Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 42 051
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
И аз благодаря за информацията! Моята ФМ е на 13.06.

Днес е седмият календарен ден от взимането на пробата за пренаталния тест, чакам резултати вече.

Едит: Обадих се в МЦ, където ми взеха пробата, резултатите още се обработвали. Значи понеделник Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 16:58 от Le Strange

# 136
Аз се следя при д-р Атанасова от Токуда и живот и здраве мисля при нея да раждам. УНИКАЛНА Е! Изключително внимателна, обяснява подробно, отговаря на въпроси и не претупва. Единствения недостатък е, че се чака доста за преглед, понеже часовете вървят с 2-3часа закъснение, но за нея си струва чакането!

Здравейте, момичета! Аз все още търся своя проследяващ АГ(за сега посещавам клиниката, в която се подготвях за инвитро). Обмислям Надежда, д-р Милена Стоянова (защото има свободни часове за нея) и ако някой има преки впечатления както от нея, така и от болницата ще съм много благодарна да ми сподели. Иначе вчера пуснах пренатест в Cell genetics, пакет Maternity 21plus Advanced и чака резултати. Има ли някоя от вас с Rh-? От 12 седмица трябва да започна да следя титър на антитела и се чудя дали има значение в коя точно лаборатория ще правя изследванията...

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 14:16 от Madness88

# 137
  • Варна

Здравейте,днес ми излезе БХС и доктора каза ,че има два показателя които са по-високи,и в понеделник ще пускаме пренатален тест,трябва ли да се притеснявам Confused
Какво ви е мнението ?

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 15:01 от Vesi.K.

# 138
Vesi.K, не се шашкай предварително. БХС не е диагностично изследване, а само оценка на риска. Изчакайте резултата от пренаталния.
Madness88, от чисто любопитство - ти кога се записа при Атанасова? Аз някъде към 6 г.с (началото на май) и ми дадоха час чак за средата на юли. Та нямам търпение, само позитиви съм чела за нея.

# 139
Аз ходих на място  в 6г.с за час и ми дадоха за следващата седмица. От там нататък тя ми казва кога да дойда и веднага ми запазват час, за когато е казала. Няма да съжалявате, аз съм възхитена от нея и пак казвам...струва си чакането.
Vesi.K, не се шашкай предварително. БХС не е диагностично изследване, а само оценка на риска. Изчакайте резултата от пренаталния.
Madness88, от чисто любопитство - ти кога се записа при Атанасова? Аз някъде към 6 г.с (началото на май) и ми дадоха час чак за средата на юли. Та нямам търпение, само позитиви съм чела за нея.

# 140
Wow, браво, този час си е бил 6-ца от тотото Simple Smile

# 141
Веси, аз ли не виждам, кои точно му се виждат високи?

# 142
  • Варна
Веси, аз ли не виждам, кои точно му се виждат високи?

PAPP-A за това каза ,че е над нормата и друго о не го разбрах кое е ..били 2 завишени стойности

# 143
И аз се почудих кои смята за високи..другите изглеждат супер.

Ох вечер продължава да ми е гадно. Хем ми е тежко, хем ми се яде. Имам даже една тежест и отсега съм мега огромна. Има ли някой, който да изпитва тежест в стомаха :/ Имам чувството, че съм се издула и ребрата ми се разпъват 🤯

# 144

Ох вечер продължава да ми е гадно. Хем ми е тежко, хем ми се яде. Имам даже една тежест и отсега съм мега огромна. Има ли някой, който да изпитва тежест в стомаха :/ Имам чувството, че съм се издула и ребрата ми се разпъват 🤯
Да и аз съм така разбирам те ..

# 145
Момичета, кога започнаха да ви изчезват симптомите? Гадене, главоболие, постоянни ли са или един ден сте ок на два не сте?

# 146

С абсолютно същите симптоми съм…

# 147
Момичета, кога започнаха да ви изчезват симптомите? Гадене, главоболие, постоянни ли са или един ден сте ок на два не сте?

Аз онзи ден се похвалих, че вече нямам гадене, и то се завърна отново с пълна сила Grinning А главата ме боли ужасно от 1 седмица, но не смея да пия нищо.

# 148
Главоболието е ужасно, аз почти всеки ден се събуждам с него. Но днес слава Богу не ме боли главата, само малко ми се сгади и това е?
Имате ли вече коремчета? В коя седмица започнахте да забелязвате

# 149
При мен гаденето го няма от поне 2 седмици,  през деня съм супер енергична. Иначе коремче вече имам и каквото и да облека се забелязва. Въпреки че като стана сутрин,  коремчето сякаш почти го няма и се появява през деня. При вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт