Хайде на театър - 12

• 50 482
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Някой с отзив за “Куклен дом, 2 част” в Народния театър?

Преди няколко страници имаше. Силно положителен.

# 661
Някой с отзив за “Куклен дом, 2 част” в Народния театър?

Преди няколко страници имаше. Силно положителен.

Благодаря, пропуснала съм го, ще го потърся!

# 662
Откривам сезона аз с Prima facie в Топлоцентрала. Вече съм писала тука за Дишай и колко бях възхитена, най-вече от играта на Елена Телбис. Ами вчера просто това възхищение се затвърди, това момиче е огън от емоции и въздействие, и си мисля, чв точно такава сцена ѝ отива- без много декори, без много помпозност. Направо ми отвя главата. Сюжетът като цяло ми хареса, беше някак предсказуем, но темата е толкова болна, толкова докосваща и същевременно тежка, че все още я мисля, най-вече заради актрисата и нейното присъствие на сцената. Бих я препоръчала, но определено човек трябва да знае, че в основата е проблемът с насилието над жени и не е лека и разтоварваща постановка. Но определено си заслужава.
Следващата постановка, на която предстои да ходя, е Невидение в Народния. Нямам никаква нагласа, тъй като съвсем откровено нямам впечатления от Албена Ставрева.
Бяхте ли и на срещата след представлението?
За съжаление не можах да остана. Предполагам, че е било много емоционално.
Аз мисля, че останах до почти 23 ч. Интересно беше.

# 663
  • София
Бях на касата в Сатиричния театър днес и вътре имаше едно момиче (не касирка), което питаше дали някой има нужда от помощ в избора, разказваше за текущи промоции и т.н. За пръв попадам на нещо подобно. Интересна идея. Grinning

# 664
Бях на касата в Сатиричния театър днес и вътре имаше едно момиче (не касирка), което питаше дали някой има нужда от помощ в избора, разказваше за текущи промоции и т.н. За пръв попадам на нещо подобно. Интересна идея. Grinning

Консултантката, вероятно. В Сатирата имат консултантки от много отдавна - от 3-4 години поне.

# 665
  • София
За пръв път попадам. Grinning

# 666
Снощи бях на "Кой се бои от Вирджиния Улф" в МГТЗК. И четиримата актьори играха страхотно. Малин Кръстев дори се разплака на финала с истински сълзи, което ме впечатли, а Влади Зомбори ми е слабост по начало, така че коментарът е излишен. Blush Единствено персонажът на Ирини Жамбонас ми беше нереалистично хиперболизиран и прекалено разлигавен, но това най-вероятно си е режисьорско решение. Оценка 4/5.
Сега искам да гледам и филма с Елизабет Тейлър от 60-те години. Simple Smile

# 667
Снощи бях на "Кой се бои от Вирджиния Улф" в МГТЗК. И четиримата актьори играха страхотно. Малин Кръстев дори се разплака на финала с истински сълзи, което ме впечатли, а Влади Зомбори ми е слабост по начало, така че коментарът е излишен. Blush Единствено персонажът на Ирини Жамбонас ми беше нереалистично хиперболизиран и прекалено разлигавен, но това най-вероятно си е режисьорско решение. Оценка 4/5.
Сега искам да гледам и филма с Елизабет Тейлър от 60-те години. Simple Smile
Този филм е класика !! Надявам се скоро да гледам и самата постановка .. 😊😊

# 668
  • София
Аз пък снощи гледах "Скрити лимонки" (на Театър София) в Сълза и смях. Това е най-лошото нещо, което съм гледала за годината. Просто няма нищо хубаво, за което да се хвана. Оценката ми  е 0/5. Чак ми стана тъжно за актьорите в какво са принудени да играят... Скучно, на моменти пошло ( излишно пошло за мен), а опитът за шегички с някакви смъртоносни болести, няма и да го коментирам. Пълно разочарование.

# 669
Аз пък бях на "Майстора и Маргарита". Страхотна постановка, режисура, актьори! Чела съм книгата и си давам сметка какво геройство е да се постигне този резултат!

# 670
Аз пък снощи гледах "Скрити лимонки" (на Театър София) в Сълза и смях. Това е най-лошото нещо, което съм гледала за годината. Просто няма нищо хубаво, за което да се хвана. Оценката ми  е 0/5. Чак ми стана тъжно за актьорите в какво са принудени да играят... Скучно, на моменти пошло ( излишно пошло за мен), а опитът за шегички с някакви смъртоносни болести, няма и да го коментирам. Пълно разочарование.
Тъкмо се чудех за този пиеса !! След разочарованието от " Перфектни непознати " че не се състоя , направо се чудя дали така е трябвало да стане ако постановката е била скучна .. От Театър София мисля че някой беше споменал че именно техните спектакли не са кой знае какво . Горките актьори ако наистина са се измъчили на такъв сценарий ,както го описваш , явно дори и един добър актьор няма как да спаси  дадена не само постановка , ами филм или сериал , със такъв кринджав сценарий . 😐😐 Ако наистина са се подиграли със такава тема като здраве и болести , това е долнопробно и просташко !! Здравето преди всичко за един човек е най важното нещо,  колкото и клиширано да звучи .. 😐😐

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 12:45 от Жасмина 94

# 671
  • софия
Граждани на Коринт е идеята за публиката на "Медея".

# 672
Аз пък снощи гледах "Скрити лимонки" (на Театър София) в Сълза и смях. Това е най-лошото нещо, което съм гледала за годината. Просто няма нищо хубаво, за което да се хвана. Оценката ми  е 0/5. Чак ми стана тъжно за актьорите в какво са принудени да играят... Скучно, на моменти пошло ( излишно пошло за мен), а опитът за шегички с някакви смъртоносни болести, няма и да го коментирам. Пълно разочарование.
О, има и друго представлние. "Два билета до Майорка"-два часа и половина мъка за нас. Доста хора си тръгнаха по средата

# 673
Странно високи очаквания имате към булевардни пиеси, чиято основна характеристика е плоския хумор и гегове, които сме гледали хиляда пъти.

# 674
  • София
Подигравка с болести точно не бих казала, но бяха излишни коментари, които може би трябваше да предизвикат смях, не знам и аз.
То в Сатаричния нещо хубаво остана ли освен "Светици и перверзници"? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт