Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 996
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Имам коремче,не е голямо.Сутрин е по-малко,до вечерта става по -голямо.Също така си е мекичко, та поне има къде да се хване за инжекцията сутрин като я правим(нали съм на фракси).

# 181
Здравейте, днес доста се изплаших. На почивка сме с детето и мъжът ми в Банско и докато тренирах т.е. после имах кафяво зацапване на бельото и по хартията. Ходих до болницата в Разлог, казаха малко отлепяне на плпдния сак, изписаха ми утрогестан и ношпа, да спра аспирина и повече да почивам. Обаче почнах са вдигам кръвно, не знам дали от притеснение или от друго и сега го меря. Днес половин допегид се наложи да пия. Та вече кафе, секс, спорт ...не може...тъжна работа:) но поне да е щастлив финала

# 182
Здравейте, днес доста се изплаших. На почивка сме с детето и мъжът ми в Банско и докато тренирах т.е. после имах кафяво зацапване на бельото и по хартията. Ходих до болницата в Разлог, казаха малко отлепяне на плпдния сак, изписаха ми утрогестан и ношпа, да спра аспирина и повече да почивам. Обаче почнах са вдигам кръвно, не знам дали от притеснение или от друго и сега го меря. Днес половин допегид се наложи да пия. Та вече кафе, секс, спорт ...не може...тъжна работа:) но поне да е щастлив финала

Аз пия по едно кафе на ден с повече мляко

# 183
Аз пиех кафе и спортувах, но дори в момента ми е 130 на 70 кръвното  а в 11.30 пих половин допегид

# 184
Хубаво е, че веднага си отишла на преглед. Лежи си и си почивай Heart

# 185
Аз пиех кафе и спортувах, но дори в момента ми е 130 на 70 кръвното  а в 11.30 пих половин допегид

В коя седмица си

# 186
А този допегид лекар ли ти го изписа?
Иначе почивай повече наистина сега Simple Smile

# 187
В 11 г.с. днес влизам.
Да, лекар го изписа, но аз и от преди го зная, с голямото ми дете ги пиех но чак в 8 месец. Аз съм с ниско кръвно и за мен 138 пък и за всяка бременна де, е високо кръвно и има отношение към отлепянето

# 188
Един бабешки въпрос, към тези, които вече знаят пола на бебето.
Има ли наистина връзка между пола на бебето и вашите вкусови предпочитания, преди да разберете, дали ще е момче или момиче?
Моят мъж много иска момиченце, амааа само солено и кисело и люто ми се яде 🙃.
Бабите казват, момче ще е....

# 189
Ще имаме момче, но не обичам сладко с изключение на плодовете, така че не съм много голям фактор. Grinning Шоколад и бисквити не помня откога не съм яла.

# 190
Е те казват, ако ядеш сладко- момиче , ако предпочиташ солено, кисело - момче.
Значи при теб се потвърждава връзката храна - пол Simple Smile

# 191
Е те казват, ако ядеш сладко- момиче , ако предпочиташ солено, кисело - момче.
Значи при теб се потвърждава връзката храна - пол Simple Smile

Ние сме 4 сестри, майка ми сладко яде веднъж на високосна година. А опитваха за момче Grinning

# 192
Мами, някой летял ли е със самолет в 14 г с ?

# 193
Вашите коремчета мекички ли са или твърди?
Моят корем си е стегнат от известно време, твърд не е точното определение при мен, но е стегнат и вече си проличава, за хората с набито око. От днес съм в 15+1. Какво те притеснява, при теб как е?

# 194
Вашите коремчета мекички ли са или твърди?
Моят корем си е стегнат от известно време, твърд не е точното определение при мен, но е стегнат и вече си проличава, за хората с набито око. От днес съм в 15+1. Какво те притеснява, при теб как е?

Аз съм 11+1 …. Сутрин нямам нищо, вечер се показва

Общи условия

Активация на акаунт