Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 980
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета! Приемате ли нови коремчета? Аз съм майка на две момчета, от Бургас, На мен ми е Н-та бременност, трето раждане ще бъде (живот и здраве). Термина ми е 25.12 ❤ С предните две бременности също членувах в групи и беше чудесно за мен. Надявам се да ме приемете 🐷 Поздрави и целувки.

И моят термин е на 25.12. 🍀 Добре дошла!

# 226
Здравейте, момичета! Приемате ли нови коремчета? Аз съм майка на две момчета, от Бургас, На мен ми е Н-та бременност, трето раждане ще бъде (живот и здраве). Термина ми е 25.12 ❤ С предните две бременности също членувах в групи и беше чудесно за мен. Надявам се да ме приемете 🐷 Поздрави и целувки.

Добре дошла!
Леле 3 дечица ми е мечта 😊 Много се радвам като виждам все повече мами с 3то детенце.

# 227
Здравейте момичета, как сте?
При мен вече гаденето поотмина и апетита ми се завръща с пълна сила:wink:
Излязоха и резултатите от НИПТ, всичко е наред и ще си имаме момиченце Sparkling Heart

# 228
Аз имам чувството, че при мен повръщането се засилва…. Вече става по всяко време на деня. Преди беше само сутрин, очаквах да започне да отшумява, но уви …. 11+3 съм

# 229
И при мен някои дни ми се гади от сутринта, в други съм добре и чак вечерта започва. Днес съм 12+1.

# 230
Здравейте,
Има ли майки,които проследяват бременността си в УМБАЛ Лозенец в гр. София?
Аз навлизам в 4тия месец,бях наблюдавана от др. Лещарска,до първата фетална морфология. Всеки път си плащам прегледите,а пише че работи по НЗОК,но не желае да ме приеме по майчино здравеопазване. Въпреки това,аз искам да родя в тази болница и си записах час при нейна колежка др Милена Христова,по НЗОК на 18ти ЮНИ. Надявам се и тя да не ме върне,тъй като бременността ми не е от най - прекрасните. Бях с близнаци,като единият спря сърдечен ритъм в 7ма седмица. Имали ли сте подобни ситуации? Първата ми бременност беше в чужбина,а там не се изискваше нищо от мен.

# 231
Здравейте,момичета ,аз съм 11+3 Гаденето беше намаляло(успявах да се храня) но снощи отново се завърна ,ще полудея+ корема ми след като хапна се издува като балон,имам чувството ,че ще се пръсне..някоя има ли такъв проблем? Как се справяте?

# 232
Точно днес четох, че пикът на прогестерон е към края на първи триместър. Може на това да се дължи завръщането на гадене. С подуването никак не се справям и аз. Трудно ми е да пия вода, което би помагало мисля. Старая се да хапвам по малко, по-често. Движението също помага - разходки след хранене.

# 233
Хелоооу! Благодаря за гостоприемството. Днес бях на ФМ-всичко е наред с бебето; По календар съм 12 г.с., по узд излиза 13 г.с. Док каза, че му се вижда пак мъж (трето мъжко) ама…. ще видим, не беше много сигурен. Нямам вече гадене и повръщане и това е голямо щастие за мен. ❤🫢

# 234
И моята фетална мина.Слава Богу всичко е наред.Мисля ,че и таткото остана много доволен,защото успя и той да  види бебешока.И така сега няколко дни ще съм спокойна 😄Ако можеше поне един път седмично да го виждах😂,ама много ми се иска.

# 235
Да дам малко надежда на мамите с гадене- щом новлязох в 13тата седмица ми поотминава гаденето и подуването. Вече не съм всяка вечер с газове и като балон Simple Smile
Дойдохме на морето и даже вечер излизам и имам енергия до към 23 ч., което си е нормално за мен.😊 Още ми се повдига като помириша нещо като риба или тежко пържено, но вече няма рефлукс и къркорене от сутрин до вечер Simple Smile Може пък тоя пик да е пременал вече при мен.
Мисля с вълнение за 2я триместър, който беше супер при мен предния път🫶

# 236
Оп, малко ви поизпуснах. Аз съм вече в 15 седмица, от няколко вече нямам гадене, сякаш и умората е по-малка, гърдите ми са меки, корема средно твърд. Сякаш усещам нещо от време на време, но е много неясно още дали е точно бебето. Преди го усетих много късно, но бях с предна плацента.
Аз от няколко дни кашлям ужасно, особено нощем, и толкова ми е свито на сърцето дали не му вредя Confused Пак броя дните до следващия преглед във вторник.
Започвам и да планирам моренца, поръчах бански за бременни, че съм гигантска, като в 8ми месец..... Тюлен на плажа ще е този път положението.

За бабините познавания за пола за мен са леко глупости, двете ми бременности са с момчета, преди кожата ми се изчисти, сега е пъпчасала, преди ядях много сладолед, сега не ми се яде и си карам главно на солени неща... Не знам...

Имаше въпрос за феталната - аз отидох с пълен мехур. Някъде към средата докторката ме изпрати да пишкам и да се разходя, защото нещо искаше да размести бебето.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 16:14 от sisi11

# 237
Мен много силно ме боли главата. Мерят кръвно през няколко часа, от обяд на сам е ок, но главоболието ме съсипва.

# 238
Мен много силно ме боли главата. Мерят кръвно през няколко часа, от обяд на сам е ок, но главоболието ме съсипва.
При мен също беше така, болката беше ужасна до преди 2 дни. Бях при АГ-то и му казах как се чувствам . Той ми каза , че е от липса на вода и започнах да пия по 3,4 л на ден и не ме боли. Каза ако не спре да пия парацетамол , но преди да пия да съм сигурна, че не е от липса на вода.

# 239
И аз пия малко вода, може наистина да има връзка. Но и когато се наливам принудителен пак ме боли

Общи условия

Активация на акаунт