Връзка с починал

• 1 803
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Моя много близка загуби мъжа си преди 2 месеца. Те са млади на по 30г. Тя много страда, не я интересува нищо, а имат момиченце на 7г, което има нужда от нея...
Опитвам да я окуража, но тя казва, че единственият начин е, да се свърже с него и да знае, че все още го има някъде там. Вярвате ли в свързването с починал? Можете ли да ми препоръчате човек, при когото да отидем и да се свърже с него ако е възможно. Моля ви и благодаря.

# 1
Здравейте! Има една жена в Пловдив, знам само телефона и 032211913, казва се Виолета.Аз не съм я посещавала, но моя близка беше ходила.Обадете се , но мисля че трябва да мине по- дълъг период от смъртта, тя ще Ви каже.

# 2
Здравейте! Има една жена в Пловдив, знам само телефона и 032211913, казва се Виолета.Аз не съм я посещавала, но моя близка беше ходила.Обадете се , но мисля че трябва да мине по- дълъг период от смъртта, тя ще Ви каже.
Здравейте, ходихте ли при Виолета, така се казва жената!? И ако да, доволни ли сте?! Аз съм ходила беше някъде около преди 6-7години.Взимаше 20 лв. Сяда се и тя сяда до тебе и на масата мести чаша в/у шаблон с букви и друга жена пише какво казва духа на починалия в този момент.Много кратко и бързо се казаха някои неща и нямаш възможност да питаш  и приключва бързо. Казва ти, че пак трябва да идеш. Но за в момента имах някакво успокоение.После се питаш действително ли той беше, защото не можеш да питаш конкретно. Адреса е Коматевски възел .Спирка Камела Отсреща блока под диагонал има паметник на Никола Вапцаров входа е 78.Виолета 032/ 211913

# 3
  • Мадрид / София
Здравейте, ходихте ли при Виолета, така се казва жената!? И ако да, доволни ли сте?! Аз съм ходила беше някъде около преди 6-7години.Взимаше 20 лв. Сяда се и тя сяда до тебе и на масата мести чаша в/у шаблон с букви и друга жена пише какво казва духа на починалия в този момент.Много кратко и бързо се казаха някои неща и нямаш възможност да питаш  и приключва бързо. Казва ти, че пак трябва да идеш. Но за в момента имах някакво успокоение.После се питаш действително ли той беше, защото не можеш да питаш конкретно. Адреса е Коматевски възел .Спирка Камела Отсреща блока под диагонал има паметник на Никола Вапцаров входа е 78.Виолета 032/ 211913
О, не! Така не се говори с починал човек. Тази жена използва табла оуиха. И не е ясно с кого е говорила.
С починал ваш близък може и сами да се свържете. Просто го помолете да ви даде знак, че е с вас. Определете точно какъв да бъде знака и чакайте за появата му. Може да мине време. И знака може да се появи на необичайно място. И да, мъртвите са около нас, но не ги виждаме с физическите си очи.

Общи условия

Активация на акаунт