Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 238
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
За новата тема: две момиченца чакаме, термин 19.01, но очакваме да се появят по-рано.
На мен на ранната фетална ми казаха, че виждат едното като момче, а пренаталния показа две девойки.

# 721
За новата тема термин 02.12 момиче😍

# 722
Здравейте, дами. И аз се включвам с инфо за новата тема: момиче 🩷 термин 03.01, но ще е 100% секцио предполагам преди Коледа.
Секцио ще е заради много ниска плацента, от вчера вече казаха, че е плацента превия + сърдечно вродени проблеми. Очакваха да се вдигне последния месец като ходих на прегледи, но не, дори частично закрива канала ми казаха на ЖК. На 30.07 съм на фетална морфология и ще съм 17+4 гс, следващата аг иска да обърнат внимание много на шийката. Според нея не е скъсена, но аг от фм ме гледа и преди месец при бхс и смята, че тя ще разбере най-добре на този  етап. Продължавам да пия магнерот, но шпа, акард, циклогест, неофолик мета. Отделно кръвните ми изследвания излязоха занижени почти всички, вероятно заради почти нищо яденето ми 2-3 месеца. С аг вчера решихме, че следващата седмица излизам вече болничен (от 31.07), ще съм тъкмо влязла в 5ти месец.

# 723
Мами ☺, аз съм за 16.12 и е момченце. Може би е твърде рано, но все пак…, ако има мами с луксация (лекувана с каишки без симптоми на този етап) какво ви е мнението за “препоръчваното секцио”? Мислите ли да посещавате други лекари за второ мнение или ортопед?

# 724
За новата тема - термин 12.12 момиче 🩷

# 725
Пролетна Буря, всичко ще е наред! ❤
Ще се пазиш и почиваш повече. Как се изчислява този риск от изоставане?

Относно пола- на феталната в 12 г.с ни казаха момиче, но е момче. 😊
Да правя ли темата?

# 726
Привет!
За новата тема - момиченце чакаме, термин - 05.12. 🥰

# 727
Здравейте, днес бях при следящата ме АГ. Честно казано се бях успокоила, че всичко е наред, но след посещението ми е мрачно. Бебо е добре. В събота ще разберем пола на малко парти с моите родители и родителите на мъжа ми. 210 грама е, отговаря си на седмицата и плацентата е добре разположена. НО още като ме посрещна лекарката с типичното чувство за хумор ми каза, че като ми гледа анамнезата лошо й става (имам риск от изоставане в развитието, риск от прееклампсия, тромбофилия). Каза ми, че съм бомба със закъснител. Ще пускаме тест за гестационен диабет, защото въпреки контрола на храната вече съм плюс 5 кг.

Исках да се уверя, че ще е до мен на раждането,  попитах я дали има някакъв шанс за естествено, каза абсурд, което и подозирах де. Не съм таяла надежда. Каза че едва ли ще го добутаме до 9 я месец. И така

И какво от това, че си плюс 5? Ами и аз съм плюс 3, а от днес съм в 18 гс. И моя АГ ми пусна натоварване с глюкоза ама аз още се ослушвам, но тези дни ще го направя. Моя АГ пък ми каза, че защото съм на 32 години съм предразположена към това и онова-аз естествено категорично отказвам да повярвам. Чувствам се чудесно, Сямо дето тези дни много се изморявам и започнах да пия витамини. Док препоръча Огестан. Вие приемате ли нещо?
Иначе съм добре. Тези дни вече ще се местим  в новото ни вкъщи. Малко ме е налегнала някаква тъга-мъчно ми е за работа, за старото ми аз, мисли ме налягат дали ще се справя с три деца. Дали другите две няма да страдат от някаква ревност и тн. тъй като, те си имат мен Само-баща си посещават рядко. Изобщо това с вторите бракове и преродените деца е много сложно Sad

Риска от изоставяне на мен ми излезе в плацента нея протеин на БХС, беше много нисък.
За новата тема- момче, термин 23.12 (за сега, че все ми го изместват 😀😀)
Целувки на всички и спокойни коремчета

# 728
Аз съм с момче, термин 13.12
Много рита този юнак, вчера следящия ме АГ си ми каза,че ще имам много игриво бебе,ама мен не ме плаши 😀 сина ми като проходи минавахме по 20 км на ден, той ме разхождаше 😀😀😀
На втора фетална съм в понеделник. Нямам търпение ❤️

# 729
Привет, термин 15.12. За пола не сме сигурни.
Ще чакам втората фетална, за да ми потвърдят, но ще кажа момче Blue Heart ,понеже едната ми лекарка беше категорична, а другата се двоумеше.

# 730
Пролетна Буря, всичко ще е наред! ❤
Ще се пазиш и почиваш повече. Как се изчислява този риск от изоставане?

Относно пола- на феталната в 12 г.с ни казаха момиче, но е момче. 😊
Да правя ли темата?

Прави, виж за вдъхновение старите декемврийски теми от 2023 г., имат доста полезни линкове и информация в първия пост. Heart

# 731
https://m.bg-mamma.com/?topic=1676698.new#new

Заповядайте в новата тема.
Нека я изпълним само с хубави новини. ❤

# 732
https://m.bg-mamma.com/?topic=1676698.new#new

Заповядайте в новата тема.
Нека я изпълним само с хубави новини. ❤

Моят термин е 20.12🩵 Очакваме момченце

Общи условия

Активация на акаунт