред в средата. Закупени са за 70 лв, предоставям ги за 50, ако някой има желание.

За да не е само това, ще се разпиша с мнение.
Вчера бяхме в НДК. Не знам как да го кажа, но не беше това, което очаквах, за което се бях настроила и което презентират медиите ни половин година. Не успяхме да се потопим в магия(в операта почти винаги ни се получва).
Музиката, изпълнението, особено в ролята на Кристин(не толкова  това на Фантома) беше вълшебно, но...
декори, ефекти..не ме впечатлиха.
Вероятно бях и малко повлияна(ако имате желание и време изгледайте https://www.youtube.com/watch?v=wnWu1K_ZgGQ), но не се случи това изключвне, безвремие, откъсване от действителността, което очаквахме. За нас не си струваха времето и немалко средства, които отделихме, спрямо това, което получихме. Като държа да отбележа, че всички на сцената се раздаваха много- труд, желание и професионализъм струяха, но...
Знам, че почти никой не изказва негативно отношение към този велик мюзикъл... може би този прочит или пък в нас е проблемът.

Също така останахме безкрайно разочаровани от "Светици и перверзници" в края на сезона, което избрах, за да заведем и сина ни с приятелката му. Искаше ми се да ги запалим повече за изкуството театър, на 18 са.
Много просташко, скучно и безсмислено ни се видя. По едно време се питах аз ли тотално не съм в ред или... чудех се буквално на какво се смеят част от хората. После децата си признаха, че не посмели да кажат, че не им е харесало, да не си помислим, че не разбират..Много зле се почувствах.

На нас със съпруга ми много добре ни подейства "Заклеваш ли се в децата" , което гледахме на летния фестивал. Бабинова е невероятно талантлива и добра млада актриса. Познавам я лично, не бях я гледала на живо, но ще поправям това тепърва.

"Кафе с претенция" също ни разтовари и разсмя. Може би фактор е възрастта ни и това, че много харесваме Вергов(отидох заради него). А и в същия ден Монев имаше 50- годишен юбилей. Присъстваха много негови колеги, прекрасни актьори, които бяха на първите редове и го поздравиха на сцената след финала. Беше много вълнуващо и земно, остави ни прекрасно чувство.

"Дишай" ни остави без дъх, бих го гледала отново. Обожавам и двамата актьори- гениални са. Търся техни представяния постоянно. Различни, талантливи, смели...Така навремето ходехме на всяка постановка на напусналия ни без време Андрей Баташов.
Съгласна съм обаче, че ако се избегнат псувните, които буквално  напрягаха тялото ми на стола(толкова излишни и грозни са ми по принцип), ще бъде брилятно.

Последно от стария сезон и се готвим за новия с отложеното представление "Празникът"(отново с Весела Бабинова), ще споделя за "Хотел между тоя и оня свят".
На мъжа ми му хареса, но не особено, мен ме развълнува темата. Хареса ми много и играта, ествена и лека беше. Ингилизова беше страхотна. За мен си заслужаваше.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 14:56 от pileto

# 415
Не мога да си представя, че на някого не му харесва и въздейства Фантомът.
Не съм и чувала такова нещо, хората около мен ходиха по два пъти, ние също.

# 416
  • Бургас
Весела Бабинова я открих покрай "Заклеваш ли се в децата?". Чакам сега с нетърпение моноспектакъла ѝ "Пистолет в торнадо".

# 417
  • София
Не мога да си представя, че на някого не му харесва и въздейства Фантомът.
Не съм и чувала такова нещо, хората около мен ходиха по два пъти, ние също.
Съвсем не казах, че не ни хареса, а че въздействието не беше това, което очаквахме от този велик, представян толкова години мюзикъл.
Аз пък съм разговаряла и със специалисти, с музиканти и има доста разнопосочни мнения относно точно това представяне в НДК.
Разбира се трябваше да го видим, за съжаление нямаме възможност да отидем в Англия, където е различно и според много хора в пъти по-добро. Имаше дори хора, които не се върнаха след антракта...Беше жалко. Но явно и други са очаквали да усетят магията на представлението, но не са успели.

# 418
На мен "Светици и перверзници" страшно много ми хареса. "Дишай" не ме развълнува особено. "Фантомът" също много ми хареса, като изключим субтитрите отстрани. Просто не ходете с прекалено високи очаквания, защото така шансът да се разочаровате е много по-голям. Все ще има нещо, което не сте си представяли точно така и т.н.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 18:07 от Hrisi_S

# 419
Ами май няма. На открито е в гората. И аз съм на театър там утре.
Току-що ни отмениха театрото Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт