Онлайн обучение в Гърция

• 2 619
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте на всички. Искам да попитам дали има родители на деца ,които се обучават дистанционно обаче на територията на страната Гърция, но не в нейно училище. Поздрави на всички.

# 1
Здравейте, съвсем скоро и на нас ни предстои местене в Гърция и следя темата. Въпреки че децата са ми все още малки и ще се наложи да минат през детската градина. Все пак ако някой има опит как по- лесно се адаптират децата в чужбина, нека сподели

# 2
Като отиде човек да живее някъде, нама как да държи децата си изолирани заради негови вярвания и страхове, моят опит е изцяло положителен, от първия ден игра навън с другите деца, после на училище, 2 вида допълнителни занимания, постоянно деца бяха вкъщи или гостуване някъде с преспиване, за мен този модел беше най-правилтия, това създаде и за нас контакти с нови хора. Много че дразнеща околните в България преди да заминеш, само негативизми, ама ще си загубиш приятелите в България, ще си вечния чужденец.....абсолютно ограничаващи вярвания, приятели в България, приятели в.чужбина, нов език само позитивно е това за мен.

Общи условия

Активация на акаунт