Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 42 037
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Аз го пуснах в 11г.с. Не мисля, че изобщо е проблем.

# 121
Пуснах в 13гс в деня на ФМ. Не бих пуснала, ако рискът ми на ФМ беше нисък.

# 122
Не е късно, Stef.Според мен може да се пусне и по-късно.Аз го пуснах 11+1ден.А миналия път съм била 12седмица.

# 123
И при мен излязоха резултатите. Всичко е наред и ще си имаме момиченце! 🩷

# 124
  • Враца
За тези, които са минали ФМ в Марковс - взимат ли кръв за БХС?

Здравейте, момичета!
Нашата фетална беше на 06.06 и всичко беше наред. Аз бях в Марковс при д-р И. Димитрова и останахме очаровани от нейното държание и професионализъм. Иначе, ние ходихме в Майчин дом за БХС, с миналата бременност отново беше така.
В началото ни каза, че може да определи пола на 80%, но като го видя каза, че е сигурна на 95%, че ще е момче. 😅😊

# 125
Момичета, прена тест може да се пусне по всяко време, ноо докторите искат по-рано, защото ако има някакъв проблем с плода да се вземат мерки за аборт. Аборта най-късно по най-безболезнения начин може да се извърши до 15гс….. дано никой не стига до това.

# 126
Аз да попитам каква козметика ползвате за лице? При мен кожата стана много суха на лицето и слагам някакъв крем на Юриаж, който е без аромати и уж хидратира, но си усещам кожата все опъната там и не знам с какво да го сменя, което да е и подходящо при бременност.
Отделно преди време бях срещала информация за някакво приложение или сайт за проверка на състава на козметиката по време на бременност. Някакви идеи?

Аз проверявам в този сайт: https://www.15minutebeauty.com/pregnancy-friendly-skincare-products.html
Малко повече информация за съставките, които е препоръчително да се избягват: https://www.15minutebeauty.com/pregnancy-skin-care-ingredients-avoid.html

# 127
Ох, с този пренатален голямо вълнение, не съм предполагала. Само го мисля, сънувам. В понеделник дадох проба и вече не ме свърта, надявам се днес да звъннат.
Le Strange, тези ресурси за козметиката са много полезни, благодаря!

# 128
Аз също минах ФМ на 6.06 в Марковс и да, взимат кръв за БХС. Цената на БХС е 125лв, а на ФМ - 180лв. Доколкото разбрах в майчин дом БХС е безплатно, може да проверите как стоят нещата.
За тези, които са минали ФМ в Марковс - взимат ли кръв за БХС?

Здравейте, момичета!
Нашата фетална беше на 06.06 и всичко беше наред. Аз бях в Марковс при д-р И. Димитрова и останахме очаровани от нейното държание и професионализъм. Иначе, ние ходихме в Майчин дом за БХС, с миналата бременност отново беше така.
В началото ни каза, че може да определи пола на 80%, но като го видя каза, че е сигурна на 95%, че ще е момче. 😅😊

# 129
А резултатът от БХС в Марковс веднага ли излиза ?Или в друг ден ?

# 130
Здравейте, момичета! Аз все още търся своя проследяващ АГ(за сега посещавам клиниката, в която се подготвях за инвитро). Обмислям Надежда, д-р Милена Стоянова (защото има свободни часове за нея) и ако някой има преки впечатления както от нея, така и от болницата ще съм много благодарна да ми сподели. Иначе вчера пуснах пренатест в Cell genetics, пакет Maternity 21plus Advanced и чака резултати. Има ли някоя от вас с Rh-? От 12 седмица трябва да започна да следя титър на антитела и се чудя дали има значение в коя точно лаборатория ще правя изследванията...

Здравей! Аз съм при д-р Милена Стоянова. Доволна съм от нея. Посещавам я още от преди да забременея. Когато имам въпрос и ѝ  пиша във вайбър - отговаря почти веднага. Тя е точна, но не бих казала, че е много разговорлива, което за мен не е проблем. На ехографа ми показва - кое е главичка, кое е тялото… Лично аз се чувствам спокойна с нея.  Ходя и на ендокринолог също в Надежда, но сега сменям докторката, защото не ми допадна. На ФМ ще бъда при д-р Патрикова.

Кой ти е ендокринолога ?
Беше Хедер. Сега ще ходя при Ангелова…

# 131
Не е веднага, понеже взимат кръв. На мен ми взеха в четвъртък и казаха, че понеделник ще е говов резултатът от БХС.
А резултатът от БХС в Марковс веднага ли излиза ?Или в друг ден ?

# 132
А как получаваш резултата? Трябва пак да се отиде до там или онлайн?

# 133
Феталната морфология ти я разпечатват със снимки и ти дават код и парола, където освен информацията и снимките от феталната в електронен формат, излизат и резултатите от БХС.
А как получаваш резултата? Трябва пак да се отиде до там или онлайн?

# 134
Благодаря ти за информацията,Madness!!! Много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт