Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 40 255
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Пролетна буря ( почти адашке 😂 ) , близнаци са , да. А пък с Anniey също съм адашка, поне по галено 😊

# 691
Здравейте момичета ! Има ли някоя от вас която е с плацента превия или с риск от прееклампсия ?При всеки преглед нещо ново изниква при мен и това ще ме побърка … Не искам да чета в нета какво пише , защото е плашещо …
Наплашена съм  и от фатални лекарски грешки около себе си и най- лошото е че грам доверие на лекарите нямам и търся мнение от личен опит .

# 692
Здравейте момичета ! Има ли някоя от вас която е с плацента превия или с риск от прееклампсия ?При всеки преглед нещо ново изниква при мен и това ще ме побърка … Не искам да чета в нета какво пише , защото е плашещо …
Наплашена съм  и от фатални лекарски грешки около себе си и най- лошото е че грам доверие на лекарите нямам и търся мнение от личен опит .

В коя седмица си? Плацента превия се потвърждава едвам след 20 гс…. И при мен се съмняваха за нещо подобно, но ме гледаха с вагибален ехограф и няма такова нещо.
Кинсултирай се с дръг лекар

# 693
Здравей, аз съм с предна плацента, която покрива шийката. Следят ме и се надяват да се вдигне с нарастването на матката. В противен случай 100% секцио. Другото е риск от кървене, така че излязох болничен до края на бременността и лежа и си почивам повече.
Не се притеснявай всичко ще е наред! Heart
Наплашена съм  и от фатални лекарски грешки около себе си и най- лошото е че грам доверие на лекарите нямам и търся мнение от личен опит .

# 694
  • Хасково
Здравей, аз съм с предна плацента, която покрива шийката. Следят ме и се надяват да се вдигне с нарастването на матката. В противен случай 100% секцио. Другото е риск от кървене, така че излязох болничен до края на бременността и лежа и си почивам повече.
Не се притеснявай всичко ще е наред! Heart
Наплашена съм  и от фатални лекарски грешки около себе си и най- лошото е че грам доверие на лекарите нямам и търся мнение от личен опит .
Здравейте и аз съм в това полужение вече 19 седмица имам болки ниско долу пия но шпа и магнезий 3х2 и повече лежа в нолничен съм от 16та седмица и до края
Предупредиха ме риск за бебче няма само за мен евентуално кървене и задължително секцио на 30ти сме на втора фетална дано да има подобрение тогава ще сме в 20+

# 695
Стискам палци на всички да се вдигнат плацентите. Аз не съм с превия, но е доста ниска - на 14 мм от шийката, затова гледам да се пазя повече и да лежа възможно най-много.

# 696
Моята е на 6мм. Обясниха ми, че трябва да е поне на 2см за естествено раждане.
Повече лежане, без вдигане на тежко и полови контакти.
Стискам палци на всички да се вдигнат плацентите. Аз не съм с превия, но е доста ниска - на 14 мм от шийката, затова гледам да се пазя повече и да лежа възможно най-много.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 19:10 от Madness88

# 697
При нас не са забранили половите контакти, но сме предпазливи и се въздържаме.

# 698
Благодаря ви Hug  в 18 г.с . Казаха ми че може да се промени това , но по скоро клонеше към не . Забраниха ми сексуални контакти , стрес, физическо натоварване , топли процедури и нз дали не пропускам още нещо .успокоихте ме много Heart
Аз съм с миома , риск от прееклампсия и сега и това ….
Направих голяма грешка и в избора на лекар и болница и сега в 5-ти месец вече още съм на никъде и търся и адекватен лекар .
Има ли някоя бъдеща мама  от Варна , която може да ми препоръча лекар за следене на рискова бременност  . Само да не е и някой от майчин дом
Благодаря ви ❤❤❤ 🙏🙏🙏при всички ни да премине  лека бременноста и да гушкаме за празниците най- хубавите подаръчета които е възможно фа имаме - сладки ,здрави пухкави бебочета

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 14:42 от Ameliya11

# 699
Аз приключих с тренировките Sad
Оказа се,че шийката на матката в момента не е скъсена ,но вече се е "центрирала" (твърде рано) и вече наистина ще го карам полека, нищо, че не ми се иска 😀 иначе всичко друго е наред, бебока е здрав и жизнен,плацента, води -идеални. Чакам втората фетална в понедленик и така. Happy monday. P.S. и хич не ми се работи вече, ама няма как 😀

# 700
Оо и на мен не ми се работи и честно казано доста скатавам Innocent добре че работя от вкъщи и на никой не му дреме Laughing

От вчера установих, че кокалчетата на глезените ми не се виждат. Мислех, че ще се размина с този проблем, обаче явно килограмите и жегата си казват думата...
Някой вече да се е сблъскал с този проблем и да сте установили лекове за отичане на крайници?

# 701
  • София
Сиси и аз съм така и ми казаха повече вода и краката горе, почивка.

# 702
От Варна съм, но аз съм в Майчин Дом. Иначе Евгения Георгиева бих препоръчала лично в АГ -то.
Ти от кого не си доволна в Майчин Дом?

Благодаря ви Hug  в 18 г.с . Казаха ми че може да се промени това , но по скоро клонеше към не . Забраниха ми сексуални контакти , стрес, физическо натоварване , топли процедури и нз дали не пропускам още нещо .успокоихте ме много Heart
Аз съм с миома , риск от прееклампсия и сега и това ….
Направих голяма грешка и в избора на лекар и болница и сега в 5-ти месец вече още съм на никъде и търся и адекватен лекар .
Има ли някоя бъдеща мама  от Варна , която може да ми препоръча лекар за следене на рискова бременност  . Само да не е и някой от майчин дом
Благодаря ви ❤❤❤ 🙏🙏🙏при всички ни да премине  лека бременноста и да гушкаме за празниците най- хубавите подаръчета които е възможно фа имаме - сладки ,здрави пухкави бебочета

# 703
И моите се надуват.
Често сменяй позата - не седи седнала или.права твърде дълго, за да има хубава циркулация Simple Smile  Течности и стой на хлад.
 Ако не ми е топло, по-добре се чувствам.

# 704
За движението да ви споделя, най-накрая успях да отида на Йога за бременни. Много ми харесва! Аз съм малко дърво, попринцип не спортувам изобщо, но много добре се чувствам на йогата и след нея, дано успея да ходя горе долу често. На същото място има и гимнастика за бременни, с фитнес топка и други неща, и това мисля да пробвам, когато ми се отдаде възможност.

Общи условия

Активация на акаунт