Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 42 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Мога да ти пратя и двата Laughing пиша на лично

# 106
За колко време ви излязоха резултатите от Gene planet?

# 107
Belive123 не знам дали имаш предвид на GenePlanet тестовете, аз правих Standard и резултата изглежда така

# 108
Belive123 не знам дали имаш предвид на GenePlanet тестовете, аз правих Standard и резултата изглежда така

Да, на Gena planet Simple Smile благодаря Simple Smile

# 109
Пуснах ти и втората част от теста, че забравих да я кача. Резултат имахме след 7 календарни дни.

# 110
това е теста от vision днес ми излезе резултата.

# 111
Здравейте, момичета! Аз все още търся своя проследяващ АГ(за сега посещавам клиниката, в която се подготвях за инвитро). Обмислям Надежда, д-р Милена Стоянова (защото има свободни часове за нея) и ако някой има преки впечатления както от нея, така и от болницата ще съм много благодарна да ми сподели. Иначе вчера пуснах пренатест в Cell genetics, пакет Maternity 21plus Advanced и чака резултати. Има ли някоя от вас с Rh-? От 12 седмица трябва да започна да следя титър на антитела и се чудя дали има значение в коя точно лаборатория ще правя изследванията...

# 112
Момичета, може ли да споделите тест правен от Gena Planet - Nifty за да видя по какъв начин изглеждат резултатите, също и тези, които са правили Vision.
Чудя се кой да избера от двата?
Cell genetics

# 113
Здравейте, преди малко минах фетална морфология при д-р Димитрова от Марковс. Уникална е, не спира да обяснява всичко подробно, дори не ми остави свободни въпроси, които да задам😄 Много е мила и приятна, клиниката е на страхотно ниво и всички бяха много любезни. Странно, на мен не ми каза, че е отпуск, а даже ми сметна, че трябва отново да се видим 29.07-9.08

# 114
Включвам се и аз с добри новини ❤
Пренаталният тест ( NIFTY pro), който бях пуснала в петък, днес излезе😊 Всичко е наред и ще си имаме момченце 🩵💙🩵

# 115
Аз да попитам каква козметика ползвате за лице? При мен кожата стана много суха на лицето и слагам някакъв крем на Юриаж, който е без аромати и уж хидратира, но си усещам кожата все опъната там и не знам с какво да го сменя, което да е и подходящо при бременност.
Отделно преди време бях срещала информация за някакво приложение или сайт за проверка на състава на козметиката по време на бременност. Някакви идеи?

# 116
Здравейте, момичета! Аз все още търся своя проследяващ АГ(за сега посещавам клиниката, в която се подготвях за инвитро). Обмислям Надежда, д-р Милена Стоянова (защото има свободни часове за нея) и ако някой има преки впечатления както от нея, така и от болницата ще съм много благодарна да ми сподели. Иначе вчера пуснах пренатест в Cell genetics, пакет Maternity 21plus Advanced и чака резултати. Има ли някоя от вас с Rh-? От 12 седмица трябва да започна да следя титър на антитела и се чудя дали има значение в коя точно лаборатория ще правя изследванията...

Здравей! Аз съм при д-р Милена Стоянова. Доволна съм от нея. Посещавам я още от преди да забременея. Когато имам въпрос и ѝ  пиша във вайбър - отговаря почти веднага. Тя е точна, но не бих казала, че е много разговорлива, което за мен не е проблем. На ехографа ми показва - кое е главичка, кое е тялото… Лично аз се чувствам спокойна с нея.  Ходя и на ендокринолог също в Надежда, но сега сменям докторката, защото не ми допадна. На ФМ ще бъда при д-р Патрикова.

# 117

Здравей! Аз съм при д-р Милена Стоянова. Доволна съм от нея. Посещавам я още от преди да забременея. Когато имам въпрос и ѝ  пиша във вайбър - отговаря почти веднага. Тя е точна, но не бих казала, че е много разговорлива, което за мен не е проблем. На ехографа ми показва - кое е главичка, кое е тялото… Лично аз се чувствам спокойна с нея.  Ходя и на ендокринолог също в Надежда, но сега сменям докторката, защото не ми допадна. На ФМ ще бъда при д-р Патрикова.

Кой ти е ендокринолога ?

# 118
Аз ползвам приложението INCY Beauty, показва съдържанието и до колко вредни вещества има. Лицето мажа със слънцезащита 50 фактор, който е и с малко цвят на ISIDIN.
Смятате ли, че пренатест след 11 седмица е късно? Докторката държи да вляза в 11 та да ме види и чак тогава да пускам пренатест. Гледам, че повечето от вас още в 10 та пускат, но тя смята че е рано и можело да няма достатъчно фракция...  има ли такова понятие, като късно за пренатест всъщност?

Аз да попитам каква козметика ползвате за лице? При мен кожата стана много суха на лицето и слагам някакъв крем на Юриаж, който е без аромати и уж хидратира, но си усещам кожата все опъната там и не знам с какво да го сменя, което да е и подходящо при бременност.
Отделно преди време бях срещала информация за някакво приложение или сайт за проверка на състава на козметиката по време на бременност. Някакви идеи?

# 119
Аз го пуснах в 12 г.с. На мен ми казаха, че трябва да се пусне до 13 г.с. На сестра ми са й казали 12 г.с, а е в друго държава. Така, че не мисля, че 11 е късно.

Общи условия

Активация на акаунт