Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 22 367
  • 358
  •   1
Отговори
# 270
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз пък съм супер недоволна от отношение и сериозност от Христи Русенова. Първия път ме забави, втори ме забрави и отложи часа. Така и повече не се върнах.

# 271
Аз пък съм супер недоволна от отношение и сериозност от Христи Русенова. Първия път ме забави, втори ме забрави и отложи часа. Така и повече не се върнах.
Предполагам, че при всеки има И недоволни, освен доволните.
Съжалявам за твоята ситуация.

# 272
И аз имам такива наблюдения. Може да е чудесен артист, но и при мен прояви несериозно отношение и не се стигна до записване на час.

# 273
Гледайте какво ми попадна 😅

https://www.instagram.com/reel/DLzSRo6MOSr/?igsh=MW8xYzRydXBzd2J6cA==

😀 какво мислите?

# 274
  • Sofia
Ами, принципите на бизнеса – ако има кой да заплати сумата, защо не? Simple Smile
В САЩ, например, се плаща за всичко, има всякакви нива, рангове, какво ли не.
Малко по малко тези неща навлизат и в България.

# 275
...Но се страхувам да отида на лазер да ми махнат стария пигмент и да ходя без вежди, доколкото разбрах цял месец (нямам почти никакви косъмчета) докато ми направят нови вежди. ...
Извинявам се за тъпия въпрос, но защо почти нямаш косъмчета? Заради редовно предходно скубане или и различните перманентни гримове спомагат за опадването им?

# 276
Здравейте ! Вчера си направих микроблейдинг,но веждите са дебели.Момичето спомена,че пигмента ще се свие и ще придобият нормален размер.Кога се очаква това свиване ?

# 277
...Но се страхувам да отида на лазер да ми махнат стария пигмент и да ходя без вежди, доколкото разбрах цял месец (нямам почти никакви косъмчета) докато ми направят нови вежди. ...
Извинявам се за тъпия въпрос, но защо почти нямаш косъмчета? Заради редовно предходно скубане или и различните перманентни гримове спомагат за опадването им?
Ами и аз не мога точно да дам отговор, но определено не е от много процедури перманентен грим, тъй като тази миэе втората. Дълго време не можех да се реша и доверя на някого, поради несполучлива първа процедура. Но си е зор ежедневното рисуване.
Като по млада имах хубави гъсти вежди, които естествено тогава не харесвах и беше паднало, скубане.. и след време останах без косъмчета ....

# 278
Аз това предположих, че най-вероятно от много скубане навремето. 😀 аз се радвам, че успях само веднъж да си прецакам веждите, къси и като запетайки😆 после реших да ги пускам и растяха отгоре и отдолу и в средата плешива черта :/ уплаших се да не остана така и повече не посмях да скубя повече от необходимото.

# 279
Аз потърсих повече информация. Оказа се, че ако се работи с нестерилни инструменти, кофти материали и/или прекалено дълбоко, може да се увреди космения фоликул и да изпопадат космите.

# 280
Това с оредяването на веждите се случва от край време, особено един набор, който си скубеше постоянно веждите до пет косъма. Мисля, че излишно го мислите.

# 281
Здравейте ! Вчера си направих микроблейдинг,но веждите са дебели.Момичето спомена,че пигмента ще се свие и ще придобият нормален размер.Кога се очаква това свиване ?

Здравей!
И аз съм в същата ситуация.
Казаха ми, че ще се свият.
При теб как е, има ли разлика?

# 282
  • SF
И аз ви казвам, че ще се свият и избледнеят. При някои кожи свиването и избледняването са значителни.
Няма да останат същите, след като се обелят.
А който си прави веждите през лятото, да си купи шапки с козирки или периферии и да си ги носи. Пазете ги!

# 283

Здравей!
И аз съм в същата ситуация.
Казаха ми, че ще се свият.
При теб как е, има ли разлика?
Общо взето се свиха много малко,не ми харесва,че са дебели и края на веждата не е тънък.При ретуша имало възможност за корекция на цвят и форма.Не виждам как ще може да се коригира формата и дебелината.Добре,че имам бретон

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 19:21 от Sev_s

# 284
Общо взето се свиха много малко,не ми харесва,че са дебели и края на веждата не е тънък.При ретуша имало възможност за корекция на цвят и форма.Не виждам как ще може да се коригира формата и дебелината.Добре,че имам бретон
Скрит текст:
Съветът ми е изобщо да не ходиш при същия човек, правил веждите ти.
Нищо лично към теб, но са направо потресаващи. Как може такъв да се нарече "артист", не мога да проумея.
Кой ги прави?

Общи условия

Активация на акаунт