Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 19 634
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
По принцип един "артист" не би трябвало да има проблем да оформи вежди, ама не им се занимава за 20 лв или колкото е там, да си губят времето. Те са "артисти", не козметички ,ама ха!

# 76
Здравейте, имам микропигментация на вежди и очна линия. Реших да си направя и устните и от там започна моят кошмар. След процедурата бях подута, но нищо страшно, два дена след това се събудих с подути устни, като отока беше тръгнал нагоре към окото и надолу към шията, като ми се оголеми и лимфния възел под челюстта. Отидох на лекар изписа ми антибиотик за 5 дена и инжекции урбазон. Всичко утихна до сега. Цялата уста ми е покрита със ситни гнойни пъпчици по ръба. Пак ми изписаха антибиотик и алергозан за мазане. Лекарите и те не са запознати какво е, явно някаква реакция към пигмента. На някой случвало ли се е? Към кого да се обърна за да ми помогне, отчаяна съм...

# 77
  • Sunshine state
Към този, който ти го е причинил. Може да е от всичко - реакция към пигмента, замърсени материали или неправилна поддръжка, може да се е инфектирало след това, понеже си е отворена рана. След това към дерматолог и така. Успех желая!

# 78
  • Orihuela Costa,Spain
Привет ,преди две години си  направих веждите,микропигментация и съм много доволна.Ходя и на масаж на лице всеки месец ,та днес се заприказвахме и ми влезе мухата ,да си направя и устните😀.Последното мнение ме поуплаши малко,но ще ми е интересно да споделите,как минава самата процедура,дали и други са имали оплаквания.Благодаря от сърце на всички.

# 79
Привет ,преди две години си  направих веждите,микропигментация и съм много доволна.Ходя и на масаж на лице всеки месец ,та днес се заприказвахме и ми влезе мухата ,да си направя и устните😀.Последното мнение ме поуплаши малко,но ще ми е интересно да споделите,как минава самата процедура,дали и други са имали оплаквания.Благодаря от сърце на всички.
Здравей, моя опит с устните беше тотален кеф😂 не ме е боляло изобщо по време на процедурата, заспах два три пъти😂 после имах лек оток, до един час мина. След това започнах мазането с вазелин, в началото си усещаш устните всеедно са сухи и изпръхнали, но трябва често да се мажат. За една седмица ми се обелиха без да ме боли, сега имам много нежен нюанс на устните. Предстои ми ретуш, трябва да видя само кога ще мога. 🥰

# 80
Здравейте! От 12 години съм с перманентен грим на веждите, тъй като моите окапаха тотално след първото раждане. Правя ги 1 път годишно, но последния път останаха повече сиви, отколкото меко кафяви. Според артиста, при който ходя са ми нужни поне 6-7 процедури с лазер, за да се махнат дълго натрупаните стари пигменти (основно вече червени), след което може да започнем пак с микропигментация. Това означава 6-7 месеца с червени вежди и ежедневно рисуване с молив😱😳Някой има ли опит с подобни процедури? При мен повтарям проблемът е повече и медицински, тъй като окапването на веждите беше определено като вид алопеция (оплешивяване)

# 81
  • Sunshine state
Няма напълно да премахне пигмента и ако е много блед, не мисля, че има голямо значение дали е махан или не. Сивото не идва от стария пигмент, а от артиста, при когото последно сте правили. Да си го оправи тя.
С перманентен на устните съм над година и имам много положителен опит - процедурата не бе болезнена за мен, нямала съм проблеми с херпеси и тям подобни, подуване имаше до няколко часа след самата направа, обелиха се за няколко дни и сега съм с червило перманентно, което бе и целта ми. Не слагам червила и не се занимавам вече, което ми е голямо улеснение. 👌🏻

# 82
  • Sofia
Момичета, кои са най-добрите артистки в България за перманентен грим на устни?

Все обмислям тази процедура и все не мога да се реша. Simple Smile

По принцип, искам да постигна такъв резултат (т.е. максимално натурален розов / нюд нюанс):

Скрит текст:

На английски на това му казват "Lip Blush" – не знам дали на български има отделно понятие или му викаме просто перманентен грим.
Също, четох, че в САЩ правят т.нар. "neutralization", преди да положат пигмента, т.е. първо премахват синкавите участъци по устните, ако има такива. В България по този начин ли се процедира?

# 83
  • Sunshine state
Аз си правих устните при Дима Милева в Пловдив и съм много доволна. Имай предвид, че тя работи с минерални пигменти и ретуш ще се наложи най-вероятно, понеже те са по-щадящи и са добри за постигане на натурален резултат. Чувала съм и добри отзиви за Данченко пак в Пловдив, но аз лично от нейната работа нямам впечатления и не мода да кажа. Неутрализация се прави при нужда, аз лично нямах, понеже моите са доста бледи.

# 84
  • Sofia
Благодаря ти! Simple Smile

Единственото, което не разбирам, е защо повечето артистки публикуват фотоси само непосредствено след процедурата, но не и на заздравелия резултат (който, всъщност, е единственият от значение). Thinking

Твоята козметичка се е справила отлично в този случай, по мое мнение:

Скрит текст:

Много нежен резултат!

# 85
Моите устни са от Мария Данченко, поизбеляха, не е равен цвета навсякъде, остана контура.
На 3-ти март ми беше ретуша.
Сега мисля да отида за малко филър при д-р Радулова
https://radulovadental.com/
Ако някой има наблюдение да пише.

След това зимата мисля пак да посетя Данченко за някаква лека очна линия или туш на междумигленото пространство. Не съм сигурна още заради паднали клепачи, но определено имам нужда от малко цвят на очите.
Пък и там може би няма толкова бързо да избледнее.

# 86
Ами те снимат докато си им там на място, веднага след процедурата. После къде ще те хванат да те снимат пак че да сложат снимка след време как е Grinning И да помолят клиетнките си да им изпратят евентуално снимки, те няма да са направени по начина по който си ги снимат те, ако изобщо на някого му се занимава де.
Но да, на моменти се замислям и аз, обаче снимките от студиата хич не ми се виждат информативни че са все на току-що направени вежди, в моя случай това ме интересува и затова вежди гледам.

# 87
  • Sofia
Ами те снимат докато си им там на място, веднага след процедурата. После къде ще те хванат да те снимат пак че да сложат снимка след време как е Grinning И да помолят клиетнките си да им изпратят евентуално снимки, те няма да са направени по начина по който си ги снимат те, ако изобщо на някого му се занимава де.

Е, да, това е ясно. Simple Smile Но все си мисля, че една опитна артистка би се постарала да представи работата си по най-апелиращия начин. Не ми се вярва сред стотиците клиенти, които потенциално има, да не може да намери поне двадесетина по-близки, ако ще – нейни приятелки или приятелки на познати, които да са склонни да отидат до студиото за една бърза снимка на завършения резултат. Най-малкото, сигурно имат клиентки, които се завръщат за друг тип услуга, след като са си направили перманентен на устните, примерно. Абе, варианти да искаш, само желание да има.
Иначе, как съществуват международни професионалистки, чиито профили в социалните мрежи са пълни със снимки на заздравели вежди, устни, очни линии? Wink

# 88
То това със снимките на момента се отнася и за другите естетични процедури. Слагат филъри и те снимат доволни, ама то лицето е с травми и е подпухнало. Не им е интересно, че след два дни си цялата в синини, а докато минат синките и филърът се е разнесъл.

# 89
Следя страницата на Надя Чебан (Бургас) във фейсбук, тя качва снимки преди и след ретуш (на 1-2год според зоната).

Общи условия

Активация на акаунт