АВГУСТ бебче ще ми донесе и минали тревоги ще отнесе

• 12 331
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Ланкър, планините Овнерог
От предната си бременност нямам нито една снимка, така че споко, важното е всичко да е О.К. с бебока.

# 151
Добро утро на всички мамчета!
Гита Ог-мисля, че наистина си права, не са важни снимките, не че можем да видим кой знае какво, а бебето. Най-важното да е здраво и всичко да е наред
Откровено казано на мен също не са ми предлагали снимка, дори и на частен кабинет като ходих, но мен това не ме притеснява особено. Единственото, което на моменти ме отчайва, че в държ.болници вниманието е сведено до минимум. Направо незнам. Аз по тази причина ходя и от време на време на частен лекар и съм по-спокойна Simple Smile
Един път в месеца ходя на консултации, до сега съм била 2 пъти, май е малко, не мислите ли? Но тя нищо не ми каза, просто така: ела след 1 месец.
До скоро и приятен ден  bouquet

# 152
 HugМайчета,чета ви всяка сутрин,но не се намесвам много много,че ще станем доста,и ще се объркаме.
Имам въпрос към мамите от София newsm78.Ще ходя на ехограф в новата клиника на Мазнейкова на 13.03.Идея си нямам къде се намира.Аз съм от Ст.Загора и ще съм с кола.Ще дойда от магистралата до Окръжна болница...и съм до там #CrazyМоля ви кажете ми кой път да хвана за да стигна до бул.България 104? newsm78Много се притеснявам как ще стигна до там.И ако знаете колко взема др.Мазнейкова за частен прием на триизмерният ехограф?Благодаря ви предварително! Hug

# 153
HugМайчета,чета ви всяка сутрин,но не се намесвам много много,че ще станем доста,и ще се объркаме.
Имам въпрос към мамите от София newsm78.Ще ходя на ехограф в новата клиника на Мазнейкова на 13.03.Идея си нямам къде се намира.Аз съм от Ст.Загора и ще съм с кола.Ще дойда от магистралата до Окръжна болница...и съм до там #CrazyМоля ви кажете ми кой път да хвана за да стигна до бул.България 104? newsm78Много се притеснявам как ще стигна до там.И ако знаете колко взема др.Мазнейкова за частен прием на триизмерният ехограф?Благодаря ви предварително! Hug

На влизане в София си продължаваш от магистралата само на право, минаваш хотел плиска и продължавайки в тази посока ще стигнеш до ОРлов мост- огромно кръстовище, няма как да го сбъркаш.Нареждаш се за ляв завой, завиваш и караш пак само направо.На 5-ия светофар ще видиш голям мост пред себе си, там пак си на право, но пъти се разделя след светофара на ляво и дясно- хващаш лявата страна.След третия светофар пак караш направо, ще видиш табели Бояна.На светофара има Била от лявата ти страна, а след нея ще видиш голяма стъклена сграда-казва се Белисимо.Клиниката е зад тази бизнес център Белисимо.Ти ще го отминеш, защото се пада от другата страна и преди моста( ще видиш друг голям мост) можеш да направиш обратен завои и да минеш от страната на Белисимо.
Май взима 70 лв, но не съм сигурна.

Момичета, много ви благодаря за поздравите и пожеланията, много сте мили.Ние изкарахме чудесно.Първо с децата в едно клубче, голяма игра падна и после изпратихме малкия да си ляга и се повеселихме с приятели.
Почерпете си поне виртуално....

На новите маминки, добре дошли , ще ви включа в списъка и вас,

Милички, аз миналата си бременност преди да усетя бебекоправех така- лягах по гръб с нещо под главата и свити крака в коленете.Слагах нещо тъмно върху краката си така, че да контрастира с корема.Като се загледах и виждах как корема ми се мърда било и с милиметри , но се забелязва наблюдавайки добре.Сега пак го правя, макар вече да усещам малката шушонка- голям кеф е....

П-късно ще ви разкажа подробно за раждането ми и нагласата

# 154
  • София
От предната си бременност нямам нито една снимка, така че споко, важното е всичко да е О.К. с бебока.

Аз също.

А сега вече имам две снимки, на които нищо не се различава, въпреки, че са от частно.  Peace

# 155
tiamia тук също не правят снимки а ходя на частно. И на мен ми се искаше да има една такава снимчица на бебо за лбума ама ще се размине май

# 156
Я, и аз да питам за упътване, нищо, че съм от София и нищо, че има време, ама като е станало дума.....Аз ще Ходя при Томова на 12.03 в МЦ"София" на бул. Цар Борис III 54, обаче идея нямам как се стига до там. Гледам в бгмапс, обаче никакъв ориентир нямам наоколо. Нищо познато. Вълнува ме и с какво да стигна до там, че не съм шофьор.

