Хайде на театър - 12

• 50 476
  • 780
  •   1
Отговори
# 675
Да. "Шаферки завинаги"

# 676
Подигравка с болести точно не бих казала, но бяха излишни коментари, които може би трябваше да предизвикат смях, не знам и аз.
То в Сатаричния нещо хубаво остана ли освен "Светици и перверзници"? Grinning
Оставаше и да има подигравка !! Със здравето на човек шега не бива . Някой има ли отзиви за " Кошмарна комедия " ?? Кирил Ефремов не е най любимият ми актьор , но ми прозвуча интересно . 😊😊

# 677
Снощи бях на "Кой се бои от Вирджиния Улф" в МГТЗК. И четиримата актьори играха страхотно. Малин Кръстев дори се разплака на финала с истински сълзи, което ме впечатли, а Влади Зомбори ми е слабост по начало, така че коментарът е излишен. Blush Единствено персонажът на Ирини Жамбонас ми беше нереалистично хиперболизиран и прекалено разлигавен, но това най-вероятно си е режисьорско решение. Оценка 4/5.
Сега искам да гледам и филма с Елизабет Тейлър от 60-те години. Simple Smile
И на мен Ирини не ми хареса снощи. Въпреки "режисьорско решение" и сценарий тя би трябвало да успее да извика и някаква симпатия у зрителя към персонажа си, което тя не успя. А това е в актьорското умение. Така мисля аз.

# 678
# 679
.. От Театър София мисля че някой беше споменал че именно техните спектакли не са кой знае какво . ...

Не знам кой го е споменал, но лично аз съм гледала страхотни постановки на тяхната сцена:

Празникът
Развратникът
Вечерята

Питър пан
Роне, дъщерята на разбойника
Малка морска сирена

Всъщност знае ли се кога би трябвало да приключи ремонтът на сградата им, защото според мен с това гостуване по различни сцени доста страда и сценография, и актьорски състав.

# 680
В театър София сме гледали всички детски представления, Малката Морска Сирена ми е най-любимото, но всички са страхотни. Винаги са се играли на пълни зали.
 Гледала съм Развратникът и Алфонсо, доста отдавна беше, но не помня да съм била крайно разочарована.

Относно детските представления, изгледали сме всички в Младежкия театър, предстои да идем на Малкия принц. Та ако се чудите къде да заведете децата си, отивайте. За жалост любимото ми представление Момо, не се играе вече.

# 681
Може ли препоръки за хубави представления в Театър 199. Там съм гледала Хаос и Оскар и розовата дама. Първото доста ми хареса, второто не особено. Взела съм билети и за Боклук.

# 682
Може ли препоръки за хубави представления в Театър 199. Там съм гледала Хаос и Оскар и розовата дама. Първото доста ми хареса, второто не особено. Взела съм билети и за Боклук.
Ако харесвате Валери Йорданов - Заешка дупка.

# 683
Разговори с мама.

В 199 съм набелязала Семеен съвет и Чест.

# 684
  • София
Някой с отзив за “Куклен дом, 2 част” в Народния театър?

Преди няколко страници имаше. Силно положителен.

Posh, много хубаво е според мен, да потвърдя пак - препоръчвам. Въпреки че е на сцената на Народния, където се играе и Нора на Кулябин, не е  този модерен прочит на Кулябин, който аз много харесах също, по-скоро е класическа пиеса. Страхотна Снежина Петрова, но и другите не й отстъпват - Бойка Велкова, Цветан Алексиев и Радина Боршош. Бих го гледала отново с удоволствие.

В театър София има хубави постановки, а детските са разкош, не знам откъде това твърдение, че няма хубави постановки там. Дано по-скоро им свърши този прословут ремонт. Перфектни непознати е от силните им постановки, определено забавна комедия - самата пиеса е добра като сюжет/текст, а и актьорите играят много добре.

Чест в 199 е хубава пиеса, те напоследък много подновиха репертоара си, освен Боклук, Чест и Хаос май друго не съм гледала, преди много харесвах първите пиеси на Яна Борисова /за разлика от сегашните/, но вече не ги играят. А - и двете "Ива е...", аз лично ги харесах, но за тях мненията са разнопосочни, ако не харесваш смесица от стенд ъп комедия с много лични споделяния /или поне така звучат/ - няма да ти хареса. Да допиша - и Семеен съвет е добро, сега се сетих, че съм го гледала, даже става за тийнове.

Някой гледа ли новите постановки в Народния на по-малките сцени - Бебе на борда и Съзвездия - много съм любопитна за отзиви?

# 685
Някой с отзив за “Куклен дом, 2 част” в Народния театър?

Преди няколко страници имаше. Силно положителен.

Posh, много хубаво е според мен, да потвърдя пак - препоръчвам. Въпреки че е на сцената на Народния, където се играе и Нора на Кулябин, не е  този модерен прочит на Кулябин, който аз много харесах също, по-скоро е класическа пиеса. Страхотна Снежина Петрова, но и другите не й отстъпват - Бойка Велкова, Цветан Алексиев и Радина Боршош. Бих го гледала отново с удоволствие.

В театър София има хубави постановки, а детските са разкош, не знам откъде това твърдение, че няма хубави постановки там. Дано по-скоро им свърши този прословут ремонт. Перфектни непознати е от силните им постановки, определено забавна комедия - самата пиеса е добра като сюжет/текст, а и актьорите играят много добре.

Чест в 199 е хубава пиеса, те напоследък много подновиха репертоара си, освен Боклук, Чест и Хаос май друго не съм гледала, преди много харесвах първите пиеси на Яна Борисова /за разлика от сегашните/, но вече не ги играят. А - и двете "Ива е...", аз лично ги харесах, но за тях мненията са разнопосочни, ако не харесваш смесица от стенд ъп комедия с много лични споделяния /или поне така звучат/ - няма да ти хареса. Да допиша - и Семеен съвет е добро, сега се сетих, че съм го гледала, даже става за тийнове.

Някой гледа ли новите постановки в Народния на по-малките сцени - Бебе на борда и Съзвездия - много съм любопитна за отзиви?
Бебе на борда много ми хареса - ако харесвате черна комедия и Боян Арсов, Съзвездия не ми хареса.

# 686
В 199 на 16.10. ще гледам "Тортила Флет".Много добри отзиви чух .Дано е така.

# 687

С две ръце и два крака препоръчвам "Дневникът на един луд" и "Списък на всички страхотни неща"!
"Боклук" го гледах наскоро - прекрасно!
Там съм гледала "Шинел" и двете части на "Ива" - те не ми допаднаха.
Преди години съм гледала "Заешка дупка" и "Червено" - спомням си само, че не бяха лоши.
Добри отзиви съм чувала за "Театър, любов моя", което мисля да посетя този сезон.

# 688
Бебе на борда много ми хареса - ако харесвате черна комедия и Боян Арсов, Съзвездия не ми хареса.

Седалките в камерна сцена все така раздрънкани ли са?

# 689

Седалките в камерна сцена все така раздрънкани ли са?

Имаше ремонт и вече не са така още от миналия сезон. Доста по-удобни и стабилни са.
Иначе и аз взех билети за "Бебе на борда", ще ми е интересно да видя Боян Арсов, който до момента не съм гледала.
За Съзвездия още се чудя дали си струва.

Общи условия

Активация на акаунт