Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 996
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Излязоха ми резултатите, всичко е наред. Ще си имаме момченце! 🍀
Първото в рода от моя страна 😂

Честито! Много хубави новини 😊
Ако мога да ви питам на  коя фирма пускахте и колко време отне да ви съобщят резултатът?
Също в неделя(днес) ли ви звъннаха/писаха или е било през делничен ден?
Аз пуснах на 05.06 Vision, верно хората казаха до 7 работни дни, но някак имаме леко притеснение и вече се побърквам 🥹  Благодаря и леко бременеене Simple Smile

# 166
На GenePlanet, днес координаторката им, която работи с моята лекарка, ми прати резултатите. Казаха ми до 10 календари дни за резултат, днес е деветият ден.

# 167
Аз чаках 14 работни дни. Бях пуснала Панорама.

# 168
Как сте момичета, всичко наред ли е Simple Smile
Искам да ви питам дали ви се е случвало корема ви да спада, да изчезва напрежението в гърдите ви? Нещо взех, че се притесних днес

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 19:42 от Belive123

# 169
Искам да ви питам дали ви се е случвало корема ви да спада, да изчезва напрежението в гърдите ви? Нещо взех, че се притесних днес

На мен ми се случва често. Един ден се чувствам надута като балон, а в следващия - без корем, прибрани ръце и крака 😂…

# 170

О то даже е нормално симптомите да се подобрят. Подуването има общо с образуването на плацентата и разни хормони. Та като се образува всичко и ще се почувстваме по-добре. При мен напрежениуто в гърдите от първите седмици изчезна преди месец може би.

# 171
Моят корем всяка сутрин е спаднал. През деня, когато хапвам, тогава се появява. Иначе последните дни не усещам почти никакви неразположения и също от време на време се притеснявам дали е нормално. Вие усещате ли нещо , някакви движения? Знам, че все още е рано. С първата бременност нямам спомен точно кога се появиха честно казано, но бяха абсолютно разпознаваеми. Сега на моменти сякаш усещам нещо, но какво в точно не съм сигурна, по скоро перисталтиката може би. И постоянно го мисля.

# 172
Здравейте!
Относно БХС-то, всички проби се носят в Майчин дом и затова ако имате път натам, по-добре там го пуснете направо. Безплатно е самото БХС, но искат да има УЗИ изследване преди това, което да е макс. два дена преди взимането на кръвната проба. Ние направихме УЗИ в Майчин дом в същия ден като заплатихме 60 лв. и бях при с-р Савова.
Изследването за БХС беше на 06.06.2024 и резултатите бяха готови на 07.06.2024 следобяд, така че проверявайте по-рано.

Аз също имам страшно главоболие, на пия Сорбифер и в листовката пише, че един от страничните ефекти може да е именно главоболие.
Иначе резултатът на PAPP-A при мен е 0.77, но при първото ни бебче си беше 2 и нещо, доколкото си спомням. Според мен това не е повод за притеснение.

Колко са нормалните стойности за PAPP?

# 173
Здравейте, аз имам въпроси относно козметиката. Вчера се зачетох в съставките на продуктите за лице, които използвам и се оказа че трябва напълно да подменя бялата козметика. Може ли да препоръчате хидратиращ крем за лице нормална/смесена кожа, който да е pregnancy safe (и по възможност clear)? Както и минерален слънцезащитен крем за лице и тяло.
И относно мазането против стрии, от кога мислите или сте го започнали? Аз съм 11г.с и още с нищо не се мажа.

# 174
Аз преди няколко дни започнах да си мажа корема, понеже го усещам издут, а и още рано сутрин си се вижда подут в комбинация с проблемите с перисталтиката. Grinning Засега най-често мажа един път на ден, не виждам смисъл от повече при мен.

# 175
Вашите коремчета мекички ли са или твърди?

# 176
Вашите коремчета мекички ли са или твърди?

При мен е някакво средно положение.

# 177
Аз усещам много неща в корема, ама не са от бебето 😄 Шегата настрана, но най-рано май в 17-18та седмица се усещало. А прибременни първи път или с предна плацента още по-късно. Аз предният път не помня кога беше, но се чудих много дали не ми къркорят червата 😄

# 178
При миналата бременност аз го усетих точно към 17седмица.Чувала съм ,че при втора и следваща бременност може и по -рано,но за сега при мен няма такова усещане.Вече съм 12седмица,раничко си е още.😊

# 179
При миналата бременност аз го усетих точно към 17седмица.Чувала съм ,че при втора и следваща бременност може и по -рано,но за сега при мен няма такова усещане.Вече съм 12седмица,раничко си е още.😊

А, коремче имаш ли вече? Сутрин как е ? Мекичък ли е или не ?

Общи условия

Активация на акаунт