# 157
Ами като се замисля къде е точно и не мога да кажа, аз ходих с колата до там и търсих надписи, ама беше и птдавна.На мен Томова ми обясни как да стигна, ще видя дали мога да ти помогна, пък ако ли не може да и звъннеш или да се обадиш в самия център на информация ще ти обяснят най-добре

# 158
Сладкишче, не е някаква определена лаборатария - тази, която си е в поликлиниката.
... На едната ръка ми бяха включили с-ма с глюкоза, а от другата ми взимаха кръв за изследване и после защо ми била висока кръвната захар.

Е да точно  и при мен в лабораторията на  22 поликлиника. Да не си ходила и ти там?

# 159
  • Златна Добруджа
Здравейте, момичета  Hug
Тиамиа, аз до момента имам 2 снимки, и 2-те са от началото на бременността ми - 1 от частния прием и 1 от ЖК-я. Не съм молила за тях, просто ми ги дадоха.
Пиванов - на ЖК и аз досега съм ходила 2 пъти, по веднъж месечно. Отделно ходя и на частно при доктора към който съм се насочила за раждането, на дата която той ми определи  Peace
Бременлинки, някоя друга от вас не е ли научила пола на бебчето си  Rolling Eyes Нещо взе сериозно да ме човърка този въпрос, макар и да занам че няма значение какво е, само да е здраво. Но пък си мисля, че е нормално човешко любопитство  newsm78
И кога е най-добре да се отиде на 3Д? Чудя се другата седмица дали да не я свърша тази работа или е още рано? Искам мнение, моля /нали с предишната ми бременност нямаше такива екстри  Grinning /

# 160
Цитат
Сладкишче, не е някаква определена лаборатария - тази, която си е в поликлиниката.
... На едната ръка ми бяха включили с-ма с глюкоза, а от другата ми взимаха кръв за изследване и после защо ми била висока кръвната захар.

Е да точно  и при мен в лабораторията на  22 поликлиника. Да не си ходила и ти там?

Не, в Шейново, докато раждах.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 14:03 от Гита Ог

# 161
Zdraveite na vsi4ki i ot men!Bremenna sam s vtoro az sam na 21 g!Parvoto mi e mom4ence i e na 1 g 7 meseca!Neznam kak 6te se spravqm s dve malki deca?Mnogo 6te e malka razlikata no to kato doide ne pita!Termina mi e na 2 avgust.O6te ne sa kazali i na men pola na beb4o no mi kaza lekarakata 4e v 20 g sedmica 6te mi kaje!Ina4e se 4uvstavam dobre,samo deto si imam anemiqta i to o6te ot parvoto!Iskam da vi popitam vsi4ki sutrin piete li kafe s cigara?????????Za6toto az si pu6a i si piq kafe neznam ne mi se gadi ot tqh daje mi se oslajada!vie kvo 6te mi kaje6e a mami?????

# 162
Ментина, мила, на 5 от нас вече казаха пола.На мен лично не на 3D

# 163
Йована аз лично бих ти препоръчала да спреш цигарите. Аз също пушех и то по много но като разбрах за бебо веднага ги махнах. Мисля че е излишно да казвам колко е вредно за бебчо. Ако пък толкова не можеш поне пуши по 1-2 на ден. За кафето- продължава мсутри да си пия кафе, но сам осутрин и то задължително след закуска/ преди не закусвах/.

Надявам се да не съм прозвучала гадно  и Добре дошла  bouquet

# 164
Здравейте мамчета,
Добре дошла на Елеонора  Hug лека бременност.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИНО! с малко закъснение
Весело и безгрижно детство, да радва мама и татко и да се грижи за своето сестриче през АВГУСТ.

Честито ilyova за 2-те бебчета, много се радвам  Hug

По темата за цигарите, наистина не е добре да прекаляваш с тях. Когато аз разбрах че съм бременна спрях кафето и ограничих цигарите но мин. по 2,3 на ден, а и през първите 3 месеца ми се гадеше ужасно от тях! До колкото съм информирана, плацентата предпазва бебето от вредни вещества, пък и ако много ти се пуши не е добре да се измъчваш от тази мисъл, по опасно е да пушиш после докато кърмиш бебчо.

Поздрави и лек ден сладки дундички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт