Прекалено близка приятелка

• 8 527
  • 113
  •   1
Отговори
# 60
Може би интерпретациите са изумителни, защото са на базата на факти и личен опит. Изумително е също как зрели хора не допускат, че приятелство може да завърши в хоризонтално положение и при това съвсем без да се е тръгнало по начало с тази идея. Да са деца като в съседната тема, разбираемо е, ама иначе не.

По-скоро хората не допускат, че техните приятелства биха могли да завършат така, а не по принцип.

# 61
  • Сф
Понеже тук сме 99% жени , искате да кажете че ви е приятно мъжете/ партньорите ви да имат добри приятелки жени, с които да си чатят няколко пъти седмично,да споделят  и да се виждат? Не го вярвам. Посмалете малко 😉

# 62
Понеже тук сме 99% жени , искате да кажете че ви е приятно мъжете/ партньорите ви да имат добри приятелки жени, с които да си чатят няколко пъти седмично,да споделят  и да се виждат? Не го вярвам. Посмалете малко 😉

Контра - тя се вижда с приятели мъже. Хайде стига! И тя не е божа кравичка, ама подскача като пале.

# 63
  • София
Тези приятели стават общи. Приятелите ми мъже си дружаха с бившия ми мъж, играеха си тенис, излизали сме заедно. Гаджетата ми са имали и жени приятели, същото, с жените на приятелите ми мъже, същото.
То по твоята логика като човек е в двойка не трябва да общува с никого. Познавам и такива хора, събират се само семейно по двойки. По време на пандемията така се оказа при едните, че мъжа от едната двойка и жената от другата са любовници и се разведоха. И кво като никой от тях не е имал приятелка жена, само с порядъчни семейства, че и в тоя тип соцуим по вечери сядат жените в единия край на масата, мъжете в другия и си говорят по полове. Пък ето, че пак някъде са се сдушили без да си говорят изобщо Simple Smile

# 64
Е авторката излиза самостоятелно с приятел мъж - един, както и с колеги - момчета. Това защо не е проблем?

# 65
Е авторката излиза самостоятелно с приятел мъж - един, както и с колеги - момчета. Това защо не е проблем?

И аз това попитах. Така и не получих отговор. Явно по стара форумна традиция това е позволено на жените, но не и на мъжете сакън.

# 66
  • София
Да покани съученичката на някое излизане и толкова. Много драма, чак се чудя как са допуснали в страната да има двуполови училище. То очевидно според мнозинството всички междуполови отношения са единствено сексуални.

# 67

Моят мъж има такива добри приятелки, с които поддържа контакт - нямам нищо против Simple Smile Тъкмо обратното - даже аз го питам как са и дали скоро се е чувал с тях.

# 68
Добре да задам един въпрос - с приятелите си мъже пишете ли си всеки ден или почти всеки ден, особено до късно вечер, знаете ли си доста интимни подробности за отношенията ви с половинките си, като се скарате с мъжете си или гаджетата или при друг проблем търсите ли веднага някой от тези си приятели мъже? Мислите ли си за тях доста често през деня, ако се случи да не се чуете два три дни, случва ли се непременно единия да потърси другия?
Има много разлика между нормално дългогодишно приятелство, където се чувате или виждате един път на месец или повече и най добро приятелство, където има нужда от постоянна комуникация. От там обикновено тръгват нещата в другата посока.

# 69
  • София
Добре да задам един въпрос - с приятелите си мъже пишете ли си всеки ден или почти всеки ден, особено до късно вечер, знаете ли си доста интимни подробности за отношенията ви с половинките си, като се скарате с мъжете си или гаджетата или при друг проблем търсите ли веднага някой от тези си приятели мъже? Мислите ли си за тях доста често през деня, ако се случи да не се чуете два три дни, случва ли се непременно единия да потърси другия?
Има много разлика между нормално дългогодишно приятелство, където се чувате или виждате един път на месец или повече и най добро приятелство, където има нужда от постоянна комуникация. От там обикновено тръгват нещата в другата посока.
Имам много близки приятели мъж и жена, с които си пишем от сутринта до вечерта. И се чуваме не всеки ден, но често. Кой от двамата ми е хвърлил око, мъжът или жената? Simple Smile

# 70

За какво говориш, за някакъв си твой казус, или този на авторката? Защото тя такива неща не е казвала.

# 71
Ако човек започне наистина да виси редовно с някого в чат по цяла вечер и си пренебрегва половинката заради това е кофти наистина, но това звучи повече като проблем между тях и проблем с неговите приоритети който трябва те да си оправят евентуално. Но не бързайте да намятате фереджетата на всички заради такова нещо...

Стига бе хора, някъде мернах някой да нарича "отворена връзка" това при което единият партньор евентуално може да излезе да изпие едно-две в присъствието на хора и от другия пол в компанията... вие честно ли? Grinning
Приятелите са си приятели, не си ги подбирам по това кой какво има в гащите. Достатъчно малко са хората дето си струват, как ли пък няма и по полов признак да ги намаля още.

По време на последната ми връзка някой попита бившия ми не се ли притеснява че имам приятели мъже. Горкият прихълца, изобщо не му беше хрумвало, не можа да измисли какво да отговори. Едно че не е в положение да иска от мен да си зарежа приятелите от по 20 години или да избирам между него и тях, друго че аз ако за толкова време не съм поискала да им посегна, няма да хукна точно докато съм във връзка, ей така да е гадно на половинката ми Grinning Винаги е бивал добре дошъл като искам да се видя с някого. Обикновено е отказвал да се присъедини когато знае че с приятелка (жена!) ще искаме да се наприказваме по женски и ще се почувства излишен, с компанията от ергени както дойде, според това дали му се излиза и на него. Или е идвал, или е пращал поздрави само. От приятелка жена е предлагал да дойде да ме прибере като окъснея, ако има и мъже приятели винаги е бил спокоен че няма да ме оставят да се прибирам сама.
Не желая партньор който не е кривнал само защото е държан изкъсо, а ако зависи само от него ще кръшне, а вие повечето точно така го изкарвате че много-много не бива да има общуване между двата пола освен с партньора.

# 72
  • София
Някой ако ме пренебрегва ще ми е безразлично дали е, заради мъж, жена или изобщо живо същество. Честно казано. Както и ако някой ми звъни в неподходящо време изобщо няма начин да ми е приятел, все едно от пола. Знаем си графиците с близките хора и не пиша и на приятелка, когато са се прибрали с мъжа си от работа и си правят вечеря, и им е времето да се видят, и някой ако ми звъни в подобен момент на мен не отговарям, и ако ми пише не разбирам, защото нямам нотификации от всички приложения.

# 73

За какво говориш, за някакъв си твой казус, или този на авторката? Защото тя такива неща не е казвала.
Казуса на авторката е такъв. Гаджето и си пише по описания начин с приятелката му, а авторката излиза или се вижда от време с нейните приятели мъже. И това се приравнява тук. Което не е правилно, защото има много разлика.

# 74
  • София

Казуса на авторката е такъв. Гаджето и си пише по описания начин с приятелката му, а авторката излиза или се вижда от време с нейните приятели мъже. И това се приравнява тук. Което не е правилно, защото има много разлика.
Проблемът е в това, че приятелят и не и обръща внимание, а не че си чати с жена. Ако играеше електронна игра с какво щеше да е по-добре положението? Пак не се интересува от нея. Ако всичко беше наред нямаше да му следи чатовете и щяха да излязат двамата с нейните приятели, с неговата съученичка и всичко да е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт