Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 616
  • 312
  •   1
Отговори
# 60

Бях днес на МП на устни. Много съм доволна. Въобще не ме боля, имах оток до 1-2 ч след процедурата и вече спадна.
На ретуша ще сложим по-тъмен пигмент, че моите устни са доста бледи и така. Ако искате ще кача по-натам и снимки от ретуша и заздравели вече 🥰
Много беше смешно, че като имах отток и от упойката и исках да изпуша една цигара айкос и не усещах филтъра между устните си😂

# 61
Страхотни са, ако може да добавите и артиста Simple Smile)

Бях днес на МП на устни. Много съм доволна. Въобще не ме боля, имах оток до 1-2 ч след процедурата и вече спадна.
На ретуша ще сложим по-тъмен пигмент, че моите устни са доста бледи и така. Ако искате ще кача по-натам и снимки от ретуша и заздравели вече 🥰
Много беше смешно, че като имах отток и от упойката и исках да изпуша една цигара айкос и не усещах филтъра между устните си😂

# 62
Страхотни са, ако може да добавите и артиста Simple Smile)

# 63
Здравейте, вчера си направих процедурата от заглавието на темата. Няма да описвам колко болезнено беше, а направо ще скоча на въпроса , който ме интересува.. дали е нормално на следващия ден да е започнала появата на корички по устните?
Знам, че трябва да изчакам да паднат, да не ги пипам.
Четох в чуждестранни сайтове, че в нашите информацията е оскъдна, как протича оздравителния процес, но не видях при никого да е започнала появата на корички в толкова ранен етап.

П. С. Устните ми изглеждат още по -подути от вчера и по-зле. Нещо подобно като от снимката. 🥹

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 16:02 от Не се сърди, човече

# 64
Взимайте арника, на мен много ми помогна. Два дни бях на вода и солети, защото не можех изобщо да ги движа от отока, чак към 4-тия ден започнаха да се оправят.
Коричките веднага след процедурата са лимфа и кръв, мажете и почиствайте както са Ви казали в салона. До няколко дни ще сте добре. 💋
Здравейте, вчера си направих процедурата от заглавието на темата. Няма да описвам колко болезнено беше, а направо ще скоча на въпроса , който ме интересува.. дали е нормално на следващия ден да е започнала появата на корички по устните?
Четох в чуждестранни сайтове, че в нашите информацията е оскъдна, как протича оздравителния процес, но не видях при никого да е започнала появата на корички в толкова ранен етап.

П. С. Устните ми изглеждат още по -подути от вчера и по-зле. Нещо подобно като от снимката. 🥹

Скрит текст:

# 65
Взимайте арника, на мен много ми помогна. Два дни бях на вода и солети, защото не можех изобщо да ги движа от отока, чак към 4-тия ден започнаха да се оправят.
Коричките веднага след процедурата са лимфа и кръв, мажете и почиствайте както са Ви казали в салона. До няколко дни ще сте добре. 💋

Скрит текст:

Благодаря ви, как се приема Арниката , не ми се е налагало да пия до сега.

Прилагам и снимка, как изглеждат.

# 66
Добре са Ви. Мажете крем за устни и това е. Харесват ми.

# 67
Аз на Мп на устните заспах 3 пъти 😱 😂 отока мина след час и още същия ден започнах да мажа с вазелин, на втория започна да се бели, не съм ги скубала и дърпала, взимах памуче напоено с аква, изтривай внимателно и пак мажех. Два дни се белеха. После още няколко дни ми беше сухичко на устните така се усещаше. Сега устните ми изглеждат така, но това е с по-светлия пигмент, следващия път на ретуш слагаме малко по-тъмен.

След 3-4-ти ден минах на обикновени балсамчета от рода на взк марката, такива подхранващи. Вече ползвам само гланц за устни, в началото не смеех, че да няма някоя съставка да ми направи проблем.

# 68
Здравейте!
Имам разлика във дължината и плътността на двете вежди и реших да си запиша час за микроблейдинг, като всъщност със сигурност веждите ми ежемесечно ще имат нужда от почистване и подстригване.
Казаха ми, че не правят такава подръжка.
Е добре де, в крайна сметка предвид, че съм се доверила на даден козметик да ми рисува по лицето не е ли нормално да мога да ходя на такава подръжка пак при него? Нали в един момент пак ще ми повтаря рисунките.
Всякакви такива процедури са нещо ново за мен, но се почувствах едва ли не глупава да очаквам, че ще мога да разчитам на часове за оформяне и подстригване.
Това нормална практика ли е? Наясно съм, че си ценят времето, но как си поддръжате вие веждите сами след процедурата?

# 69
  • Sofia
Ами, двете процедури са от различен тип. Не ми се струва нормално да очакваш, че ще ти ги предложат на едно и също място. А всъщност, ти защо настояваш да е именно така? Не можеш ли да си намериш друг специалист, който да ти оформя веждите?

# 70
Не е въпрос на ценене на времето. Какви процедури ще предлага козметик или какъвто и да е специалист е въпрос на негова лична преценка. Има например маникюристи, които не предлагат педикюр. На някого може и да не му е удобно да ходи на маникюр на едно място, а на педикюр на друго, така че си търси специалист, който предлага и двете.
С веждите е същото. Още повече, че скубането на вежди и татуирането на вежди са съвсем различни неща и изискват съвсем различен курс и въобще човека, който ще ви ги татуира може дори да не е карал курс за кола маска.
Според мен клиента няма право да се сърди - условията на този спациалист са ясни и преценяваш дали те устройват, или не.

# 71
  • Sofia
Според мен клиента няма право да се сърди - условията на този спациалист са ясни и преценяваш дали те устройват, или не.

Не си ли забелязала, че на днешно време всеки тропа с краче за щяло и нещяло?

# 72
Все си мислех, че няма какво да ме учуди на този свят, но виждам колко съм се заблуждавала. То претенции, то чудо.... До сега с неоформени вежди ли си била? Кой го е правил до този момент?

# 73

Не си ли забелязала, че на днешно време всеки тропа с краче за щяло и нещяло?
Да, което е жалко. Това е и една от десетките причини, поради които си тръгнах от бюти бизнеса. На някои хора всички са им длъжни.

# 74
  • Sunshine state
Както са ти казали горе, двете процедури са различни. Няма ли някой козметичен салон до вас да ходиш да си ги правиш?

Общи условия

Активация на акаунт