Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 42 026
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
При мен гаденето го няма от поне 2 седмици,  през деня съм супер енергична. Иначе коремче вече имам и каквото и да облека се забелязва. Въпреки че като стана сутрин,  коремчето сякаш почти го няма и се появява през деня. При вас така ли е?

В коя седмица си?
Аз съм по същия начин, имам някакво но не знам от хормоните ли е подут или просто започва да личи вече. Аз сум в 11 гс. При мен също следобедните часове повече личи, може би като хапна нещо

# 151
Аз не усещам да имам бременно коремче. Продължава обаче да ме мъчи запек, като от това корема ми е постоянно подут и изглежда като 6 месец.

И аз няколко дена не бях повръщала и днес пак почнах.

# 152
Момичета и аз става вече около седмица през деня съм по енергична и си ям нормално,докато преди не можех и ми беше много зле..единствения проблем е вечерта ,много ми е зле след 19:00 .Започва едно ужасно слюнкоотделяне и постоянно плюя 🤣 и повръщам ..сготвя та седна да ям с 300 зора и след 5 мин .вече съм в тоалетната и отивам и си лягям с болка в корема от глад! Аз съм 11 седмица. Дано да започне да минава вече .

# 153
  • Хасково
Аз от утре съм в 13 седмица от два дни съм в болничен адско главоболие ниско кръвно,замайване и гадене
Не мога да пия нитоутрогестан нито витамините и фолиевата-повръщам на момента
При вас така ли е
Не знам какво да правя,мога ли вече да спра всички хапчета че не се търпи а и след тях съм като парцал

# 154
Aumi, аз спрях утрогестана в 11+2, съгласувано с АГ. Все пак винаги е по-добре да се консултираш с лекар, преди да предприемеш нещо на своя глава. Пожелавам ти бързо да отшумява това неразположение!

# 155
И на мен беше спряло няколко дни да ми е лошо,но от вчера пак започна.Според мен има значение и жегите,мисля че ни се отразяват.И главоболие имам...просто ужас.Тъкмо започнах да се чувствам нормален човек 😕А за коремчето 😄сутрин е по-малко,а до вечерта вече ми личи😄.И на другия ден пак така 😄.

# 156
Главоболието е ужасно, аз почти всеки ден се събуждам с него. Но днес слава Богу не ме боли главата, само малко ми се сгади и това е?
Имате ли вече коремчета? В коя седмица започнахте да забелязвате
Имам мигрена и тя се прояви пак в 10та седмица и от тогава почти не е спирала (края на 15та седмица). Не мисля, че главоболието изчезва при всички. Принципно се води, че от 13та може да поотмине.
При мен - не е все още.
Това което до известна степен ме облекчава е да се намажа м/у веждите и на слепоочията с този мехлем - Китайско чудо. Четох, че и чисто ментово масло помага. Освен това си слагам компреси с торби замръзен грах.
Относно коремът: от 14та насам сутрин имам чувството, че не съм бременна. Така с напредване на деня коремът става все по-видим. Това е дори с близнаци…

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 14:10 от Anniey

# 157
Аз спрях утрогестана след консултация и по препоръка на двама доктора. След седмица усещах корема ми по-твърд на моменти, без болки. Имам и запек. Споделих с докторите какво се случва и казаха че са контракции и пак почнах утрогестан и но шпа. В момента съм 13 г.с. Някой с подобно усещане по коремчето?

# 158
  • Варна
Аз спрях утрогестана след консултация и по препоръка на двама доктора. След седмица усещах корема ми по-твърд на моменти, без болки. Имам и запек. Споделих с докторите какво се случва и казаха че са контракции и пак почнах утрогестан и но шпа. В момента съм 13 г.с. Някой с подобно усещане по коремчето?

Моят корем все е подут ,говорих вчера с доктора и той каза ,че е нормално да го усещам така ,защото в следващите седмици ще почне бебето да расте по-бързо и ще ми порасне коремчето..каза да не се притеснявам ,ако имам болки или нещо което не ми се е случвало да му пиша веднага..но се чувствам добре..постоянно плача и съм гладна ..но всичко е 6 Blush Hug

# 159
При мен гаденето го няма от поне 2 седмици,  през деня съм супер енергична. Иначе коремче вече имам и каквото и да облека се забелязва. Въпреки че като стана сутрин,  коремчето сякаш почти го няма и се появява през деня. При вас така ли е?

В коя седмица си?
Аз съм по същия начин, имам някакво но не знам от хормоните ли е подут или просто започва да личи вече. Аз сум в 11 гс. При мен също следобедните часове повече личи, може би като хапна нещо
В 14+ съм.
 Главоболие имах последно преди 2-3 седмици и се надявам повече да нямам. Точно като мигрена се появяваше, съчетано с гадене и ниско кръвно.

# 160
И при мен коремчето расте с напредване на деня. Като хапна малко имам чувството, че се издувам като риба-балон и ми е сууупер тежко, особено вечер. Ама си казвам, че това е само началото и така Joy

# 161
  • Враца
Здравейте!
Относно БХС-то, всички проби се носят в Майчин дом и затова ако имате път натам, по-добре там го пуснете направо. Безплатно е самото БХС, но искат да има УЗИ изследване преди това, което да е макс. два дена преди взимането на кръвната проба. Ние направихме УЗИ в Майчин дом в същия ден като заплатихме 60 лв. и бях при с-р Савова.
Изследването за БХС беше на 06.06.2024 и резултатите бяха готови на 07.06.2024 следобяд, така че проверявайте по-рано.

Аз също имам страшно главоболие, на пия Сорбифер и в листовката пише, че един от страничните ефекти може да е именно главоболие.
Иначе резултатът на PAPP-A при мен е 0.77, но при първото ни бебче си беше 2 и нещо, доколкото си спомням. Според мен това не е повод за притеснение.

# 162
Момичета, аз вече съм в 12г.с. и до момента не ми е ставало лошо, не ми се е гадело. Но от два дни не се издържа 😅🥲 - гади ми се, прималява ми, нямам сила…и се чувствам като парцал, лежа и гледам в една точка 🥲

# 163
Излязоха ми резултатите, всичко е наред. Ще си имаме момченце! 🍀
Първото в рода от моя страна 😂

# 164
Здравейте,мамите от София при кой лекар си следите бремеността?Някой ходил ли е на фетална при проф.Димитров във Фемина?

Общи условия

Активация на акаунт