Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 255
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Браво, че толкова бързо ви е излязъл резултат. До коя страна св праща пробата?
Аз още чакам резултат от моя тест, минаха 12 календарни дни.

# 31
Аз моя го пуснах в петък, казаха, че ще имаме резултати до 10 дни. По това време ми е и феталната морфология.

# 32
Аз моя го пуснах в петък, казаха, че ще имаме резултати до 10 дни. По това време ми е и феталната морфология.
[/quote

И аз го пуснах в петък в Геника…

# 33
  • Враца
Здравейте, мамчета! И аз не съм се включвала скоро, но сега прочетох, че има дама, която е била на Фетална в Марковс при доктор И. Димитрова и някакси ми стана много готино. ❤ (хормони, какво да се прави 😄)  Иначе и при нас миналия път имаше две столчета (бяхме при проф. Марков тогава) и сега ще ги оползотворим и двете — ще бъдем с таткото и първото ни детенце. 🫶
Искам да попитам вие мажете ли се с нещо против стрии? Аз пробвах маслото на Кокосолис, но свърши мноого бързо, защото се мажа сутрин и вечер и не знам към какво да се ориентирам, дали да си продължа с него или да пробвам нещо друго?

# 34
Здравейте, мамчета! И аз не съм се включвала скоро, но сега прочетох, че има дама, която е била на Фетална в Марковс при доктор И. Димитрова и някакси ми стана много готино. ❤ (хормони, какво да се прави 😄)  Иначе и при нас миналия път имаше две столчета (бяхме при проф. Марков тогава) и сега ще ги оползотворим и двете — ще бъдем с таткото и първото ни детенце. 🫶
Искам да попитам вие мажете ли се с нещо против стрии? Аз пробвах маслото на Кокосолис, но свърши мноого бързо, защото се мажа сутрин и вечер и не знам към какво да се ориентирам, дали да си продължа с него или да пробвам нещо друго?

Щраусова мас Simple Smile

# 35
Аз честно казано този път не съм толкова стриктна с мазането, мяжа се с някакакъв боди бътър с натурални масла, който си го имах преди, от дъжд на вятър.

С предната бременност се мажех редовно, първо с едно на Руми Илиева, после палмърс и още едно олио май... Е от гладка кожа буквално в последните дни на бременността стана яко нацепена Confused

# 36
Здравейте момичета! Моят съвет към тези, които ще пускат изследвания за тромбофилия е да ги пуснете в Нац. Генетична лаборатория в Майчин дом. Не знам сега как вървят цените, но гарантирам че ще са ви реални и точни резултатите.
Аз още с нищо не се мажа, но корема вече много ме сърби, мисля че е от фраксипарина, но ме змислихте дали да не почвам да мажа с нещо.
Аз да попитам, ако някоя от вас вече има опит - когато сте бременна и на море, има ли с какво да се застраховате от "неканени гости" отдолу в следствие на морската вода. Ще направим кратко българско море и после гръцко. А едно време съм имала лош опит да лекувам бактерии и гъбички след море.

# 37
Здравейте момичета! Моят съвет към тези, които ще пускат изследвания за тромбофилия е да ги пуснете в Нац. Генетична лаборатория в Майчин дом. Не знам сега как вървят цените, но гарантирам че ще са ви реални и точни резултатите.
Аз още с нищо не се мажа, но корема вече много ме сърби, мисля че е от фраксипарина, но ме змислихте дали да не почвам да мажа с нещо.
Аз да попитам, ако някоя от вас вече има опит - когато сте бременна и на море, има ли с какво да се застраховате от "неканени гости" отдолу в следствие на морската вода. Ще направим кратко българско море и после гръцко. А едно време съм имала лош опит да лекувам бактерии и гъбички след море.

Здравейте, не знам, да съществува нещо за застраховане , ако някой знае моля да сподели, но поне за намаляване на вероятността след намокряне трябва веднага подсушаване и преобуване на сух бански, защото средата от влага плюс жега е идеална за поникването на гъбки, също както в гората Simple Smile

# 38
По повод сърбеж от Фраксипарин,  при мен този симптом се оказа алергична реакци1 към него. Смениха ми го с Клексан от 1 седмица и не само няма сърбеж, а и няма синини, подутини и всички екстри.

# 39
Благодаря за бързите отговори Simple Smile и аз мисля да сменя фракси с клексан скоро.
А относно застраховането - чувала съм за женски пробиотици, превантивно мазане с крем на Мултиджин или спрей Вулвоваги, уж са безвредни при бременни, но сега за всичко съм с 2 на ум.

# 40
Аз с предната бременност не влизах в морето, може да е било и презастраховане.
Сега ходихме на спа хотел и докторката ми каза, че може да си влизам, просто да гледам да не седя дълго време с мокрия бански.

# 41
Момичета, имате ли бодежи ниско в корема

# 42
Момичета, имате ли бодежи ниско в корема

Аз имам и болки. Щях да питам дали някоя от вас също има. Утре съм на преглед и ще кажа на лекарката.
Мина феталната и всичко е наред.
Момиче ще е. 😊
Пуснахме и Пренатеста.

# 43
И аз от време на време имам болки. Лекарката ми е казала, че мога да пия Но шпа.

# 44
Аз се мажа с крема на Матернеа.Миналия път го редувах с крема за стрии на мустела .Сега пак ще продължа с тези двата.Но на този етап не съм много редовна, когато се сетя.

Общи условия

Активация на акаунт