Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 662
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, правих си микропигментация преди около две години и половина. Още на ретуша ми се обели част от пигмента, но тогава не ми се занимаваше и просто го оправях с молив.Кожата ми е много мазна и към момента почти е паднал, като си очертавам пак веждите с молив. Искам да отида при друг артист. Според Вас трябва ли старото очертание да се махне първо с лазер или може направо да се рисува върху това, което е останало от старите вежди? Не знам номера на боята.

# 226

Здравей,
Кога си направи ретуша? Питам отново, защото се чудя кога да го направя. Явно когато наистина има нужда, много избледнее. Поне тогава ми каза жената, която направи моите. Понеже след месец-два и писах отново , за да я питам "Време ли е?" - Тя ме разпита и установихме, поне за тогава, че няма нужда.
Самоцитирам се със снимките от постът ми, защото бях забравила кога ги направих - Февруари '25г.

Сега са по-светли разбира се. Междудругото на живо изглеждат една идея по-тъмни и с някой друг молив на места са си ок. Тъй че не мисля за ретуш скоро. И за момента отлагам този ретуш, или не е добре това отлагане?
Мисля, че жената се е справила добре, но нямам опит и не разбирам от тези неща.

# 227
На мен ми беше казала поне 40 дни да минат и до 3 месеца ретуш, тоест когато мога да си запиша, но не ми е казвала ‘когато има нужда и избледнее’. Говориш за ретуш, нали, не за поддръжка ?

# 228
Ами да, след първата процедура не съм ходила втори път при нея.
Цитирам, понеже намерих чата:
"По принцип се правят след месец, но ако веждите изглеждат добре няма смисъл да си бърза."

*това е от 15и март. Тя ми ги направи на Февруари.

# 229
AniNe- Ретуша се прави след 40-тия ден от първата процедура и доколкото съм чела и питала е задължителен. Като за процедура 1 ми взеха 300лв., а за ретуша 250 лв. или нещо такова. То е за да се коригира, ако има обелено например и да се подсили цвета. Според мен при теб също има обелено на места и не е ок.

# 230
Наистина след месец нищо не изглеждаше нередно след обелването. Това което е в момента, се обели преди месец, затова мисля да отида скоро. Пак на живо наистина не изглежда толкова страшно, но все пак..
В такъв случай като ретуш ли ще ме таксува?

# 231
Аз за първи път чувам за такъв тип работа - ретуш след първа процедура АКО се наложи..
аз знам, че каквото и да е - правил първа процедура, след 40 дни до 3 месеца правиш ретуш и от там нататък периодично според нуждата - подновяване. Може би трябва да поговориш пак с нея?

# 232
А, така може 40дни до 3месеца. Simple Smile
Защото от предният пост, се разбира едва ли не задължително след 40ия ден.
Попитах я след месец "Да идвам ли?" тя ми отговори, ако мислиш, че има нужда, ако не, изчакай още докато вече се вижда нужда, както сега. Минали са три месеца и малко. Та това ми беше въпросът Simple Smile Вече има бели "петънца".

# 233
Ами ако бързо се записват часове според мен е време.
😄 явно всяка си работи по различен начин. А според мен жената преди мен има предвид, че е задължителен ретуш след 40 дни минимум.

# 234
Моля за мнение.

От две седмици търся вече студио с добър рейтинг в този мой град, за да си направя ретуша на веждите. На няколко места просто не ми обърнаха внимание на запитванията ...

Само от едно студио жената ми каза, че няма да сложи пигмент (да ми направи ретуш) върху моите, без да съм си направила лазерно премахване преди това. Питах я колко струва. Каза ми, че варира - около 100лв според зоната, но тя няма лазер в студиото си.

5 пъти поне я попитах колко ще ми струва след това лазерно премахване да ми направи един вид наново микропигментация и тя все отбягва въпросът. Така и не ми каза колко струва процедурата при нея.
Опитва се да ме накара да си премахна с лазер изцяло старият пигмент, за да може да ме направи наново и да ми вземе повече пари, а не само ретуш ли? И аз незнам вече ... Но само тя ми отговори по чатовете ...

# 235
Нямат ли страница? Иначе да, не знам някой да се навие да работи върху стар чужд пигмент.
Заради това ще трябва след като родя да пътувам до родния град, за да ме прави моята. Ще трябва да си запазя целия ден, че да прави и устни и вежди…

# 236
На ме н също ми препоръчаха да махна с лазер стария и тогава да се прави нов
Честно казано, аз също смятам ,че така ще е по-добре и по успешно;
Махах ги вече две поцедури и след 3 седмици ще правим новите; Едно махане с лазер на мен ми струваше 80 лв;

# 237
Има само FB, открих я из гугъла и биваше рейтинга, и похвалите.
Моята където си ги правих, не ми отговарят от сряда... *видяла е съобщенията.
Много мразя такива. Напишете "заета съм" и подобни поне ...
Масово не ми отговарят.

Накрая ще проуча тоя лазер и ако не се престраша си продължавам с молива и това е.

# 238
Аа, да не би да е сийнала и да е мислила да отговори и да е забравила, случвало ми се е 😀
Колко време е минало, ако трябва я подсети. Ако и тогава не ти отговори, здраве да е. Но е кофти, че искаш ретуш и да трябва да махаш и пак наново да правиш. При положение, че при нея ретуша би трябвало да е и с по-ниска цена от първа процедура.
А,сега виждам, че от сряда. Пиши й пак. Питай я ще може ли да ти прави ретуш или да знаеш какви мерки да предприемаш.

# 239
Бях й писала на 10-и Юни LaughingSweat Smile , затова след това съм в издирване на девойки, студиа. Вчера викам дай пак да я питам практикува ли Simple Smile Защото гледам, че има движение из страницата й Simple Smile

Еми, успех ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт