Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 624
  • 312
  •   2
Отговори
# 255
AniNe, звъняла ли си на Христи Русенова? Аз съм правена от нея и мога само суперлативи да кажа. Веждите са ми вече на 4 години и са отлични. С много мазна кожа съм и мислих, че до 1 година ще трябва да ги подновявам. Но не. Държат. В твоя случай със сигурност ще иска първо премахване и после нови вежди, но все пак тя би казала най- добре.

# 256
Да ви кажа за премахването с лазер или римуувър Би Брайт. Лазерът е за дълбоки процедури от типа на татуировките, а това, което "инжектират", не го инжектират а ползват същата машинка, с която правят пигментацията, като сменят една приставка и слагат разтвор от киселини. И двата начина за премахване пръскат туша по лимфите, за да се изведе от тялото това минава през бъбреците, имайте го в предвид. Аз махнат огромна черна татуировка. 12 процедури имах, около 18 месеца продължи махането, като следи нямам, но пред това време изкарах много цистити, доста си ме боляха бъбреците и качих кг. При мен е съвкупност от много неща, но интересувайте се къде отива всъщност пигмента.

# 257
Здравейте! И аз имам въпрос за премахването.  Моите вежди са  на 3 години и малко, доста сивеят. Редовно ги минавам с молив. Но се страхувам да отида на лазер да ми махнат стария пигмент и да ходя без вежди, доколкото разбрах цял месец (нямам почти никакви косъмчета) докато ми направят нови вежди. Та правилно и си го представям?
За съжаление, артиста който ми прави веждите почина и няма как да ги поддържам.....

# 258
Докато дойде време за следваща процедура ще ги рисуваш. Нямаш много избор..

# 259
Здравейте, имам питане към момичетата, които са правили перманентен грим на устни. Ако е в някакъв естествен цят дали мога да си нанасям друго червило отгоре, на което да се забелязва цвета, че би ми омръзнало устните ми да са само в един цвят?

# 260
Разбира се, след като заздравеят може да се използва декоративна козметика.

# 261
Микропигментацията не е с плътност на червило. След заздравяване стои като нюанс на устните. Но например гланцове и балсами стоят по-добре. Червилата не дават значение.

# 262
Благодаря Ви

# 263
  • Варна
Аз съм правила няколко лазерни процедури както и Phi removal с киселина, пигмента не се премахна напълно, като имате предвид, че беше съвсем съвременна микропигментация пудра ефект еднократна.

# 264
  • София
Здравейте, ето как се получи след процедура при Ана Кериган.

# 265
AniNe, звъняла ли си на Христи Русенова? Аз съм правена от нея и мога само суперлативи да кажа. Веждите са ми вече на 4 години и са отлични. С много мазна кожа съм и мислих, че до 1 година ще трябва да ги подновявам. Но не. Държат. В твоя случай със сигурност ще иска първо премахване и после нови вежди, но все пак тя би казала най- добре.

Благодаря ти,
жената беше мила и любезна Simple Smile Sparkling Heart
Само тя ми каза, че нямам никаква нужда от премахване, лазери и прочие, а просто от освежаване, дълготраен ретуш Simple Smile
*след като показах веждите

Много се зарадвах, но излезнаха ****** разходи тези месеци ... много ме е яд.. но няма как да пропусна 2 посещения при заболекарка, която ми взима страшни суми, но шанс. Отпуската ме очаква и дано се засечем с Х. Русенова, защото наистина ми хареса жената Simple Smile))))) и смятам при нея да се оправя, ако ме иска отново Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 10:33 от AniNe

# 266
Според мен си е до пигмент и повечето артисти искат да бъдат сигурни с какво работят и върху какво работят.
Ето, при някои се маха от една процедура, при други от няколко и още има пигмент.
Според мен е предпазна мярка махането на пигмент правен от друг артист. Да си кажа с ръка на сърцето най-вероятно ако бях в тази професия щях и аз да го изисквам. Все пак после нося отговорност. А и нещо ако стане, някаква реакция или да се промени оттенъка на пигмента и да направи някаква реакция - ами клиента може да ме съди. Дано да имат в информираното съгласие, какво точно се прави, т.е, работа върху стар материал.

# 267
Благодаря ти,
жената беше мила и любезна Simple Smile Sparkling Heart
Само тя ми каза, че нямам никаква нужда от премахване, лазери и прочие, а просто от освежаване, дълготраен ретуш Simple Smile
*след като показах веждите

Много се зарадвах, но излезнаха ****** разходи тези месеци ... много ме е яд.. но няма как да пропусна 2 посещения при заболекарка, която ми взима страшни суми, но шанс. Отпуската ме очаква и дано се засечем с Х. Русенова, защото наистина ми хареса жената Simple Smile))))) и смятам при нея да се оправя, ако ме иска отново Revolving Hearts
На колкото дами съм я препоръчвала, всички са били много доволни от нея. Аз също, както вече казах. Прави страхотни вежди и много разбира от работата си. Радвам се, че и за теб е намерила решение.

# 268
  • Пловдив
Момичета, може ли телефона на Христи Русенова?
sharpy ми го беше дала преди време, мисля, но не мога да  го открия. Спомням си, че тогава и звънях, но ни се разминаваше свободното време, след това бях скрила идеята за вежди някъде в торбата с  нерешителността си и така...докато не попадна пак на тази тема...

# 269
Заповядай! Wink
0895764470

Общи условия

Активация на акаунт