Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 954
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Оп, малко ви поизпуснах. Аз съм вече в 15 седмица, от няколко вече нямам гадене, сякаш и умората е по-малка, гърдите ми са меки, корема средно твърд. Сякаш усещам нещо от време на време, но е много неясно още дали е точно бебето. Преди го усетих много късно, но бях с предна плацента.
Аз от няколко дни кашлям ужасно, особено нощем, и толкова ми е свито на сърцето дали не му вредя Confused Пак броя дните до следващия преглед във вторник.
Започвам и да планирам моренца, поръчах бански за бременни, че съм гигантска, като в 8ми месец..... Тюлен на плажа ще е този път положението.

За бабините познавания за пола за мен са леко глупости, двете ми бременности са с момчета, преди кожата ми се изчисти, сега е пъпчасала, преди ядях много сладолед, сега не ми се яде и си карам главно на солени неща... Не знам...

Имаше въпрос за феталната - аз отидох с пълен мехур. Някъде към средата докторката ме изпрати да пишкам и да се разходя, защото нещо искаше да размести бебето.

Аз вече си обличах банския за бременни Simple Smile ама важното е комфорт да има

# 241
  • Варна
Аз пия по 4 литра вода и пак не ми стига Heart Eyes

# 242
При мен алергията се завърна с пълна сила, кихам точно през 1 минута и очите ме сърбят. Миналият път АГ не смееше да ми изпише антихистамин, а пък промивките със солен разтвор не помагат. Някой има ли опит?

# 243
И аз пия малко вода, може наистина да има връзка. Но и когато се наливам принудителен пак ме боли
Глава боли, ако предходния ден не си пила вода. Не става днес да се наливаш с вода и да стане чудо и да спре болката. Мен ме боли освен от това, и от много часове сън (9ч. например) или от другата крайност недоспиване.

# 244
Мен ми е странно и малко притеснено, че от вчера сякаш ми спадна корема. Беше си като на бременна, малко по твърд, сега спихна и е мек. Но гърдите още са чувствителни и нямам кървене. Но и самите гърди не са ми толкова подути.
И аз пия малко вода, може наистина да има връзка. Но и когато се наливам принудителен пак ме боли
Глава боли, ако предходния ден не си пила вода. Не става днес да се наливаш с вода и да стане чудо и да спре болката. Мен ме боли освен от това, и от много часове сън (9ч. например) или от другата крайност недоспиване.
Това с водата от предния ден не го вярвам. В смисъл ако не е някакво обезводняване.

# 245
Имам алергия, но аз съм на алергени- инжекции. Нищо друго не приемам, но и аз в момента заради липите съм зле...

При мен алергията се завърна с пълна сила, кихам точно през 1 минута и очите ме сърбят. Миналият път АГ не смееше да ми изпише антихистамин, а пък промивките със солен разтвор не помагат. Някой има ли опит?

# 246
Мен ми е странно и малко притеснено, че от вчера сякаш ми спадна корема. Беше си като на бременна, малко по твърд, сега спихна и е мек. Но гърдите още са чувствителни и нямам кървене. Но и самите гърди не са ми толкова подути.
Това с водата от предния ден не го вярвам. В смисъл ако не е някакво обезводняване.

Дух, аз бях по същия начин преди дни Simple Smile не се пеитеснявай, а гърдите ми даже не мога да кажа, че някога са били чувствително, може би ден два съм ги усетила….

# 247
Маменца, днес бяхме на преглед. В 14г.с. сме. Всичко с беба е супер слава Богу. Пуснахме микробиология и цитонамазка, утре ще пусна и кръв и урина. Аз вече съм официално болничен и си почиваме вкъщи. Нямам оплаквания, освен придърпване от време на време. С предна плацента е и явно ще се усетим по-късничко, вече нямам търпение Grinning

# 248
  • Варна
Аз да попитам вие схващате ли се вече,матката леко сякаш ми се схваща,краката

# 249

Дух, не се тревожи. Мисля, че е нормално. Аз също понякога се чувствам много подута и корема ми е огромен, а гърдите ще гръмнат, на има дни, в които сякаш спихвам. Заради задържаните течности (повече или по-малко е ). Забравих да спомена, че по професия съм
Акушерка (работили съм с и родилки (в родилно отделение) както и с новородени (в неонатология) и бих се радвала ако съм ви полезна ♥💋

# 250
Аз да попитам вие схващате ли се вече,матката леко сякаш ми се схваща,краката

Усещам левия крак от известно време

# 251
Здравейре момичета. Вече ще е побъркам. Някоя от вас да е пускала Vision plus пакета?
Пуснахме на 5.06 и още чакам обаждане … кординаторката каза, че уж даже по - рано щяла да звънне… направо не се побирам в кожата си. Имаме притеснения и направо това е най - трудната и тежка седмица през живота ми, имам чуството, че съм изтеглила късата клечка … 😢
В 13г.с гаденето и повръщането определено намаля, но все още го има вечер. А за главата… аз търпя. На няколко пъти по 2 дена ми се случи и просто вода/айрян и на тъмно ..

# 252
Никой не карам на сила да го вярва. Това са факти и са верни.

# 253
Момичета, ако резултатите от пренаталния тест са негативни и резултатите от феталната морфология са в норма, ще правите ли биохимичен скрининг? Чудя се дали има смисъл...🙃

# 254
Момичета, ако резултатите от пренаталния тест са негативни и резултатите от феталната морфология са в норма, ще правите ли биохимичен скрининг? Чудя се дали има смисъл...🙃

Аз не, биохимичния е излишен, когато се прави генетичен тест. Само единствено се замислям дали да не пусна за преекламсия, тъй като тия дни вдигам леко кръвни

Общи условия

Активация на акаунт