Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 659
  • 312
  •   1
Отговори
# 285
То цялото нанасяне на пигмент е било нелепо май. Изглеждат като правени преди десет години.. само че със светъл пигмент.

# 286
Здравейте, за Пловдив какви препоръки имате за микропигментация? Веждите ми вече доста са оредели, кожата ми е склонна към омазняване и доколкото чета микроблейдинга не е за мен, въпреки че ми харесва много повече как изглежда.

# 287
Здравейте, за Пловдив какви препоръки имате за микропигментация? Веждите ми вече доста са оредели, кожата ми е склонна към омазняване и доколкото чета микроблейдинга не е за мен, въпреки че ми харесва много повече как изглежда.
Аз съм писала по-нагоре за Христи Русенова. Върни се малко назад. Относно кожата - аз също съм с мазна кожа и микроблейдинга, правен ми от нея, държи вече 4-та година.

# 288
  • sofia
Здравейте , перманентен грим на очи боли ли много и опасно ли е ? Плашат ме много , а аз искам да си направя , искам и на устата .
В Младост София дали има някой от когото сте доволни ?

# 289
Здравей ! Мен не ме болеше. Не е опасно, когато е направена при специалист.
Аз не съм от София и не кога да препоръчам, но тук има момичета, който са правили в София.
Ето и моята очна линия
Здравейте , перманентен грим на очи боли ли много и опасно ли е ? Плашат ме много , а аз искам да си направя , искам и на устата .
В Младост София дали има някой от когото сте доволни ?

# 290
На мен ме болеше доста, но проблеми не съм имала други след това, освен отокът, който спадна след 1-2 дена. Също много ме разубеждаваха, най-вече приятелки, на които явно не им стиска и нямат никакъв перманентен грим... Включително ми обясняваха как щяло след време да ми стане червена очната линия, защото на еди-коя си, която правила вежди преди 10 години, сега й били така. От две години я имам, леко е избледняла, но не е червена Grinning
Само че правих в Пловдив при Мария Данченко, която гледам, че от известно време пуска часове и за София.

# 291
Е те преди и веждите ставаха зелени, ама тогава други пигменти да ползвани.
Не съм видяла някоя с червена линия.
Аз искам и аз някой ден да си направя, ама опушена сякаш повече ми харесва. Но не знам за леко паднал клепач коя и дали изобщо е подходящо.

# 292
Моите вежди са розови факт. Правя си ги от 2016, но последните резултати са това. Много малко е останало от тях, но се вижда. Искам нови, но без да заличавам с лазер.

# 293
Аз съм виждала на видео стара очна линия, на 7-8 години, която зеленее. Показваше го една американка в YouTube. Отиде и просто й направиха ретуш. Мисля, че по-старите пигменти, именно отпреди 8-10 години избиваха на някакъв такъв цвят, за новите не съм чула засега да избиват на цвят. Избледняват, поне по мои наблюдения.

# 294

Това е след ретуша.

# 295
  • Sofia
Момичета, имам въпрос към тези от вас, които са си правили перманентен или lip blush на устните – преди да тръгнат да запълват с пигмент, очертавали ли са устните ви по този начин:

?

Това се прави, с цел да се гарантира, че формата ще е безупречна. Не знам, обаче, дали навсякъде процедират по този предпазлив начин.

# 296
Здравейте! Някой ще сподели ли опит с микроблейдинг след ретуш и дали има дами,при които цветът се "връща",нещо съм притеснена,че така ще си останат

# 297
  • Варна
При мен на места така си останаха и след ретуш.

# 298
  • София
Здравейте,
Включвам се и тепърва ще започвам да търся препоръчани специалисти за вежди и за перманентна очна линия. Нямам идея дали за мен е микроблейдинга или фи браус, чета сега, че било ралзично за различната кожа. Драмата при мен е, че имам хубава форма, както и много черни вежди, но имат дупки. И от 14 годишна вече колко години всяка сутрин запълвам дупки...и малко ми е писнало...космите ми се адски твърди и дълги и огънат ли се млако и веднага цъфва бялата ми кожа отдолу. и това ме дразни. Та харесва ми косъм по косъм, защото стои естествено, но за такива дупки може би е по-добре пигмент...

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 18:05 от Kanari

# 299
Зависи и как сте свикнала Вие да се гледате, имам приятелка със светла кожа и червеникаво кафяви косми, която запълваше с молив и тя предпочете цялостна пигментация, защото беше най-близо до това как се носи. Аз съм бяла с черни косъмчета като Вас и с няколко липсващи по същия начин и избрах класически микроблейдинг (с ножче), има и вариант hair strokes, който изглежда по същия начин, но се изпълнява с машинка.
Аз съм доволна от избора си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт