Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 42 055
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Как сте, момичета?
При мен гаденето почти изчезна, вече се появява само когато съм на празен стомах, и то главно вечер. Още съм доста подута, но вече малко по малко започвам да се чувствам по-свежо.
Чакам си резултатите от пренаталния тест с нетърпение, дано излязат тази седмица. 

# 91
Момичета взех да се притеснявам нормално ли е в 14+4д все още да ми се гади и то почти целият ден ?

# 92
Момичета взех да се притеснявам нормално ли е в 14+4д все още да ми се гади и то почти целият ден ?
При някои мамита до края им се гади.
При мен от време на време го има. Кога сутрин, кога вечер, но по-често сутрин

# 93
Мина и моята фетална при И.Димиторва в Марковс. Наистина е страхотна и обяснява какво гледа ,вижда и тн. Потвърди пола от пренаталния 😀 каза,че няма нужда от БХС , иначе ако нещо я притеснява -лабораторията е в съседната врата. С миналата бременост прявих феталната при доц Динитрова във Фемина,където беше пълна тишина (не коментирам компетентността й и тн) и сега ми/ ни беше много интересно. Смени ми теремина зя 13.12, че с моя нередовен цикъл си е мъгла 😀 много ме е яд,че точно за следващата фетална ще е отпуска, но лятото е така

# 94
Кога ще е отпуска, на мен не ми каза, август ли се пада това?

# 95
Между 29 юли и 9 август

# 96
Мамита излезе ми резултата от пренаталния🤩🤩🤩.Всичко е наред и чакаме момче🤩🤩🤩.Ще съм явно мъжка мама 😄😄😄.
Иначе ELDB на някои мами наистина до по -късно им се гади.Дано започне поне малко да ти отминава вече!!♥️
Сега и аз се настройвам с нетърпение за феталната на 12.06.И ние сме при Димитрова,вече съм сигурна че не сме сбъркали ,че сме я избрали.Нямам търпение.

# 97
Честито на всички с хубави резултати! 🌻
Аз от днес съм отново с плосък корем 😳 Последните седмици беше кръгъл и изпъкнал и не можех да закопчая никакви панталони. Явно е било хормонално подуване, но въпреки това се чувствам странно днес.
Утре съм на ФМ и напрежението е доста голямо 😌 иначе пренаталният тест е ок.

# 98
Привет, дами! 😊

В 11г.с съм и лекарката която ме следи ми назначи изследвания. Резултатите излязоха, но в урината имам завишени стойности на левкоцити и бактерии (нямам никакви оплаквания). Имам записан час чак за 27.06, а лекарката няма свободни часове преди това, нито пък имам мобилния и номер. 🙁 Някой има ли представа много ли са притеснителни стойностите  и дали да се обърна към друг акушер, ако не успея да се свържа с нея?

# 99
Опитай да се свържеш по някакъв начин с твоето АГ, ако не - запиши час при друг да те види. Не чакай чак до 27-ми.

# 100
be.positive, потърси мнение, но съм чувала, че не е притеснително.

# 101
Някой бил ли е на ФМ при Павлова в Марковс? Предстои ми скоро и м и е интересно да чуя мнения и как протича. Hug

# 102
Някой бил ли е на ФМ при Павлова в Марковс? Предстои ми скоро и м и е интересно да чуя мнения и как протича. Hug

Аз имам час за нея този месец Simple Smile препоръчана ми е от др Станулов, само хубави неща каза за нея

# 103

Аз също имам записан час за ФМ при нея този месец. Blush

# 104
Момичета, може ли да споделите тест правен от Gena Planet - Nifty за да видя по какъв начин изглеждат резултатите, също и тези, които са правили Vision.
Чудя се кой да избера от двата?

Общи условия

Активация на акаунт