Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 650
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
Дано се усети и ти пише. Стискам палци да не се занимаваш излишно

# 241
  • Варна
Във Варна ходих при Айлин Хамди и бях обещала да пиша после, но се разсеях.След процедурата и ретуша веждите изглеждаха като по снимките. Въпросът е, че след като минаха седмици след ретуша на едната вежда някои косъмчета от горната страна на едната вежда пак изчезнаха и стои като дупка, абе не е добре и като цяло косъмчетата не са така отчетливи, доста по -бледи са, някои са като прекъснати. На другата вежда е по-добре, но не каквото ми се иска. Сега се чудя какво да предприема и да отида ли за освежаване при друг артист. Кой във Варна работи като Айлин-Ирина Велина ли?
Моля не ме цитирайте, ще трия после

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 18:30 от Ivka_smile

# 242
Нямам представа коя е Айлин и Велина, но аз от поне 6 години ходя при Диляна Лазарова. Има фейсбук страница, можеш да видиш и прецениш, дали би ти допаднала.

# 243
Първа микропигментация, веднага след нея. На мен са ми тъмни, в момента се белят и ужасно сърби, я под коричките е много светло, сякъш почти няма нищо.

Не ме цитирайте, защото ще трия снимките. Как ви се вижда формата?

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 22:02 от ЗЛОДЕИДА

# 244
На мен формата много ми харесва. За цвета въобще не се притеснявай - няма да е нито толкова тъмно, колкото е пигмента с коричките, нито толкова светло колкото е под тях. Дай им поне 10-тина дена да си проявят истинския цвят. И спазвай стриктно препоръките за грижа - наистина е важно, особено първите дни.

# 245
На мен лично формата много ми харесва Simple Smile И ти отива. Аз много харесвам такъв тип форма на веждите, повече от онези по-тип дъга ли, не знам как да го опиша Simple Smile
Дано да няма проблеми с тях.

# 246
Дано, че аз много време го мислих и се пристраших най-накрая. Не обръщайте внимание на изморения вид и подутите очи. Много ми се насъбра в последно време, та да си приповдигна духа малко исках, но сега наистина ужасно сърби. Сутрин и вечер бърша с мокър тампон и мажа с крем с вазелин, който ми дадоха от студиото.

# 247
Мен като ме сърбяха си минавах допълнително с аква и мажех вазелин. Хубаво е да се поддържат чисти и намазани. Правех го минимум сутрин и вечер, също и когато усетя пристягане или сърбеж.

# 248
Добре, имам въпрос.
След това велико издирване на студио, което да ми направи ретуш на веждите и никой не ми обръща внимание на запитванията. До момента само от две са ми отговорили  (освен тази с лазера,) Едното студио по-голямо уж, ми иска 200лв, другото (с 80 лайка, но позитивни коментари и хубави снимки) във FB жената ми иска 300лв за ретуша.
Не са ли малко високи цени за ретуш на микропигментация, или аз съм в заблуда????

# 249
Ами не, моята (по принцип сме познати и й моделствах), но нейните цени са:
За устни и вежди 350, после ретуш (до3 месец) -  150, обновяване на 12-24 мес - 250лв.
Премахване - 100лв
Вижда ми се разумно още повече ако ще ходиш на ретуш при друг човек.
Последно няма да ти махат стария пигмент ли??
А твоята продължава да не ти отговаря? На твое място бих пуснала негативно ревю към страницата й и бих отишла да махна пигмента и при нов артист.

# 250
Аз бих го счетала за ретуш когато е сравнително скоро след първоначалното правене и при същия артист - да си пипне и дооправи собствената си работа като се види след зарастване как е.
На ново място и да искам да оправят на друг работата... Не знам кое му е ретуширането на това. А и са прави да са предпазливи, защото крайния резултат си го "търсиш" от тях, а той ще зависи и от работата на някой друг преди тях. По-трудно се обещава нещо така. А ако не ти хареса резултатът, за тях ще е лошата реклама...

# 251
Да пък и не се знае кой с какви пигменти е работил и тн. Нещо ако се прецака и на теб не ти хареса, може да искаш да се оплакваш от тях. Аз дори знам за маникюристи, които не харесват да работят по стар материал от друго място и махат абсолютни всичко (даже някои си го таксуват като отделна услуга).
Страшно много хора има, които се правят на луди. То за това не е лесно с клиенти и особено като им правиш някаква процедура.

# 252
Тази последната, която ми казва 300лв ми каза по снимките, че няма нужда от лазер, за който ми каза, че струвал по 150лв за процедура, а и не се знаело колко процедури са нужни за пълно премахване на пигмента.

Тези 300лв ми обясни нещо от сорта (не мога да цитирам, защото говорехме по тел и не запомних точни думи) годишна поддръжка? Попитах за няколко ходения ли? Или на всяко хедене? Каза, че траело цяла година ... Щяла да ми дооправи веждите с нещо (май пудра каза?) преди да ми ги ретушира? Нищо не запомних като цяло, но беше готова веднага да ме вземе.

Незнам вече какво да правя ... Но на лазер изобщо не искам да ходя. Но взе да ми писва в този Пловдив.

Ето тези са които искат 200лв за ретуш, не ме питаха нищо относно състоянието на веждите ми, така като гледам и обучават хора https://www.facebook.com/academypmu2022/ търсят си понякога и хора, върху които да се учат. И там бяха готови веднага да ме вземат. Ще им дам 200 кинта да се тестват върху мен накрая, като никъде даже не ми отговарят на
запитванията.
*цитирам
"Да, нашите майстори могат да направят обновяване на стар перманентен грим. Цената е 200 лв"

# 253
Моля те, обмисли лазер и отиди при някой наново.
Моя приятелка с микроБЛЕЙДИНГ, който е по-дълбоко, с една процедура е готова. В София (тя е от Плевен), процедурата й беше 80лв.
Иначе чувах за някъв материал за премахване, но не съм сигурна какъв е.

# 254
Римувър (remover) се казва, инжектира се подкожно и разтваря пигмента, но пак трябва да се знае с какво е работено. Във фб постоянно ми излизат търсения за модели, както за мп, така и за премахване, потърсете за вашия град, може да попаднете на подходящия човек Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт