Хайде на театър - 12

• 52 162
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
  • Галифрей
Точно така не обвинявате актьорите те нямат вина и не зависи от тях. Тези събития зависят от организаторите и продуценти на тях им се карайте.
И аз съм приставала на представление с малко хора в малка зала и беше много яко. ❤

# 556
И аз мисля, че са неоснователни тези нападки към актьорите. Последните 2 седмици посетих две представления в наполовина пълни  камерни зали - “Специални поводи” (Младежки театър) и “Защото на мама така й харесва” (театър Възраждане). Бяхме 30-40 човека и на двете постановки, а актьорите се раздадоха на 100 процента. Цените на билетите не ми се коментират - 15-18 лв. За каква алчност говорим? Понякога се чудя тези малки театри как оцеляват.
Подкрепям с две ръце. 199 дават и 30 % отстъпка за "театрали" - имала съм билет за 7 лева, чак да ти стане неудобно......
В театър Възраждане всичките ми актуални билети са по 10 лева, компенсирах като купих новата книжка по детското представление Трите прасенца.

# 557
Срамота е! На кино плаща човек минимум 20лв за билет.  В театъра трябва дя са от 30 нагоре. Изключвам за пенсионери и деца

# 558
  • Галифрей
А аз за 5 лв и то на премиера  в Младежния 😁  В училище ни правиха организация, беше по пожелание  и целият клас ходеше. Всякакви постановки гледахме

# 559
Тук не става дума за цената на билетите !! Мен не ме притеснява , ако ще и да са 50 лв пак ще ги дам , стига да си заслужава !! Никой не е нападал актьорите !! Това пък откъде го измислих те !! Ставаше на въпрос че самата бройка на хората че е била малко (350 души за малък град не са )  !! И мен това ме подразни .. 😁 Искали са да има поне 700 човека че и повече .. Ето за това имах предвид алчност , малко е неуважително за другите хора които са ги чакали да дойдат.

# 560
Е, нали и юли отмениха в 199 няколко представления и в дните, в които трябваше да се играят актьорите си качваха морски снимки във ФБ. Simple Smile
Хубава работа ама алчнна !! Повечето ни звезди ги тресе яко звездоманията !! Грозна картинка .. 😒😒
Lost in translation ?

# 561
Е, нали и юли отмениха в 199 няколко представления и в дните, в които трябваше да се играят актьорите си качваха морски снимки във ФБ. Simple Smile
Хубава работа ама алчнна !! Повечето ни звезди ги тресе яко звездоманията !! Грозна картинка .. 😒😒
Lost in translation ?
Това не го премам за обида !! Но както и да е , и да се дъвче повече тази тема няма смисъл , минала и заминала е вече пиесата . Не е единствената , ще има още .

# 562
Бихте ли ме ориентирали дали “Пистолет в торнадо” се харесва и на мъжката аудитория?
Благодаря!

# 563
  • софия
Зависи от мъжа. Моят го гледа два пъти и не беше отегчен.

# 564
Бихте ли ме ориентирали дали “Пистолет в торнадо” се харесва и на мъжката аудитория?
Благодаря!
Ако не друго, ще бъде впечатлен от актьорската игра!

# 565

Аз купувах директно от страницата на Виенската опера. Тук е календара за сезона с възможност за покупка на билети - https://kalender.wiener-staatsoper.at/en/calendar/2024/october/

Благодаря! Кои места бихте препоръчали - с добра видимост/съотношение цена, ако е удачно, тъй като не открих визуализация на схемата в залата?

# 566
  • софия

Аз купувах директно от страницата на Виенската опера. Тук е календара за сезона с възможност за покупка на билети - https://kalender.wiener-staatsoper.at/en/calendar/2024/october/

Благодаря! Кои места бихте препоръчали - с добра видимост/съотношение цена, ако е удачно, тъй като не открих визуализация на схемата в залата?
Скрит текст:

# 567
Здравейте Simple Smile Бихте ли ми дали насоки къде бих могла да продам билети за Грамафонът? Сред близките ми опитах, но неуспешно. Закупих билетите отдавна, но се оказа, че датата съвпада с друго важно събитие.

# 568
Благодаря! Да, схемата я видях, но няма визуализация на изгледа от мястото, както гледах на сайта на Ла Скала. Ще се ориентирам и така Simple Smile

# 569
  • София
Няма такава визуализация. Аз взех за оперен спектакъл през ноември - първи балкон по средата за 153 евро билета.

Общи условия

Активация на акаунт