Хайде на театър - 12

• 50 466
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Скърцат си седалките в Камерна, оня ден на Куклен дом доста ясно се чуваше скърцане, тъй като постановката е тиха, има мълчаливи моменти без музика - в тая тишина един да се завърти леко на стола и се чува доста Simple Smile.

# 691
Хора какво ви е мнението за " Метаморфози " ?? Заслужава ли си да се гледа !! Аз при първа възможност бих отишла да го гледам !! Но дали си заслужава . 😊😊 Иначе сега очаквам " Полковникът и Птиците " . 😊

# 692
В 199 на 16.10. ще гледам "Тортила Флет".Много добри отзиви чух .Дано е така.
Oткъде чухте добри отзиви, след като още не се е играло? Стайнбек си е Стайнбек, но това все още нищо не означава....

# 693
Приятели са били на премиерата на 27.09.

# 694
За "Защото на мама така й харесва" какви са ви отзивите?

# 695
  • София
На мен не ми хареса. Може би очаквах повече.

# 696
Пишете отзиви после за "Тортила флет", моля. Обожавам Стайнбек и постановката ми е в списъка. Иначе в 199 препоръчвам "Чест", взела съм билети и за други.

# 697
Здравейте, може ли препоръки за смислени постановки в София, които харесвате (без значение от театъра)?
Като референция със съпруга ми много харесваме всичко на Веселка Кунчева и например, Бурята в НТ.

# 698
Аз загледах в афиша "Зимата на нашето недоволство" в "Зад канала", дали има отзиви? Покрай хубавите мнения преди 1-2 страници за "Вирджиния Улф" го загледах. А дали "Вирджиния..." става за тийнове - горните класове?

# 699
  • София
Скърцат си седалките в Камерна, оня ден на Куклен дом доста ясно се чуваше скърцане, тъй като постановката е тиха, има мълчаливи моменти без музика - в тая тишина един да се завърти леко на стола и се чува доста Simple Smile.
не ви ли казваха да не мърдате... Аз предпоследния път изпитах такъв дискомфорт, когато ми направи остра забележка разпоредителката... Писах на театъра ще ги оправят ли вече.... Отг: Да не се надяваме да е скоро.
От тогава я избягвам, освен за много кратки пиеси.
ribozyme, вижте Обещанието и Антитъга  в Сфумато, малка сцена... тези съм набелязал.
На театър Зонг също имаше подобен род.
Пп
 И към репертоара на това студио трябва да се обърне внимание
https://iamstudio.bg/programa/

# 700
За "Защото на мама така й харесва" какви са ви отзивите?

Не е нещо уау като сценарий. Дори добрата игра не може да компенсира слаба история.
В един момент започна да звучи като фантасмагория.

# 701
Аз загледах в афиша "Зимата на нашето недоволство" в "Зад канала", дали има отзиви? Покрай хубавите мнения преди 1-2 страници за "Вирджиния Улф" го загледах. А дали "Вирджиния..." става за тийнове - горните класове?
Не се припокрива особено много с книгата. Липсват ключови моменти. Но който не е чел книгата може би няма да го забележи.

# 702
Аз загледах в афиша "Зимата на нашето недоволство" в "Зад канала", дали има отзиви?
Не се припокрива особено много с книгата. Липсват ключови моменти. Но който не е чел книгата може би няма да го забележи.
Аз не съм чела книгата, затова мога да кажа, че постановката много ни хареса и е чудесна за младежи над 16-17 г.
Играта на актьорите беше чудесна и въздействаща, декора и костюмите също.

И ще допълня, че повечето постановки, да не кажа всички не припокриват книгите.

Скрит текст:
не ви ли казваха да не мърдате... Аз предпоследния път изпитах такъв дискомфорт, когато ми направи остра забележка разпоредителката... Писах на театъра ще ги оправят ли вече.... Отг: Да не се надяваме да е скоро.
От тогава я избягвам, освен за много кратки пиеси.

Точно затова питах, местата са пълен абсурд! Поне февруари 2023 отидохме за трети и последен път - беше потресаващо, човека пред мен направо си падна от мястото. А този до мен се премести, не можа да се свре между редовете.

Аз също им писах, още нямам отговор.

# 703

Ами аз не съм забелязала нищо такова, през периода май-юли тази година гледах около 4-5 спектакъла там и нямаше никакво скърцане или дискомфорт. Този сезон все още не съм ходила. Може и да е променено положението. 😁

# 704
  • София
Много зависи от пиесата - при по-шумни вероятно няма да има проблем, но Куклен дом Част втора беше доста тих спектакъл на моменти - игла да падне, ще се чуе - затова забелязах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт